|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Evo baš sam:(
28.2.2010 1:01:03   
lema
Bila sam kod doktora u petak pregledi vamo tamo... Nije cista 100% i nije limfni ćvor. Prva doktorica je rekla da je možda lojna cista ali druga je doktorica rekla da nije,pre brzo se stvorilo da bi bila cista ili limfni ćvor!!!user posted image Zakazala mi je zahvat 10.3 lokalna anestezija mora se zarezat izvadit i poslat u Zagreb na biopsiju(ako sam dobro napisala). Doktorica ova prva je htijela ćekat još 1 mj. da vidi kako bi to napredovalo ili se povuklu ali ova druga je rekla da se nesmije ćekatuser posted image user posted image . Sva sam izgubljena kad me niko ne vidi plaćem jer sad neznam ništa više!! Šta to onda može bit ,user posted image user posted image user posted image sto pitanja su mi po glavi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Šta panićarim bez vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neznam šta da radim od zbunjenosti. Da bude bolje kome god sam od mojih rekla ili od mm svi plaćuuser posted image user posted image Bože pa neću umrjet samo mi otežavaju !!!user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Evo baš sam:(
28.2.2010 6:38:53   
mišica 666
draga smiri se mislim da nije ništa strašno samo oni šta god uklone madeže izraslice ili žlijezde šalju na kontrolu. ja sam prije 2 godine skidala 2 madeža sve ok doktor mi je odmah rekao ne mislim da je išta problematično ali ipak su poslali na analizu. sve šalju. tako mislim i tebi da je šta kritično skinili bi ti odmah u roku dan dva a i rekla ti je da je lojna žlijezda. ps postupak nije bolan jest da je meni bio na leđima ali to je sve isti princip daju ti inekciju koju jedino osjetiš i poslje ništa ne osjetiš. samo hrabro još ćeš ti snama dugo tipkati user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 2
28.2.2010 7:03:11   
gljiva
Drži seuser posted image user posted image . Nije to sigurno ništa, kao što je mišica rekla oni to sve šalju na analizu.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
28.2.2010 7:39:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu gljiva)
  Neposredna veza do poruke: 4
28.2.2010 7:44:38   
Puli
user posted image user posted image user posted image user posted image
draga vjerujem da će sve biti okuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
28.2.2010 8:15:35   
Nika 24052006
Drži se,lema,vjerujem da će biti sve u redu...user posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 6
28.2.2010 10:18:53   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Slažem se sa mišicom.
Drži se lema,a ljudi su zbilja nekada taktičniuser posted image
Bit će to sve ok,to je normalna procedura da šalju na analizu.

Evo bubamarica samo za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
28.2.2010 10:20:20   
Lady3
Drž se,ništa nije tako crno kako se na prvi pogled čini..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 8
28.2.2010 10:34:34   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 9
28.2.2010 10:38:29   
Marta j
user posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 10
28.2.2010 10:48:51   
tikica_69
Ako je zacepljena limfna zlijezda to je cas posla i rijesis je se zauvijek. Zato vibram da je to i nemoj se zalostiti user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 11
28.2.2010 11:45:31   
lema
Hvala vam. Ali zabrinuta i jesam jer nije lojna cista , nije aterom i nije cista uopće to je iskljućila ova druga doktorica ćim je popipala i njezin izraz lica i tako sve po malo user posted image .... Neznam šta bi drugo moglo bit rekla je da će se znat nakon zagreba!!user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
28.2.2010 12:03:30   
BUMBIKA

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 13
28.2.2010 12:05:08   
Anoniman
lema a gdje ti je to? sorry, nisam u toku...
mm je imao na kičmi tak nešto, to su  mu zarezali, izvadili, previjala sam ga tjedan dana i zaraslo i više nikad ništa... jedva da se vidi ožiljak što su šivali.
nadam se da će i tebi biti sve ok!
drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lema)
  Neposredna veza do poruke: 14
28.2.2010 12:12:02   
Domy
draga drži se i misli pozitivno..vidjet češ da če to poslije biti sve ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
28.2.2010 12:21:09   
lema
To mi je na poćetku oka, između oka i nosa velićine pola jagodice od prsta!!

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 16
28.2.2010 12:22:31   
daniela 31
user posted image user posted image user posted image user posted image , vjerujem da će sve biti ok.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 17
28.2.2010 12:33:29   
elle1
nadam se da ce sve biti okuser posted image

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 18
28.2.2010 12:51:17   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 19
28.2.2010 13:14:16   
L.P.
Ma sigurno nije ništa strašno!user posted image user posted image Ne sekiraj se bit će sve ok!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 20
28.2.2010 13:16:02   
leilany

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 21
28.2.2010 13:40:26   
natalijax
user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 22
28.2.2010 14:35:35   
pako
Bit će sve ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 23
28.2.2010 17:19:58   
BIT
Bok lema,
ja ti znam jednog dečka koji ti ima "izraslinu" kod oka. Ona raste i polaku mu zatvara kapak. Doktori isto nisu znali što je. Napravili su biopsiju i poslali na institut. Nalaz je rekao da je nekakva izraslina, ništa opsano, i da se netreba niti dirati. Njemu to polako raste tako da će sada kroz koji mjesec, dva ići na uklanjanje.
To što je doktorica imala "čudan" izraz lica neka te ništa ne brine. Dok se kvržica ne punktira i ne vidi kaj je, doktori nemaju pojma. Taj čudan izraz lica je kod njih uobičajan. To se i meni dogodilo kada sam išla na punkciju kvržice na dojci. Isto sam prošla pakao radi izraza na licu, a na kraju se ispostavilo da je sve dobročudno.
Želim ti svu sreću i sigurna sam da će sve biti dobro!

Imam dva anđela, jednog muškog i jednog ženskog!

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 24
28.2.2010 17:47:06   
novamama
ma sigurno nije ništa strašno...kako kažu cure, moraju to vidjet pod mikroskopom...

a jeste svi malo paničari, odmah se na najgore misliuser posted image

umjesto da ti olakšaju svi plačuuser posted image

znaš šta, kad sve to dobro prođe lijepo im bukvicu očitajuser posted image

sretno dragauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu BIT)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!