|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav porođaj želite?
23.4.2009 14:52:13   
Anoniman
Identican kao i ovaj,ali bez dripa!!

(Odgovor članu thara)
  Neposredna veza do poruke: 26
23.4.2009 14:55:48   
pepeljuga
posli dva prirodna,jedan uz drip drugi bez icega mozda bi treci mogao i uz epiduralnu da malo uživamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu thara)
Neposredna veza do poruke: 27
27.4.2009 13:17:03   
mala pcelica
kako ušlo da tako i izadje,bezbolno i sa uživanjem user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 28
27.4.2009 13:22:14   
mirna
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

kako ušlo da tako i izadje,bezbolno i sa uživanjem user posted image

to bi svi...user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 29
27.4.2009 14:02:55   
dominik
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

posli dva prirodna,jedan uz drip drugi bez icega mozda bi treci mogao i uz epiduralnu da malo uživamuser posted image user posted image user posted image user posted image

isto!!!!!!!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 30
27.4.2009 15:27:05   
mali_macic
IZVORNA PORUKA: Puli

prirodan,da se sto dulje mogu kretati dok traju trudovi 
ako bas bude neizdrzivo trazit cu epiduralnu ( iako bih probala roditi bez nje ) ali s obzirom da mi je to prvi porod vidjet cu do koje granice mogu podnijeti bol!user posted image

i ja bi tako, meni je takodjer prvi porod. sto bi jos vise volila kad bi mogla rodit u bazenu ali koliko znam to je u Dubrovniku zasada ne moguce user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 31
10.6.2009 9:37:37   
Sagem
Detaljno se raspitujem na više strana o različitim načinima poroda. Za sada bi porod u vodi.  Ovo mi je prva beba. user posted image

Moram priznati da što mi više netko govori za negativne stvari, da sam ja hrabrija.
Osobno mislim da ako je neku trudnicu "jako bolilo" da ne treba druge uvjeravati da će i njih. Ili ono što one misle da "nije dobro i zdravo" prenositi da nije za nikog.
Savjet je da se raspitate što detaljnije i da vjerujete u sebe... a na vama je da se držite pribrano zbog svojeg anđelčića.
(nadam se da ne zamjerite što sam malkoc ispala iz teme) user posted image

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 32
10.6.2009 9:43:09   
jelena j.
u pravu si nemoj slusati nikoga nije svaki porod isti ne boli svakog jednako neko i ne osjeti sta su trudovi,a znaju i uvelicati ali to su osobe koje jednostavno ne podnose ni najmanju bol

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 33
10.6.2009 9:47:32   
dominik
IZVORNA PORUKA: jelena j.

u pravu si nemoj slusati nikoga nije svaki porod isti ne boli svakog jednako neko i ne osjeti sta su trudovi,a znaju i uvelicati ali to su osobe koje jednostavno ne podnose ni najmanju bol

si ti rodila?  lomila sam ruku dva puta suze nisam pustila, bila pod aparatom za tetoviranje 5 sati...porodi me bolili toliko da se pola ne sjecam...o cemu pricas...porod je dokazano najbolnija stvar u zivotu zene

(Odgovor članu jelena j.)
Neposredna veza do poruke: 34
10.6.2009 9:53:50   
m600
IZVORNA PORUKA: dominik

IZVORNA PORUKA: jelena j.

si ti rodila?  lomila sam ruku dva puta suze nisam pustila, bila pod aparatom za tetoviranje 5 sati...porodi me bolili toliko da se pola ne sjecam...o cemu pricas...porod je dokazano najbolnija stvar u zivotu zene

domiii   user posted image  user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 35
10.6.2009 9:55:25   
m600
ja bi voljela vaginalni.... a Bože moj što se mora mora se......pokušat ću užicat epi

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 36
10.6.2009 9:56:34   
dominik
user posted image m600 svaki se porod razlikuje i nekim zenama je brz i koliko toliko bezbolan...nisam htjela reci da svaku boli...ali ne volim kad netko kaze da zene koje placu na porodu i boli ih imaju nizak prag boli i da su slabici i kaj ti ja znam kaj...zato sam to napisala...ne zelim nikoga plasiti ...bas suprotno...sorryuser posted image ..

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 37
10.6.2009 9:59:47   
m600
ma daj domi pa šta ti je...ne moraš se ispričavat...ne plašiš ti mene...ja se šalim malo
znam da me u rađaoni neće čekati pjevači,svirači i zabava i da neće biti lako...
sama sam to htjela...i iskreno jedva čekam da se beba rodi da prestanem misliti o poroduuser posted image user posted image user posted image
ja sam osoba koja sama sebe plaši sranj....koja se dogode na 5% poroda...ne brini se...kako je ušlo tako će i izaći (malo veće i bolnijeuser posted image )

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 38
10.6.2009 10:03:20   
dominik
otisla sam o.t...nemas se kaj plasiti, jer nemas izborauser posted image ili bus bebu do 18-te nosila u busiuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 39
10.6.2009 10:06:37   
m600
znam da nemam izborauser posted image user posted image user posted image
ali sve mi kukamo da nas je strah......
kako je negdje napisala ket...došla je u rađaonicu sva hrabra ne boji se a za pola sata je bila manja od makovog zrnauser posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 40
10.6.2009 10:22:43   
Sagem
Svi se mi nečega bojimo. I naravno da se smiješ bojati u trenutku rađanja, sve je to normalno.
Ali zašto bi se ja ili neka druga trudnica bojale već na početku trudnoće?!  Na kraju krajeva, zašto bi ja dopustila da me se plaši...
I da, ljudi se razlikuju po pragu boli, to je nešto dokazano. Kao što neki automatski padaju u nesvjest kad trebaju ići na vađenje krvi.
Ne umanjujem tuđu bol, ali molim vas... kakve imate vi koristi od toga da plašite trudnice i uspoređujete vašu bol sa tko zna kojom boli.
Trudnice drž te se! user posted image   

