|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB : Jingle Bells
17.12.2009 14:33:51   
lelo
Osobno bok.user posted image
šta se dogodilo da nisi najbolje ?

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1026
17.12.2009 14:36:24   
lueman
bokić komadiuser posted image user posted image user posted image kaj se radi????

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1027
17.12.2009 14:38:53   
lelo
sve nas je više i više, evo nam i kavice.
user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1028
17.12.2009 14:38:56   
buduća mamica
lueman bok, evo ništa pametno, ljenčarim pored toliko posla, al si dajem za pravo user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1029
17.12.2009 14:39:31   
buduća mamica
IZVORNA PORUKA: lelo

user posted image

uuu ja bi zeku, mogu ja dobiti zeku?

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1030
17.12.2009 14:41:15   
lueman
ja već popila dvije tak da nisam u rundi za kavu, a djete me počastilo s čoksom kaj im je donesel djed mraz u vrtić tak da sam sretna i veselauser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 1031
17.12.2009 14:51:32   
pepeljuga
Evo me nazad zablokirala mi tipkovnica pa sam sve morala gasitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1032
17.12.2009 14:53:48   
lelo
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

user posted image

uuu ja bi zeku, mogu ja dobiti zeku?

možeš dobiti zeku buduća mamice.user posted image

Leon 19.04.2007

Neposredna veza do poruke: 1033
17.12.2009 14:54:29   
lelo
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Evo me nazad zablokirala mi tipkovnica pa sam sve morala gasitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

to se zna i meni dogoditi.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1034
17.12.2009 14:56:29   
osobno
jučer bili kod gin...beba 1900, sićušan je, dosta nisko, uz to mi se vratila e. colli pa sam na antibioticima...
nisam bila baš najsretnija...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 1035
17.12.2009 14:56:38   
mariola
Ja bi počastila al sam na mm-ovo kompu pa ne mogu slike stavit. Danas je 5 godina od kako sam diplomirala. Majko moja još malo ću baba bituser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1036
17.12.2009 14:57:30   
lueman

IZVORNA PORUKA: mariola

Ja bi počastila al sam na mm-ovo kompu pa ne mogu slike stavit. Danas je 5 godina od kako sam diplomirala. Majko moja još malo ću baba bituser posted image

šššššššš.....kakve su to riječi..ima nas i starijihuser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1037
17.12.2009 14:59:03   
osobno

eh, meni pune 24 pa me čeka još godina i po do diplome...ti si bar završila...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1038
17.12.2009 14:59:06   
lelo
IZVORNA PORUKA: osobno

jučer bili kod gin...beba 1900, sićušan je, dosta nisko, uz to mi se vratila e. colli pa sam na antibioticima...

draga sve će biti uredu vjeruj mi.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1039
17.12.2009 14:59:55   
lelo
IZVORNA PORUKA: lueman

šššššššš.....kakve su to riječi..ima nas i starijihuser posted image user posted image

ima nas ima marola starijih user posted image  user posted image  user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 1040
17.12.2009 15:00:13   
osobno

IZVORNA PORUKA: osobno

draga sve će biti uredu vjeruj mi.user posted image

ma znam da nije tako strašno, ali nekako uvik mislim da su moji problemi najveći...

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1041
17.12.2009 15:01:14   
buduća mamica

osobno možda te umiri moja ima samo 200 g više od tvoje bebe...a dva tjedna smo razmaka po terminima, ja bih rekla čak i tjedan al doktorica kaže svoje, ništa to nije, bit će sitnija beba pri porodu a to ne mora značiti da neće biti dobro, samo ti uživaj u zadnjim tjednima, a za bakteriju prepusti doktorima da to riješe, sve će biti dobrouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1042
17.12.2009 15:01:44   
osobno
i svi stavljate neke sličice a ja ne mogu...buuu...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1043
17.12.2009 15:02:26   
buduća mamica
ja ću 24 za 4 dana a diploma godinu daleko user posted image valjda ću stići dati još tih 5 komada, morati ću...

Neposredna veza do poruke: 1044
17.12.2009 15:02:33   
lueman
sad bi netko rekao moraš govoriti mantru:sve će biti u redu, sve će biti u redu...ja sam dobro, ja sam dobrouser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1045
17.12.2009 15:03:36   
lelo
osobno samo za tebe user posted image
user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1046
17.12.2009 15:03:49   
pepeljuga
user posted image

Evo u mariolino imeuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1047
17.12.2009 15:03:56   
osobno

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

osobno možda te umiri moja ima samo 200 g više od tvoje bebe...a dva tjedna smo razmaka po terminima, ja bih rekla čak i tjedan al doktorica kaže svoje, ništa to nije, bit će sitnija beba pri porodu a to ne mora značiti da neće biti dobro, samo ti uživaj u zadnjim tjednima, a za bakteriju prepusti doktorima da to riješe, sve će biti dobrouser posted image user posted image user posted image

mjerio je protok krvi kroz pupkovinu, gleda je moždane i srčane valove-sve ok, pa me to donekle umirilo...obzirom na to da sam ja sitnije građe, nisam ni očekivala bebu veću od 3 kg...

Neposredna veza do poruke: 1048
17.12.2009 15:04:03   
mariola
Idem cure. Častim večerasuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1049
17.12.2009 15:04:48   
pepeljuga
user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Da li ste vi vašim dječacima stavljale penis/cunu/pimpek prema gore, prije povijanja? I ako da, zašto?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!