|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kiseli krastavci u umaku
12.10.2008 20:51:37   
mirna
Da li stavljate kisele krastavce u umake? S čime ih kombinirate?

Ja sam danas napravila pureće šnicle u umaku s krastavcima i bili su prva liga:

šnicle sam namazala s malo senfa, solila paprila, povaljala u brašnu, malo popekla na brzinu. umak sam napravila na sljedeći način: prženi nasjeckani luk, crvena paprika i voda/odnosno juha i češnjak. u to sam ubacila meso i narezane krastavce, na kraju sam dodala kiselu vrhnje i to je to. Bilo je njami, njami...user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kiseli krastavci u umaku
12.10.2008 20:57:57   
Candy
Mmmmmmmm,zvuči fino...
Ja nikada ne stavljam krastavce u umake,ja sam malo tradicionalniji tip kad se govori o hrani...
Iako,Strogannoff je super s krastavcima user posted image ...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Kiseli krastavci u umaku
12.10.2008 21:00:34   
mirna
Možeš ih staviti samo malo, to je ionako više začin nego za najesti se..

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Kiseli krastavci u umaku
12.10.2008 21:24:50   
Candy
Probat ću...Zvuči mi jako primamljivo...
Na kuhinjskom pultu imam jako puno začina,ali manje-više koristim samo "tradicionalne"...
Ali,voljela sam eksperimentirati kad sam bila na godišnjem i imala više vremena...
Sad ionako kuham samo nedjeljom user posted image ...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!