|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 9:52:06
|
|
|
|
mamavlatkica
|
joj puli sad si me sjetila da polako poćnem i ja spremati stvari za uskrs , ima doma košaricu za jaaj , svijećice u obliku pisanica , i zekana još samo moram nabaviti neke sitnice . Više uopće ne znam kada točno pada uskrs.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 9:56:20
|
|
|
|
Puli
|
12.4. uskrs sad stvarno kidam nadesno
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 10:00:35
|
|
|
|
mamavlatkica
|
hvala puli srećo i misad kidamo , moramo presvući ritu pitu , klopati užinu a onda tko zna što dalje.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 10:07:35
|
|
|
|
ZVRK
|
pa pa ja vas napuštam.idem marendati a poslije......tko će ga znati uživajte u preljepom danu
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:09:24
|
|
|
|
lelo
|
Curke bok evo i friške kavice za sve
< Poruku je uredio Iva Piva -- 23.3.2009 7:10:02 >
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:10:08
|
|
|
|
Lady3
|
lelo bok..Kako si?
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:11:25
|
|
|
|
lelo
|
super, banda ne dolazi na ručak pa guštam u tišini Kako si ti i Laura i Patrick ?
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:13:18
|
|
|
|
Marta j
|
Samo da vas pozdravim imam peglati brdo robe. A poslije cu do mojih na kavicu. Kako ste vi?
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:13:39
|
|
|
|
Lady3
|
ok..smo.gledaju crtić ..a L.mora pospremiti svoj krš od igračaka.. buni se,ali posprema..E daj mi reci kako to da svi imate ispod posta koji napišete pp.e-mail.opcije blokiraj i to a ja nemam.Šta trebam kliknuti u mom profilu da i ja dobijem to?
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:14:07
|
|
|
|
mamavlatkica
|
evo i nas natrag , bili smo u kupnji hrane za psiće i macu , na povratku svratili do parkića , maleni se poigrao a onda smo krenuli kući . Nije ništa jeo za užinu , jako je cendrav u zadnje vrijeme ( totalno druga beba kad je bolestan , cendrav samo bi nešto zanovijetao) .Moje zlato sad spava a ja ću napraviti nešto za posao ( nekoliko naruđžbi ) , staviti krumpir da se kuha i malo sa vama tu čavrljati .
|
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:15:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni su po cijeloj bradi izbili neki pristici
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:20:20
|
|
|
|
Lady3
|
možda si na nešto alergična?ako trebaš dobiti ,meni tako zna biti i ako sam u plodnim danima?
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:23:41
|
|
|
|
lelo
|
moraš ići u moj profil i označiti da ti se mogu slati privatne poruke, a zatm na dnu potvrdi. ali ja ti vidim da imaš sve na dnu tvojih postova. tikice da nisi nešto pojela ?
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:26:08
|
|
|
|
Lady3
|
ja ne vidim ispod ništa a kod svih vas to vidim..Ti vidiš svoje lelo?
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:27:04
|
|
|
|
Lady3
|
eh,sorry Marta bok.. sad skužila..kako si mi ti danas?Mate dobar?
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:27:49
|
|
|
|
lelo
|
ne ne vidim svoje, mislim da je to tak napravljeno,jer kad nekom šalješ pp onda samo stisneš ispod njegovog imena, a čitaš pp pod moja ringeraja.
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:29:45
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: lelo tikice da nisi nešto pojela ? Nesto???...pojela sam toliko toga zadnjih dana da ni forenzicar bi znao od cega mi je to
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:31:13
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Samo da vas pozdravim imam peglati brdo robe. A poslije cu do mojih na kavicu. Kako ste vi? imam i ja tonu veša. dođeš peglat
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:31:55
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: lelo tikice da nisi nešto pojela ? Nesto???...pojela sam toliko toga zadnjih dana da ni forenzicar bi znao od cega mi je to
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:35:06
|
|
|
|
Lady3
|
tnx lelo...sad mi je jasno..a jesam tutlek..Tikice a šta si toga finoga papala..sigurno te muž izveo na večericu? Lelo kako Leon,nervozna zbog ctg-a?
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:36:12
|
|
|
|
lelo
|
joj nervozna sam samo da se to završi i da vidimo kaj se događa u njegovoj glavici.
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:42:11
|
|
|
|
Lady3
|
mogu misliti.. Sve će biti dobro vidjeti ćeš..Držim fige i Leonu i tebi da izdržiš..
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:44:07
|
|
|
|
lelo
|
hvala lady. idem ručat pa se javim kasnije
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:52:25
|
|
|
|
curice
|
pozdrav svima koliko vas ima, ručali smo,moji mama i tata su kod nas na vikendu pa me nije bilo od petka sad sam spremna za kavu i čašicu razgovora pa ako koga ima u bircu bilo bi mi drago da popije sa mnom kavicu
|
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 22.3.2009 13:53:38
|
|
|
|
curice
|
evo poslužite se
|
|
|
|
Anketa
Žensko ime?AdminDolazi nam pojačanje na ljeto, još ne znamo jel cura ili dečko, no već smo se bacili na biranje imena. Za dečka smo izabrali (Noa) no curka nam još zadaje probleme, pa ringerajke, ako može pomoć?Greta (
74%)

Agata (
26%)
Broj svih glasova: 124Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!