|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pravo na dječji doplatak
17.8.2012 11:13:47   
nina0901
Bok svima user posted image ! ovako moja frendica želi napokon user posted image postati majka, pošto nema komp i net (da, znam! čudno za ovo 21.st.,to sam joj i ja rekla) zamolila me je da vas pitam kako može, ona sama sebi, srediti puni porodiljni kao da je radila, pošto već 3.god traži posao i ne može ga naći. čula je da ako imaš nekoga, tko ima obrt,firmu..i sl. može pomoći.
oni te prijave na 3500-4000kn, ti mjesečno samo plaćaš doprinose, znači oni nemaju veze sa tobom, samo te prijave, ostalo ti plaćaš godinu dana. i onda ti daju otkaz kao višak, prijaviš se na burzu, kao ostala si bez posla i imaš pravo na puni mjesečni porodiljni. Jer je to moguće, i kako da se raspita o tome točno, koliko poslodavci moraju plaćati doprinose za radnike prijavljene od 3500-4000kn i dali se to isplati? njen muž ima bratića koji ima svoju firmu, pitaj boga, kaj mi je točno rekla. sada prvo želi saznati točno sve, pa onda otići k njemu. otišla bi ona i ovak ali njen muž i bratić nisu si baš u najboljim odnosima...bla-bla-bla....duga priča. ima li tko iskustva sa time?! user posted image
SLOBODNO MI SE MOŽETE JAVITI I PUTEM PORUKE, POŠTO JE OVO MALO DELIKATNA TEMA.

HVALA UNAPRIJED user posted image


< Poruku je uredio Zvonki -- 22.8.2012 22:04:36 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pravo na dječji doplatak
18.8.2012 11:00:24   
Ninaa
Da bi dobila porodiljnu naknadu ili bolovanje mora imati 9 mjesesi neprekinutog radnog staža i taj iznos plaće znači od recimo 4000, država ne isplaćuje više od 4200 tak negdje nisam točno osigurna. To je sve kaj znam a mislim da su doprinosi dosta skupi jel mene šef drži već 4 god. na minimalcu od 2000 jel mi ne želi povisiti plaću zbog tih svih davanja ostalo dobijem prek blagajne ko neke dodatke i sl. i tak da na porodiljnom mogu plakati. Neznam koliko je njoj isplativo svaki mjesec 9 mjeseci davati te novce da bi imala naknadu i ovisi koliko burza isplaćuje nezaposlenima.Nek se dobro raspita

_____________________________

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu nina0901)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!