Neke rodilje znaju čak i uspoređivati da ona koja je rodila nakon 18h rađanja je više patila nego ona od 9h...  to mi ne znamo, a mnoge trudnice nisu ni svjesne da baš ni te rodilje ne mogu biti sigurne u svoju izjavu, jer nema dokaza.
Sve smo mi drugačije... hvala Bogu na tome.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 41
10.6.2009 10:28:58   
jelena j.
ja sam rodila da i nije mi u cilju plasiti cure koje nisu rodile

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 42
10.6.2009 10:35:33   
m600
nitko mene ne plaši jer kad bi slušala svakakve priče dosad bi već bila u umobolnici...
ima žena koje kažu da ih ništa nije bolilo a ima žena koje kažu da su umirale od bolova...
uplašit se mogu jedino ako sebi u glavu stavljam kojekakve stvari o porodu....
naprotiv dominik me nije uplašila nego me ohrabrila ali realno...nije preuveličavala...domi hvala tiuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 43
10.6.2009 10:39:24   
jelena j.
nisam ja rekla za tebe vec za sagem postoaje ona pisala

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 44
10.6.2009 11:12:30   
dominik
ovdje nije nitko da plasi nekoga vec da se iskustva izmjenjuju...ja osobno ne volim da mi se uljepsava i laze vec volim istinu...na kraju krajeva zar nije bolje otici spreman na bol i odahnuti ako ce imati laganini porod...ja nisam nikome rekla da ce umrijet od boli, naprotiv...rekla sam da je velika bol ali unatoc tome da ce proci i da trudnica tj majka moze biti ponosna na sebe kada to prodje, da se ne treba sramiti ako zaplace...igrom slucaja sam ostala u radjaoni cijelu noc, od 6 zena koje su radjale sve sam ih cula i plakale su i kukale jedna za drugom nijeda nije bila "hrabra" i sa visokim pragom boli, drzim vam fige da cete vi biti ta 8 koja nebu plakala i koja bu ko iz puske rodila 

Neposredna veza do poruke: 45
10.6.2009 11:22:22   
lema
Prvo da napomenem DA IMA TRUDNICA KOJA UVELIĆAVAJU. Porod ko porod sigurno ne traje 24 - 30 sati ko što neke trabunjaju i da su skoro umrle tamo . Porod poćinje onog trenutka kada te ulovi nagon za tiskanje i dok se beba ne rodi TO JE POROD .Ja imam 4 dijece i svih sam normalno rodila i za nijedno me nije bolilo toliko da nisam mogla izdržat jer onda porod nebi bio porod i žene nebi rađale. Čak kad sam trećeg malog išla rodit , došla sam u rodolište sa trudovilma i napravio mi je uvz. reko je da je mali na ljevim boku to je bilo u 20 sati  i kad dođem u rađaonu da me stave na ljevi bok. Mene su trudovi za tiskanje ulovili u 21 i 20 već tiskala sam na ljevom boku ko stoka bolilo je da i tako  do 23 i 40 kada je došo glavni doktor koji se iznenadio što još nisam rodila. Pitao je šta se edešava i oni su rekli da beba nejde van popiao je moje bilo poslušao dijetetovo srce i reko pa šta je vama oni se jedva osijete.. Hitno uvz. beba se okrenula na desno bok cijeli vrijeme sam mućila i sebe i dijete. Okrenuo me na desni bok 3-4 puta sam stisnula i rodila mali je imao 5 kg i 55cm. Išta bi ja sad trebala reć.? Nije da nije bolilo ali ne toliko da me se ćuje po cijeloj bolnici i da zbog vriskanja ne tiskam dobro i ugrožavam dijete jer mislim kako samo mene boli. I najveća pretrpljena bol u ljudskom životu je kad se rađamo samo što je zaboravimo pa kako je onda bebici? To je moje mošljenje nebi htjela da se neko uvrijedi ja sam samo rekla šta mislimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 46
10.6.2009 11:27:15   
ejmama
To ovisi o nama i šta kome znači bol, mene je bolilo i ne mogu lagati i opet će me jer sam takva, samo se nadam da će sve proći u redu.

H 07 E 09

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 47
10.6.2009 11:28:13   
bubac 1
moj porod je bio recimo ko iz snova ušla u bok u 2.10. rodila u 3.12. i to prvorodkinja. nisam niti popucala nit su me rezali. uglavnom bez šivanja. meni je veća muka bilo dojenje nego porod.  

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 48
10.6.2009 11:30:32   
lema
napominjem nisam rekla da ne boli ali da neke uvelićavaju uvelićavaju meni su moji porodi prošli super od 4 puta i 2 bebe od 5 kg ja nisam pukla rezana ni šivana . Nadam se da če tako proći i sve curke koje ćekaju da rode da ponovo idem rodit htijela bi porod ko sa ovih 4 klinaca.user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 49
10.6.2009 11:36:28   
miha

IZVORNA PORUKA: dominik

, drzim vam fige da cete vi biti ta 8 koja nebu plakala i koja bu ko iz puske rodila 

mogu ja za 31.7. rezervirat ovakav porod kakav si navela?user posted image
želim porod bez komplikacije..

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!