|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Laringitis
29.3.2011 16:46:32   
mani
Evo danas se vratili od dr. opet kašlje,već joj se treći put vraća jedan te isti promukli kašalj,bez temperature samo što ovaj put jako kiše i curi joj nosić.prvi put je danas postavila dijagnozu laringitsa prošli put je dobila panatus koji jer pomogao ali ne zadugo.Dr sumnja na alergijski laringitis ako ne prodje šalje nas na alergološku obradu.danas se inhalirala i dobila injekciju solu-medrola,koji ima zbilja gadne nuspojave.i rekli su mi da dodjem na kontrolu ako ne prestane da će ga opet dobiti.user posted image  dali netko ima iskustva s laringitisom? dali se zbilja tako uporno vraća uz svaku prehladu i ima li kakvih metoda kojih pomognu osim inhaliranja? vodim ju van,pije čaja nije ništa drugo za kašalj dobila.stara je godinu i pol i zbilja se jadna muči,kašalj je grozan.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Laringitis
29.3.2011 17:31:44   
nemirna
Moja kćer je starija, ali znam kako je borba s laringitisom užasna, kada je imala prvi napad nije mogla jadna ni govorit i u hitnoj je dobila inekciju deksametazona i odmah joj je bilo bolje, a prošle godine smo joj morali svakih 6 sati na pumpicu davati ventolin, jadna je izgledala kako se doslovno bori za svaki dah, pila je i Novocef i Bisolvon za iskašljavanje i stalno smo ju inhalirali s vodenom parom, pošto je to najbolje djelovalo, osim naravno lijekova... Neka djeca su tome sklonija od drugih, i ne mora uzrok biti samo alergija, ispostavilo se da moja kćer nije ni na što alergična, nego da neki virusi i bakterije uzrokuju laringitis...
Eto ne znam jesam li ti što pomogla, ali želim vam puno sreće ubuduće i da beba više nema laringitis!

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Laringitis
29.3.2011 17:34:47   
mani
hvala na odgovoru,moja mala nema takve karakterisične napadaje kašalj je promukao i glasan ali ne davi se,ne lovi dah po noći kašlje ali ne toliko da se razbudi.zbog toga valjda i nisu odmah postavili dijagnozu laringitisa.

(Odgovor članu nemirna)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Laringitis
29.3.2011 20:25:25   
Točkica28
user posted image

_____________________________

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Laringitis
30.3.2011 9:57:03   
m600
joj draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znam ti ništa o tome
ljubi mi ančicu puno


_____________________________

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac


(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Dudica.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!