|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
8.12.2009 18:17:06   
Leva
Kika bas mi je zao user posted image user posted image user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 426
8.12.2009 18:27:39   
ninolina
žao mi je draga user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 427
8.12.2009 19:46:36   
maja
baš mi je žao Kika user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 428
8.12.2009 19:49:48   
boba125
zao mi je....user posted image
user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 429
8.12.2009 20:06:11   
ema st
Žao mi je Kika user posted image user posted image
Drži se draga.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 430
8.12.2009 21:13:33   
daniela 31
Jako mi je žao.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 431
8.12.2009 23:42:46   
crvenkapica
a joj , jako mi je zaouser posted image user posted image user posted image user posted image ....

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 432
9.12.2009 1:36:07   
smarija
kika ne znam sta bih rekla,svaka rijec je suvisna,zao mi je user posted image

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 433
9.12.2009 11:38:13   
Kika83
A šta da vam ja kažem?user posted image
Tužna sam, razočarana, slomljena... ali idem dalje. Moja mrvica me i dalje čekauser posted image Najviše se bojim kako ču preživjet ove blagdane, nije mi do nikakvog slavlja ali šta se može.
Hvala na svemu user posted image

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 434
9.12.2009 12:54:41   
barby
kikic zao mi jeuser posted image user posted image user posted image drz se draga...znam kako ti je,slicno sam prosla bas pred 2 god,tocnije 2007..negdje u ovo doba...18.12 isla kod vlastelica ustanovljeno da se plod prestao razvijat i da srceko ne kuca i 20.12 ja dospjela na stol i kiretazi..provela 2 dana u bolnici,mozes mislit kakvi su mi blagdani bili,22.12 mojoj kumi i najboljoj frendici bio rockad,palnirali festu,a ja ne znam za sebe...ide bozic,nova godina,slavlje a meni do nicega..joj kad se sjetim,trebalo je sve to izdrzat...ko nije prosao to ne zna kako je........ drz seuser posted image user posted image user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 435
9.12.2009 13:54:38   
Kika83
IZVORNA PORUKA: barby

kikic zao mi jeuser posted image user posted image user posted image drz se draga...znam kako ti je,slicno sam prosla bas pred 2 god,tocnije 2007..negdje u ovo doba...18.12 isla kod vlastelica ustanovljeno da se plod prestao razvijat i da srceko ne kuca i 20.12 ja dospjela na stol i kiretazi..provela 2 dana u bolnici,mozes mislit kakvi su mi blagdani bili,22.12 mojoj kumi i najboljoj frendici bio rockad,palnirali festu,a ja ne znam za sebe...ide bozic,nova godina,slavlje a meni do nicega..joj kad se sjetim,trebalo je sve to izdrzat...ko nije prosao to ne zna kako je........ drz seuser posted image user posted image user posted image

Ajoj kako tužno, žao mi je šta si to morala proći user posted image
Nemogu znati koliko boli gubitak djeteta ali znam da boli minus iz mjeseca u mjesec. Mislim da ti imaš puno više šanse nego ja, več si jednom bila trudna i to ti je veliki plus. A ja sam bila na 4 postupka i ništa,niti biokemijska trudnoća, ništa user posted image
Osjećam se tako bespomoćno jer nemogu nikako zatrudnit, krivim i dalje samu sebe, nemogu si pomoć. Vjerujem da ču uspjet jednog dana ali bojim se da to neče biti tako brzo.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 436
9.12.2009 14:07:13   
Anoniman
žao mi je, Kika... vjerujem da ćeš ipak uspjeti!

(Odgovor članu Kika83)
  Neposredna veza do poruke: 437
9.12.2009 14:08:22   
ninolina
doči će draga i tvojih devet mjeseci, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 438
9.12.2009 14:13:33   
tikica_69
Ja znam da ce ona uspjeti!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 439
9.12.2009 15:40:39   
barby

IZVORNA PORUKA: Kika83

Nemogu znati koliko boli gubitak djeteta ali znam da boli minus iz mjeseca u mjesec. Mislim da ti imaš puno više šanse nego ja, več si jednom bila trudna i to ti je veliki plus. A ja sam bila na 4 postupka i ništa,niti biokemijska trudnoća, ništa user posted image
Osjećam se tako bespomoćno jer nemogu nikako zatrudnit, krivim i dalje samu sebe, nemogu si pomoć. Vjerujem da ču uspjet jednog dana ali bojim se da to neče biti tako brzo.

