|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zasto zene privlace losi muskarci?
13.10.2011 20:33:20   
jagodicabobica
zasto zene privlace losi muskarci? Sta vi mislite?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zasto zene privlace losi muskarci?
13.10.2011 20:38:54   
jagodicabobica
12 razloga zašto žene ne vole fine momke

Foliranje: Fini mladići su previše fini da bi bili istiniti. Niko ne može da uvek bude fini i dobar, a da nije svetac. Previše su zauzeti izigravanjem finoće da bi pokazali ko su zapravo. Loši momci su nekako... stvarniji.

Poštovanje: Niko ne poštuje otirač. Dobri momci ne znaju kako da postave granicu ili budu zahtevni. Žene ne poštuju čoveka kog mogu da kontrolišu. A gde nema poštovanja, nema ni privlačnosti.

Predvidivost: Većina ljudi vodi dosadan, predvidiv život, pa ih privlače osobe koje žive "na ivici". Dobri momci nikada ne rizikuju. Predvidljiv + nema uzbuđenja + nema izazova = naravno da će izabrati lošeg momka.

Zašto se muškarci ne žene dobrim devojkama?
Da li da joj kažete da se udebljala?
Kako da prepoznate da li mu se sviđate?
Majka Priroda: Žene su stvorene da neguju. Međutim, umesto da to rade sa decom, one često završe negujući svog lošeg momka. One misle da će ih njihova ljubav spasiti. Dobrim dečacima je retko kada potrebno da ih neko "spašava".

Prevaspitavanje: Dobrim dečacima obično nije neophodno prevaspitavanje. Lošim dečacima jeste, pa oni automatski postaju izazov. Žene se zavaravaju da mogu da od njih stvore savršenog čoveka koji ih nikada neće ostaviti. Uostalom, ako su zauzete menjanjem nekog drugog, to je savršen izgovor da se ne bave sopstvenim problemima.

Produženje vrste: Žene su programirane da tragaju za najboljim mogućim genetskim materijalom. Loši momci nesvesno šalju poruku da su upravo oni ti koji ga imaju, pa se zato ne boje da će ih ženka ostaviti ako se ponašaju loše. Dobri momci šalju poruku da oni ne misle da su njihovi geni dovoljno dobri, pa su ponizniji.

Strah od intimnosti: Ako se žena plaši intimnosti, ona nesvesno zna da može da problem izbegne uz lošeg momka, jer je on skoncentrisan na sopstvene potrebe. Dobrice žele da upoznaju ženu u potpunosti, pa izazovu napad panike.

Slabo samopoštovanje: Osobe koje ne cene sebe će se bolje osećati sa lošim momcima, jer oni potvrđuju loše mišljenje koje imaju o sebi i dodatno slabe samopouzdanje. Takve osobe teško da mogu da se snađu sa komplimentima i pažnjom koju pružaju dobrice.

user posted image Seks: Žene imaju predrasude da će dobar dečko biti dosadan u krevetu. Loš momak svojim nastupom obećava uzbuđenja i iskustvo. Iako to često nije slučaj.

Lepota: Loš momak je uvek lep. Ako nije lep, onda je privlačan. Ili seksi. Ili izazovan. Intrigantan. Ovako ni jedna žena ne govori o dobrom dečku.

Šarm: Dobri dečaci ponekad ne znaju kako da odreaguju. Loši mogu biti vrlo šarmantni i znaju tačno šta žene žele da čuju. Međutim, s vremenom postaju sebični. Ali do trenutka kada otkriju svoje pravo lice, ženama već klecaju kolena i teško im je da okrenu leđa i odu.

Zaštitnik: Kroz vekove su se muškarci postavljali kao zaštitnici nejakih žena. Loši momci daju iluziju da žena ima svog zaštitnika, dok dobri momci nisu neka siguracija.

STA VI MISLITE?

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 2
13.10.2011 21:00:33   
pincirotvajler
zbog predrasude da su dobri dosadni

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 3
13.10.2011 21:06:47   
mamacita
Ovo me potsijeca na jednu epizodu "Sienfelda" kada je George Constanza izigravao "loseg momka". Inace kao dobri George nije nikad mogao zadrzati djevojku, no kada je promijenio imidz cura se zaljepila samo tako. A mi koji smo pratili seriju znamo vrlo dobro da George nije niti lijep, niti pristojan, niti uspjesan.

Ja nikad nisam "padala" na lose momke. Meni se svidjaju sarmeri, zgodnjaci i pristojni, pametni .... ala mm.user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
13.10.2011 21:12:42   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: mamacita

Ovo me potsijeca na jednu epizodu "Sienfelda" kada je George Constanza izigravao "loseg momka". Inace kao dobri George nije nikad mogao zadrzati djevojku, no kada je promijenio imidz cura se zaljepila samo tako. A mi koji smo pratili seriju znamo vrlo dobro da George nije niti lijep, niti pristojan, niti uspjesan.

Ja nikad nisam "padala" na lose momke. Meni se svidjaju sarmeri, zgodnjaci i pristojni, pametni .... ala mm.user posted image

ja nisam nikada imala "loseg" momka... ne privlaci me neko ko je napusen ,pijan da pada s nogu ili vice,urla...

