|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Macina trava-Očajnica
5.12.2012 0:02:03   
esperansita
Macina trava čaj – marulja ili očajnica za plodnost....Drugi nazivi: macina trava, jetrena trava, jetrenjaca, gorcika, marulja, smrduša.
Latinski naziv: marrubium vulgare.Opis biljke: ocajnica, macina trava ili tetrljan trajna je biljka uspravne i dlakave stabljike visine 30 do 40 cm, što raste iz vretenastog korjena. Listovi su srebreno-bijeli, pokriveni gustim bijelim dlakama. Cvjetovi su bijeli i zbijeni u male gomilice bez peteljki. Ima oblik klasa..Uobicajena biljka srednje i sjeverne Evrope. Bere se biljka u cvatu, bez korjena. Spada u najstarije ljekovite biljke, koje su u upotrebi jos od vremena EgiptaTakodje od davnina koristi za neplodnost kod zena ...kako samo ime kaze Ocajnica ..za zene koje zele da postanu majke , ova biljka moze da pomogne. Oduvek se koristila za normalizovanje menstruacije i samog ciklusa, odnosno uravnotezenje hormona. Macinom travom - Ocajnica - Marrubium vulgare , ljekovitom biljkom kojom se zene tradicionalno lijece od neplodnosti. Od ove trave spravlja se caj, koji kako "narodni recept" savetuje, treba piti tri puta dnevno po vinsku casu u vreme kad zena zeli da zatrudni.Macina trava, marulja ili očajnica poznate su kao lijek za plodnost. Macina trava čaj poboljšava rad jajnika.

Preporuča se kod bolnih menstruacija s jakim krvarenjem. Kod liječenja neplodnosti u žena, često se pije čaj koji pomaže zadebljanju sluznice maternice. Čaj od macine trave preporuča se i ženama koje imaju probleme sa plodnošću do tri šalice dnevno. Pomaže kod manjka apetita, poboljšava rad jajnika. Čaj je najbolje zasladiti sa medom.....Strpljen-spašen.Čitala sam na forumima da su mnoge žene zatrudnile zahvaljujući ovoj biljki.Strpljenje je vrlina,tako i sa čajem mora se ugraditi i doza dobrih živaca i čekanja....Ali ako će se isplatiti i uroditi user posted image ...zašto ne.ionako je bar prirodan lijek....Sretno curke moje user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Pelene.
пеперутка16

Kada ste počeli odbijati svoju bebu od pelena?

Oznake

Sve najbolje!