|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB : Jingle Bells
17.12.2009 15:05:57   
lelo
IZVORNA PORUKA: osobno

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

jučer bili kod gin...beba 1900, sićušan je, dosta nisko, uz to mi se vratila e. colli pa sam na antibioticima...
nisam bila baš najsretnija...

osobno možda te umiri moja ima samo 200 g više od tvoje bebe...a dva tjedna smo razmaka po terminima, ja bih rekla čak i tjedan al doktorica kaže svoje, ništa to nije, bit će sitnija beba pri porodu a to ne mora značiti da neće biti dobro, samo ti uživaj u zadnjim tjednima, a za bakteriju prepusti doktorima da to riješe, sve će biti dobrouser posted image user posted image user posted image

mjerio je protok krvi kroz pupkovinu, gleda je moždane i srčane valove-sve ok, pa me to donekle umirilo...obzirom na to da sam ja sitnije građe, nisam ni očekivala bebu veću od 3 kg...

glavno da je sa bebom sve uredu,pa biti će sitnija pa kaj onda.
doktori koji puta malo previše plaše.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1051
17.12.2009 15:06:34   
mamika
evo i mamike na kavicu.. čak bez Katje na rukama i cici user posted image user posted image user posted image

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1052
17.12.2009 15:07:39   
lueman
pepi ovo je predobrouser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1053
17.12.2009 15:09:30   
osobno
ma je li ti mene to špijuniraš?!!!
taman sam uzela kutiju quatro sladoleda i kusam...user posted image user posted image user posted image

btw, jagoda mi je omiljena mmmm...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1054
17.12.2009 15:10:40   
buduća mamica
a dac meni majo?

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1055
17.12.2009 15:11:51   
osobno

IZVORNA PORUKA: mamika

evo i mamike na kavicu.. čak bez Katje na rukama i cici user posted image user posted image user posted image

ja jedva čekam svog bebača hranit...bilo mi je baš krivo kad sam morala Luku pristat dojit, ovog ću sigurno minimalno do druge godine....ma šta do druge-do predškolskog...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu mamika)
Neposredna veza do poruke: 1056
17.12.2009 15:12:05   
pepeljuga
user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1057
17.12.2009 15:12:07   
maja
Pozdrav cure!!! Osobno, malac još stigne narasti, ako ne prije onda vani! Moj Noa je rođen sa 2950 i ubrzo je sve svoje vršnjake prešišao i u visinu i širinuuser posted image . Najgore su mi bile one žene u bolnici koje su se dičile jao kako je moja beba velika, ma mislim si neka ti je, ja sam lakše rodila, a živ je i zdrav što je najbitnije!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1058
17.12.2009 15:12:54   
osobno

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

a dac meni majo?

ma dam, dam...zovite me štrumfeta...ti dam ti dam ti dam...

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 1059
17.12.2009 15:12:59   
maja
Pepeljuga, ovi tvoji golači su me opalili po licu user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1060
17.12.2009 15:14:27   
pepeljuga
Evo sad sam pocastila i gibam....Roko mi se probudiouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1061
17.12.2009 15:15:09   
osobno

IZVORNA PORUKA: maja

Pozdrav cure!!! Osobno, malac još stigne narasti, ako ne prije onda vani! Moj Noa je rođen sa 2950 i ubrzo je sve svoje vršnjake prešišao i u visinu i širinuuser posted image . Najgore su mi bile one žene u bolnici koje su se dičile jao kako je moja beba velika, ma mislim si neka ti je, ja sam lakše rodila, a živ je i zdrav što je najbitnije!

ma znam, i Luka je rođen s 3000, iza termina, nego mi je bija loš dan općenito...
a od mog kuma curica rođena s 4500, sad ima tri miseca i 9 kg...užas-ne valja ni previše...mala izgleda ka michelin reklama...user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1062
17.12.2009 15:15:24   
pepeljuga

Pepeljuga, ovi tvoji golači su me opalili po licu user posted image user posted image user posted image

to da te malo trgnu uuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1063
17.12.2009 15:18:05   
lelo
IZVORNA PORUKA: osobno

ma je li ti mene to špijuniraš?!!!
taman sam uzela kutiju quatro sladoleda i kusam...user posted image user posted image user posted image

btw, jagoda mi je omiljena mmmm...

vidiš da ja sve znam user posted image  user posted image  

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1064
17.12.2009 15:25:39   
maja
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

to da te malo trgnu uuser posted image user posted image user posted image user posted image

a i treba mi nešto da me trgne, ali ove bi pojela

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1065
17.12.2009 15:36:22   
lelo
Cure moram ići.
pozdrav svima. user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1066
17.12.2009 15:40:25   
buduća mamica
pa pa lelouser posted image vrati nam se brzo user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1067
17.12.2009 16:08:51   
vjerae
user posted image user posted image pozdravuser posted image user posted image user posted image

Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!

Neposredna veza do poruke: 1068
   [Obrisani korisnik]
17.12.2009 16:23:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu vjerae)
  Neposredna veza do poruke: 1069
17.12.2009 16:23:59   
buduća mamica
cvrči samo malo dalje od drave sjalo je sunce cijeli danuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1070
   [Obrisani korisnik]
17.12.2009 16:29:39   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1071
   [Obrisani korisnik]
17.12.2009 16:47:38   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1072
17.12.2009 16:47:57   
buduća mamica
predivno danas, nema zatezanja, bolova, ni bilo kakvih predporođajnih simptomauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1073
17.12.2009 17:05:42   
lueman
mi se vratili sa sanjkanjauser posted image user posted image user posted image sad kuhano vinčeko i čaj i neka klopicauser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 1074
17.12.2009 18:41:38   
tikica_69
Gdje ste cure? Sad ce tekma skoro pa cete valjda skoro doci user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!