|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dr Gabriel-regulator hormona
5.12.2012 0:24:29   
esperansita


Ne budite uvjereni, da ono što Vam se dešava je samo nešto što “umišljate” ili da je to “samo emocionalni problem”, pa će Vam antidepresivi ili sredstva za smirenje biti dovoljni. NE morate patiti od PMS-a u tišini. Jer vidite, većina žena u ovom modernom društvu ima dominantan estrogen u tijelu, a uzrok toga su različiti faktori. Jedan od njih je unos tvari koje oponašaju estrogen, kroz hranu i hemikalije iz kuće. Ove tvari mogu razoriti hormonalnu ravnotežu kod žena. Drugi faktor mogu biti naravno stresan posao ili veza – jer stres “jede” Vaš progesteron i tako estrogen postane dominantan.
Poteškoće u Začeću Djeteta?
Najbitnija stvar za Začeće jeste nešto što doktori zovu Poremećaj Lutealne Faze. To je faza između ovulacije (otpuštanje jajene stanice iz jajnik) i početka menstruacije. Ovaj intrval treba da bude 14 dana – i sve ispod 10-12 dana znači da se embrio ne može ugnjezditi u maternici, jer se ona počinje ljuštiti prerano. Ili ako se desi trudnoća, rezultiraće pobačajem. Ovaj poremećaj Lutealne Faze se mora korigirati.
Cilj nam je da ohrabrimo tijelo da samo regulira svoj hormonalni sistem upotrebom ovog preparata, koji se koristi već 2500 godina i spomenut je od Oca Medicine – Hipokrata. Tretman podrazumijeva korištenje slavne biljke – Vitex – Agnus Castus, koja inače raste u Europi.
Mi, pri Dr Gabriel`s smo preuzeli stari antički recept kao bazu i učinili ga još snažnijim korištenjem najnovijih tehnologija. Na primjer, koristimo koncentriranu formu Vitex-a, za čiju koncentraciju je potrebno oko 100kg sirove biljke, da se dobije samo ½ aktivnih sastojaka.


_____________________________

Od milijardu ljudi na svijetu,ja sam u tebi našla drugi dio sebe
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Dudica.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!