|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Glazura!
17.9.2010 12:19:30   
BUMBI
kako pravite glazuru za kolače?
Meni nekad ispadne dobro,a nekad užas..a pošto ju sad trebam napaviti,pucajte...


_____________________________

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Glazura!
17.9.2010 12:33:19   
BUMBI
Nitko ne pravi glazureuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Glazura!
17.9.2010 12:38:00   
natalijax
kak kad mi ispadne ja stavim malo ulja il margarina i šećera po želji

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Glazura!
17.9.2010 12:40:41   
ninolina
ja u zadnje vrijeme radim da u pola litre hola šlaga otopim čokoladu...oko 250 gr..inače sam topila u mlijeku i malo margarina ali ova nam je puno finija i ljepo se reže

_____________________________

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Glazura!
17.9.2010 12:41:00   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Nitko ne pravi glazureuser posted image user posted image user posted image


Izgledauser posted image user posted image user posted image ja radim standardno 7dag margarina i 2-3 kapi ulja i 10 dag čokolade tako uvijek radim,ako nije baš neka po receptu specijalna.
I kad idem razat kolač prvo ga izvadim na sobnu temperaturu da se čokolada opusti i onda mi ne puca

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Glazura!
17.9.2010 12:41:49   
zozo1
Misliš na čokoladne glazure ??
Rastopi čokoladu 15 dgk ( neka bude više) u malo vode na laganoj vatri. Ako vidiš da gusne dodaj malo po malo vode, ne previše. Kada se rastopi, makni sa vatre i umiješaj malo margarina. Miješaj tako dugo dok se ne rastopi. Glazura mora biti gušća i razli na kolač u sredini. Ako je u tepsiji, uzmi ju u ruku i naginji lijevo desno da se glazura sama razlije i prekrije kolač. Ako ju treba popraviti uzmi nož, umoči u hladnu vodu i sretno user posted image


_____________________________

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: Glazura!
17.9.2010 12:42:55   
BUMBI
Napravljeno..nemam pojma kako će biti kad se stvrdne,za sad je dobrouser posted image

_____________________________

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Glazura!
17.9.2010 12:43:39   
Thea
IZVORNA PORUKA: mlada mama


Izgledauser posted image user posted image user posted image ja radim standardno 7dag margarina i 2-3 kapi ulja i 10 dag čokolade tako uvijek radim,ako nije baš neka po receptu specijalna.
I kad idem razat kolač prvo ga izvadim na sobnu temperaturu da se čokolada opusti i onda mi ne puca



Ovako i ja ,ali koji put kad se sjetim stavim malo mineralne vode jer mi je baka tako radila i nikad joj nije pukla kad je rezala...


_____________________________

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Glazura!
17.9.2010 12:58:41   
mlada mama
Thea za ovo prvi put čujem, baš ću probati idući put, samo mi reci koliko je to malo od prilike.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Glazura!
17.9.2010 13:17:20   
tiha
ja imam svekrvin recept i svi koji su probali ostali su joj vjerni zato sto je fina glatka jako sjajna i nepuca nego je mekana fino se reze nije standardna da se skori...

koliko rebara cokolade toliko velikih jusnih zlica secera,ulja,mljeka malo prokuhate i prelijete genijalna jeeeeeeeeee
bitno je da je omjer secera,ulja i mljeka jednak zato na zliceuser posted image



probajte bit cete odusevljeniuser posted image

_____________________________

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Glazura!
17.9.2010 17:22:00   
Monica
Ja ti to sve otprilike
stavim i ulja i par kapi vode i na kraju margarin
ili napravim sa vrhnjem za šlag
150g čokolade
100g vrhnja za šlag
ta glazura ne bude tvrda i ukusna je

_____________________________

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Glazura!
17.9.2010 20:17:33   
Thea
IZVORNA PORUKA: mlada mama

Thea za ovo prvi put čujem, baš ću probati idući put, samo mi reci koliko je to malo od prilike.


ma nemam pojma ja ti sve otprilike  radim..znaš ono kulike-tulike..user posted image

ma vidi sama žlićicu ili dvije ovisi koliko čokse topiš..


_____________________________

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!