|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   pohani sir
6.3.2009 19:16:50   
Florijan Jakov
Evo, mm ga poželio za večeru, pa sam pripremila - uvaljam ga u jaja pa prezle pa opet tako i ok ispadne, ali mi se nekako previše sir rastopi.

možda je do sira, možda do temperature i načina prženja??

kako ga vi spremate, ima neka "mala tajna"?


_____________________________

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: pohani sir
6.3.2009 19:18:55   
tikica_69
I meni se tak raskelji, pa onda znam u Kerumu kupiti gotov panirani i onda mi ispadne super....samo je skupo user posted image

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: pohani sir
6.3.2009 19:22:23   
Florijan Jakov
možda je neka posebna vrsta sira??

a kupiš smrznuti ili??


_____________________________

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: pohani sir
6.3.2009 19:23:33   
tikica_69
Da...smrznuti, neki talijanski....imas samo pohani sir, a imas i pohani sir a unutra jos i sunka...ajme pornic od hrane user posted image

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: pohani sir
6.3.2009 19:23:53   
Marta j
FJ-i meni tako bilo prije al sam nasla na netu da kada se uvalja u jaja i krusne mrvice se stavi par min u zamrzivac i onda ostane lijep.
Bas sam to neki dan probala drzala sam ga malo manje od 10min u zamrzivacu i onda przila.


< Poruku je uredio Marta j -- 6.3.2009 19:25:10 >


_____________________________

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: pohani sir
6.3.2009 19:30:01   
Florijan Jakov
idem brzo stavit u zamrzivač dok mm ne dođe user posted image

_____________________________

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: pohani sir
6.3.2009 19:31:40   
Marta j
Ja sam to procitala na coolinarki a moja mama ga zna uraditi vise pa stavi u zamrzivac i onda kada joj treba samo ubaci u fritezu.

_____________________________

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: pohani sir
6.3.2009 19:36:11   
Kika83
ja u brašno,jaja,prezle i još jednom jaja i prezle i tako mi uopće necuri sir vaniuser posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: pohani sir
6.3.2009 19:54:23   
ivanaa
dvaputa prezli i u kipuce ulje-stalno to radim i user posted image

_____________________________

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: pohani sir
6.3.2009 21:46:21   
Ruža
Nisma ga do sad nikad radila, mogla bi probati.user posted image

_____________________________

Samo luda mama...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: pohani sir
6.3.2009 21:51:08   
mlada mama
a koji sir uzimate za pohanje??

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: pohani sir
7.3.2009 20:29:16   
Marcus
pohani sir i breg tartara....njammmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: pohani sir
8.3.2009 9:37:24   
Florijan Jakov
ispao je fenomenalan, kaže mm - uzela sam Vindijinu Goudu, panirala u jaje i prezle 2 puta, stavila na 20 ak min u zamrzivač, i pržila na kipućem ulju s jedne i druge strane da porumeni - ništa nije iscurilo i bilo je fino mekano.

_____________________________

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Marcus)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: pohani sir
8.3.2009 9:41:34   
Marta j
Jesam ti rekla....
Bravo FJuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: pohani sir
8.3.2009 9:41:48   
Puli
mmmm njaaaaaaaami

ja ga obožavam

i isto tako radim 2 puta jaja i prezla

a ovo za frizer tj.zamrzivač prije nisam znala

tnx na informacijiuser posted image probat ću

< Poruku je uredio Puli -- 8.3.2009 9:42:08 >


_____________________________

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: pohani sir
8.3.2009 9:43:47   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: Marta j
Jesam ti rekla....
Bravo FJuser posted image user posted image user posted image


hvala za savjet, Marta user posted image


_____________________________

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Dudica.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!