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 13.10.2011 21:13:25 >

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 5
13.10.2011 22:25:44   
adryosijek

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

zbog predrasude da su dobri dosadni

user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
13.10.2011 22:40:17   
natalijax
vjerovatno ak su neki banditi pa misle da su snažniuser posted image user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 7
13.10.2011 22:55:03   
mayathebee
Malo mi je glupast članak, pa ću reči kaj opčenito mislim o "dobrim" i "lošim" muškarcima.
Mene ne privlače loši muškarci, već oni kaj se prave da su loši, buntovnici, nedodirljivi, neukrotivi........e te volim slomiti.user posted image
Ne volim one kaj skaču čim kažem hoću......volim kad me dozira onim što volim, a ne kad sve imam na pladnju. Volim ono kad je muškarac vječito lovac, a žena vječito lovina, i tako cijelu vezu, brak......
Volim kad muškarac ima svoje ja, kad je u vezi on muškarac, i kad znam da će stati ispred meme i našeg djeteta i branit nas čim namiriši lošu situaciju.
No to sve ne čini muškarca lošim, samo možda interesantnijim,  i muževnijim. Naravno ne dolaze u obzir neandertalci, sirovine i primitivci....ili ti "Baje" koji ne poštuju ženu, njeno mišljenje, stav, i pravo glasa!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 8
14.10.2011 8:04:55   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Malo mi je glupast članak, pa ću reči kaj opčenito mislim o "dobrim" i "lošim" muškarcima.
Mene ne privlače loši muškarci, već oni kaj se prave da su loši, buntovnici, nedodirljivi, neukrotivi........e te volim slomiti.user posted image
Ne volim one kaj skaču čim kažem hoću......volim kad me dozira onim što volim, a ne kad sve imam na pladnju. Volim ono kad je muškarac vječito lovac, a žena vječito lovina, i tako cijelu vezu, brak......
Volim kad muškarac ima svoje ja, kad je u vezi on muškarac, i kad znam da će stati ispred meme i našeg djeteta i branit nas čim namiriši lošu situaciju.
No to sve ne čini muškarca lošim, samo možda interesantnijim,  i muževnijim
Naravno ne dolaze u obzir neandertalci, sirovine i primitivci....ili ti "Baje" koji ne poštuju ženu, njeno mišljenje, stav, i pravo glasa!

user posted image

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 9
14.10.2011 8:08:01   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: natalijax

vjerovatno ak su neki banditi pa misle da su snažniuser posted image user posted image

prije 2-3 mjeseca bila sam na kafi sa muzem i htjeli smo platiti parking kada ispred nas motociklisticka mafija(valjda se tako kaze)svi u grupi a svaki od nji izgleda vrlo jadno i ustraseno...i tada shvati da su samo jaki u grupi a nasamo se i misa boje..

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
14.10.2011 8:10:33   
mamino zlateko

No to sve ne čini muškarca lošim, samo možda interesantnijim,  i muževnijim. Naravno ne dolaze u obzir neandertalci, sirovine i primitivci....ili ti "Baje" koji ne poštuju ženu, njeno mišljenje, stav, i pravo glasa!

slazem se u potpunosti.

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 11
14.10.2011 8:26:45   
modesty blaise
Žene vole loše dečke, i tako je u svim kulturama na ovoj planeti.
Jesu li stvarno nevjerni muškarci i zločesti ljudi neodoljivi? Je li to privlačnost na prvi pogled ili običan strah od veze?...hmuser posted image

Izgleda da “loši dečki” mogu dobit svaku ženu koju požele. Žene mogu tvrditi da vole pažljive i brižne muškarce, no znanost otkriva da zapravo vole manipulativne tipove opsjednute sobom i sklone laganju.
Zapisano u genima od davnina :snažniji i agresivniji muškarci su pobjeđivali u borbama za teritorij, a i za žene!!!
Možda je ženama zbog odgoja život s agresivcem normalan.... možda su naivne pa misle da su baš one te koje će ih promijeniti...
Loši dečki su ženama zanimljivi jer su zabavniji u komunikaciji, ostavljaju dojam jake osobnosti i muževnosti na koju žene padaju, dinamični su i svojim agresivnim stavom prikazuju sebe kao odlučne borce za svoje interese. No, mnogi od njih imaju i preveliku potrebu za slobodom i premalo sluha, odnosno razumijevanja za ljude oko sebe, pa tako i za svoju partnericu koja od svog, u početku idealnog muškarca, na kraju ima zlostavljača....
Bila potraga znanstvena ili neznanstvena, odgovor se, čini se, vrti oko toga da "vođe čopora" nikad ne gube na cijeni....

< Poruku je uredio modesty blaise -- 14.10.2011 8:27:34 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 12
14.10.2011 8:47:43   
melaro

slažem se user posted image

Kad žena rodi dio srca daje djetetu, i uvijek joj ostane dovoljno za ostalu djecu......

Neposredna veza do poruke: 13
14.10.2011 8:52:40   
pakić
Ne znam, mene nikad nisu privlačili... user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu melaro)
Neposredna veza do poruke: 14
14.10.2011 9:00:37   
lidac0605
Mene su baš uvijek privlačili totalni dobrice...i mm je takav...možda zato kaj sam ja loša curauser posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 15
14.10.2011 10:27:19   
kanader
zato jer vi žene volite odgajat i preodgajati muškarce svih godina...to vam je valjda izazovuser posted image

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!