|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: još malo....
24.2.2010 18:40:35   
pako
tog me je strah da nebude na silu, jer sam s Patrickom muku mučila 17 sati sa inekcijama za otvaranje,dripom i bušenjem vodenjaka pa se sada nadam da će samo krenuti i biti bar upola brže i lakšeuser posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 226
24.2.2010 18:43:48   
ZVRK
onda čekaj dok malac sam ne odlući izači.nemoj prije nemoj ići(naravno ako nema potrebe)

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 227
24.2.2010 18:46:17   
pako
Zato i bi da me trudovi čope doma pa da odem gore kad sama odlučim a ne da me ostave ko u prvojuser posted image  i forsiraju. mislim da su ipak tako veče muke!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 228
24.2.2010 21:40:23   
Mishek
meni sutra termin, al nema baš nikakvih naznaka. Već si mislim da neću ni prepoznati trudove kad krenu jer me već tjedan dana bole križa, pa malo trbuh i tak, ništ specijalno. Isprobala sam sve narodne recepte za otvaranje i ništ. Malenoj se očito jako jako sviđa biti unutra. user posted image

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 229
25.2.2010 10:58:49   
Mishek
Danas mi je termin! user posted image

al je lijep dan, pa ćemo u šetnju, ne u rađaonu. user posted image
počela sam zadržavat vodu, stopala su mi ogromna. Pravi big foot. Katastrofa. Više niti ne vidim zglob. user posted image

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 230
25.2.2010 11:01:10   
Domy

IZVORNA PORUKA: Mishek

počela sam zadržavat vodu, stopala su mi ogromna. Pravi big foot. Katastrofa. Više niti ne vidim zglob. user posted image

samo ti šetaj pa možda bude nešto...

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 231
25.2.2010 11:07:18   
pako

Samo ti šetaji i uživaj u ovom prekrasnom danu možda i bebica pokuca i provir da vidi kakvo je vrijeme pa se i odluči doćiuser posted image

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 232
25.2.2010 11:08:39   
Mishek
ma stalno mi je neki pritisak u trbuhu, al sve si nekako tumačim da je to od njezinog gnježđenja. :D 

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 233
25.2.2010 11:14:53   
pako
Tak je i meni pritisak stalno, ali valjda od bebinog pritiskanja, najgore mi je po noći, kad se okrećem dosta me boli donji dio trbuha tak da moram saviti noge u koljenima i podići ih da se mogu okrenuti a da me manje boli!
uskoro će naše user posted image , čekaju da se vrijeme ustabiliuser posted image

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 234
25.2.2010 17:13:21   
Mishek
cure, jel vas kaj boli dolje? Uopće ne znam kak da vam opišem, a da ne budem preprosta user posted image uglavnom, npr. navečer dok se tuširam i dignem desnu nogu, baš me boli desna strana "nje", ne prepona, nego "ona", al izvana, ne iznutra. To mi nikak ni jasno zakaj. 

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 235
25.2.2010 17:54:43   
Domy

cure, jel vas kaj boli dolje? Uopće ne znam kak da vam opišem, a da ne budem preprosta user posted image uglavnom, npr. navečer dok se tuširam i dignem desnu nogu, baš me boli desna strana "nje", ne prepona, nego "ona", al izvana, ne iznutra. To mi nikak ni jasno zakaj. 

user posted image user posted image znam da nije smiješno al mene tako zna unutra bolit..al sad baš ona pa neznam da li me ikad bolila baš onauser posted image

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 236
25.2.2010 17:59:21   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 237
25.2.2010 20:22:31   
Mishek
IZVORNA PORUKA: Domy

user posted image user posted image znam da nije smiješno al mene tako zna unutra bolit..al sad baš ona pa neznam da li me ikad bolila baš onauser posted image

mene ne boli unutra, nego baš izvana i to na desnoj strani. I sad dok sam malo prilegla baš me počelo boljet.
Stalno imam osjećaj ko da se bejbi pomiče prema dolje, ko da će svaki čas izać van. Nije bolno, nego je čudno. Sva sam zbunjena. user posted image

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 238
25.2.2010 21:58:11   
MKata
Drage moje, ja sam danas bila kod dr. Kaže cervix u nestajanju, glava priljubljena, otvorena za malo više od prsta. 38+1 samo danas. I da dođem sljedeći tjedan na CTG, a u petak ili nedjelju roditi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Malo sam u šoku...mislim, to je samo tri dana prije termina, beba je sad oko 3 kg, ali me isto šokiralo...
Dr je za inducirani jer sam imala dva spontana prije, a i na početku ove trudnoće je bilo upitno što je i hoće li ostati pa bi ona radije imala sve pod kontrolom. Mislim, ako sam joj dosada vjerovala, vjerujem joj i sada, ali me isto malo šokiralo...

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 239
26.2.2010 9:16:56   
ZVRK
možda te ne porode onda nego te ostave da ležiš u bolnici kod njih pod kontrolom
sretno

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 240
26.2.2010 9:25:23   
lidac0605
Ak ti je cervix u nestajanju i glavica priljubljena-to samo kaj nije krenulo...stiže bebica user posted image user posted image user posted image user posted image !Doć će ona i prije slijedećeg ctga!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 241
26.2.2010 9:47:45   
ninolina
Ak ti je cervix u nestajanju i glavica priljubljena-to samo kaj nije krenulo...stiže bebica user posted image user posted image user posted image user posted image !Doć će ona i prije slijedećeg ctga!

slažem se a tebi svakako sretno i da brzo držiš svoju bebicu...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 242
26.2.2010 9:49:31   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

potpisujem sto su cure rekle

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 243
26.2.2010 9:50:32   
leilany
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: ninolina

potpisujem sto su cure rekle

i jauser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 244
26.2.2010 11:02:38   
MKata
Ma cure, iskreno se nadam da će biti brzo i lako, ali...već prije dva-tri tjedna mi je isto bilo tako glavica priljubljena, a beba ni da bi...čak ni lažne trudove nemam...
Ali...neću se brinuti, vjerujem da dr zna bolje od mene! user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 245
26.2.2010 11:09:04   
ninolina
a gle još su dva tjedna pred tobom, ja sam imala 3 od četri inducirana poroda i nije ništa strašno, opusti se i vjeruj doktorima

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 246
26.2.2010 12:26:55   
Mishek
ak bejbi ne izađe ovaj vikend, u ponedjeljak idemo na geliranje. Ne žele više čekati radi trudničkog dijabetesa. A nisam još vidla da se neka porodila od geliranja. Znači, bar tjedan dana u bolnici uz geliranje ili drip ili carski. Baš me deprimiralo to. user posted image

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 247
26.2.2010 12:34:48   
ivana801
Baš mi je žao! Ali nemoj se bedirati. Misli pozitivno! Ja mislim ako u pon. budu nešto poduzeli, vjerojatno te u ponedjeljak i namjeravaju poroditi. A boravak u bolnici s bebom je totalno drugačiji od onoga kad si sama tamo. I ja sam se pribojavala bolnice (jer je isto mrzim iz dna duše) ali boravak s Lucijom tamo uopće nisam doživjela ko nešto negativno. Jedino kako se približavalo vrijeme za ići doma nisam se mogla dočekati... Držim ti palčeve da sve krene prirodnim putem ovaj vikend i da ti boravak u bolnici bude što kraći. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 248
26.2.2010 12:34:50   
MKata
Mishek...nemoj biti deprimirana...uskoro ćemo držati naše user posted image !!
A što se mora...teško je, ali se mora! user posted image

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 249
26.2.2010 12:37:04   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!