kika mene to najvise i muci,sta sm jednom vec bila trudna a sad vec koliko nemogu nikako zatrudnit,to me i brine...najgore mi je kad mi svi kazu i dr takodjer pa kad ste vec jednom bili znaci da vi mozete..ali kad,kad?a niko mi nije rekao ni dan danas zasto je doslo do spontanog,ali aj pretpostavljam,a jednom lad sm rekla vlastelicu je oanko klimnuo glavom,da zbog m nekvalitetne sperme mm.jel ima tu oligoasth.... i vjerojatno zato plod se prestao razvijat..jel nije bio dovoljan kvalitetan spermij..tako da me sad uvijek strah da se to opet ne desi....a sad mu nalaz jos sto put gori...i nikako da se popravi uz sve zive preparate... ja uvijek kazem da valjda dragi bog zna da jos nije vrijeme da ja svoju srecicu drzim u rukama..kad bude dat ce mi ju.......user posted image sve valjda ima svoje,tako i to...

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 440
9.12.2009 15:44:56   
mala pcelica
cure ne znam šta da vam kažem ,čitam sa kojim bolom se nosite ,a nemam riječi utjehe ....šaljem vam veliki user posted image odavde do neba....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 441
9.12.2009 18:36:17   
cerise
ajme draga kika....neznam sto reci sve bi bilo suvisno stvarno mi je zao user posted image .....drzi se

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 442
9.12.2009 19:15:43   
Kika83

IZVORNA PORUKA: Kika83

kika mene to najvise i muci,sta sm jednom vec bila trudna a sad vec koliko nemogu nikako zatrudnit,to me i brine...najgore mi je kad mi svi kazu i dr takodjer pa kad ste vec jednom bili znaci da vi mozete..ali kad,kad?a niko mi nije rekao ni dan danas zasto je doslo do spontanog,ali aj pretpostavljam,a jednom lad sm rekla vlastelicu je oanko klimnuo glavom,da zbog m nekvalitetne sperme mm.jel ima tu oligoasth.... i vjerojatno zato plod se prestao razvijat..jel nije bio dovoljan kvalitetan spermij..tako da me sad uvijek strah da se to opet ne desi....a sad mu nalaz jos sto put gori...i nikako da se popravi uz sve zive preparate... ja uvijek kazem da valjda dragi bog zna da jos nije vrijeme da ja svoju srecicu drzim u rukama..kad bude dat ce mi ju.......user posted image sve valjda ima svoje,tako i to...

Barby nečemo se predati. Ima i gorih slučajeva od nas pa su uspjeli. Biti čemo mi mame, kad taduser posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 443
9.12.2009 19:16:22   
ninolina
pozitivno draga, pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 444
9.12.2009 22:17:18   
funny
Kika žao mi je , al glavu gore i uspjet ćeš ti to. U životu sve što te neslomi to te ojača pozzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 445
10.12.2009 13:03:01   
Kika83
Dobila sam termin tek za 3mj 2010user posted image Idemo pokušati još jedan klomifenski ciklus sa 3x1 ako bi dobili još koju jajnu stanicu, ako ne uspjemo iči čemo na stimulirani. Prije toga moram obavit pravnika i psihologa po ovom novom zakonu, u 1mj idem na dogovor pa ču više znati.
Razočarana sam i ljuta ali šta moguuser posted image

(Odgovor članu funny)
Neposredna veza do poruke: 446
10.12.2009 13:06:25   
gljiva
Kika žao mi je što nije uspjelo, al želim ti da ti Nova godina bude sretnija 
i da za sljedeću Ng budeš mamica.
Drži seuser posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 447
10.12.2009 16:49:56   
tikica_69
Da...razumijem ljutnu. Novi zakon strasno diskriminira nove pacijente user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 448
10.12.2009 17:16:01   
Kika83
Tiks šta je najgore ja sam stara pacijentica, več sam 2 i pol godine u MPO svijetu i svejedno me kači da to moram obavit. Da pop...user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 449
10.12.2009 17:30:43   
tikica_69
Da, ali nisi isla u ove postupke koji ukljucuju punkcije JS i eventualno zamrzavanje....

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!