pohani sir (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Kuhajmo zajedno



Poruka


Florijan Jakov -> pohani sir (6.3.2009 19:16:50)

Evo, mm ga poželio za večeru, pa sam pripremila - uvaljam ga u jaja pa prezle pa opet tako i ok ispadne, ali mi se nekako previše sir rastopi.

možda je do sira, možda do temperature i načina prženja??

kako ga vi spremate, ima neka "mala tajna"?




tikica_69 -> RE: pohani sir (6.3.2009 19:18:55)

I meni se tak raskelji, pa onda znam u Kerumu kupiti gotov panirani i onda mi ispadne super....samo je skupo [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Florijan Jakov -> RE: pohani sir (6.3.2009 19:22:23)

možda je neka posebna vrsta sira??

a kupiš smrznuti ili??




tikica_69 -> RE: pohani sir (6.3.2009 19:23:33)

Da...smrznuti, neki talijanski....imas samo pohani sir, a imas i pohani sir a unutra jos i sunka...ajme pornic od hrane [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley4.gif[/image]




Marta j -> RE: pohani sir (6.3.2009 19:23:53)

FJ-i meni tako bilo prije al sam nasla na netu da kada se uvalja u jaja i krusne mrvice se stavi par min u zamrzivac i onda ostane lijep.
Bas sam to neki dan probala drzala sam ga malo manje od 10min u zamrzivacu i onda przila.




Florijan Jakov -> RE: pohani sir (6.3.2009 19:30:01)

idem brzo stavit u zamrzivač dok mm ne dođe [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Marta j -> RE: pohani sir (6.3.2009 19:31:40)

Ja sam to procitala na coolinarki a moja mama ga zna uraditi vise pa stavi u zamrzivac i onda kada joj treba samo ubaci u fritezu.




Kika83 -> RE: pohani sir (6.3.2009 19:36:11)

ja u brašno,jaja,prezle i još jednom jaja i prezle i tako mi uopće necuri sir vani[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ivanaa -> RE: pohani sir (6.3.2009 19:54:23)

dvaputa prezli i u kipuce ulje-stalno to radim i [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




Ruža -> RE: pohani sir (6.3.2009 21:46:21)

Nisma ga do sad nikad radila, mogla bi probati.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mlada mama -> RE: pohani sir (6.3.2009 21:51:08)

a koji sir uzimate za pohanje??




Marcus -> RE: pohani sir (7.3.2009 20:29:16)

pohani sir i breg tartara....njammmmmmmmmm[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Florijan Jakov -> RE: pohani sir (8.3.2009 9:37:24)

ispao je fenomenalan, kaže mm - uzela sam Vindijinu Goudu, panirala u jaje i prezle 2 puta, stavila na 20 ak min u zamrzivač, i pržila na kipućem ulju s jedne i druge strane da porumeni - ništa nije iscurilo i bilo je fino mekano.




Marta j -> RE: pohani sir (8.3.2009 9:41:34)

Jesam ti rekla....
Bravo FJ[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Puli -> RE: pohani sir (8.3.2009 9:41:48)

mmmm njaaaaaaaami

ja ga obožavam

i isto tako radim 2 puta jaja i prezla

a ovo za frizer tj.zamrzivač prije nisam znala

tnx na informaciji[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] probat ću




Florijan Jakov -> RE: pohani sir (8.3.2009 9:43:47)

IZVORNA PORUKA: Marta j
Jesam ti rekla....
Bravo FJ[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]


hvala za savjet, Marta [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stranica: [1]