|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje travanj 2012.
23.4.2012 9:31:17   
PinkyFunkyBirdy
Dobro jutro curke! user posted image

Riza, drago mi je da si se malo javila. user posted image Nekako je pusto na forumu - svi su u nekoj gužvi. Nadam se da će i to proći i da ćemo se opet družiti kao prije (ali na trudničkom forumu). user posted image

Anamarija, to je prekrasno! Bravo za mrvicu koja raste! user posted image user posted image user posted image Slobodno nam javljaj novosti u vezi tvoje mrvice. user posted image Jedva čekam kad ću i ja biti u takvoj situaciji (a vjerujem i sve ostale curke).

Papalina, da li se osjećaš bolje?

Zvončice, drži se! Sigurna sam da ćete ubrzo uspjeti. user posted image

Daze, draga! user posted image user posted image Pa kud te nađe? Ajde, ako ništa drugo barem ste otkrili što je problem pa kad to riješite sigurno će i brzo stići i mala user posted image . Ne znam ti pomoći oko lijekova i trudnoće ... to je uvijek škakljivo pitanje.

Tasha, naravno da fališ! user posted image user posted image user posted image Pa što se desilo tvom mužu? Dal je sad dobro? Nadam se da će se brzo oporaviti da možete dalje na pravljenje bebača!

Gdje su nam Hladna i Jess? ... Već se duuuugo ne javljaju. user posted image
Winkice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Puse svim ostalim curama! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tascha)
Neposredna veza do poruke: 201
23.4.2012 21:32:33   
Andy_bec
Pozdrav zenice :-))
Evo ja sam nova na forumu naime stari clan na ringeraja.ba .
Moja user posted image kasni danas 2 dan inace sam trudilica 6 mj :-) Neznam dali je to i ne zelim radit test da se opet ne razocaram.
Zelim svim trudilicama da brzo ugledaju svoj user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 202
24.4.2012 14:42:29   
Sunshine28
cestitke madeline!!user posted image user posted image user posted image user posted image
daze, tasha...zao mi je cure zbog losih vijesti...
daze meni je doktorica rekla  kako antibiotici nisu nikako dobri za bebu tako da bi ti preporucila ako ih dobijes da sacekas sa akcijom dok ih ne popijes...isto sam napravila prosle godine...
Riza vec sam se pitala gdje si nestala, drago mi je da nisi odustala user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu Andy_bec)
Neposredna veza do poruke: 203
26.4.2012 8:09:14   
Papalina
Eto,ja sam dosta bolje iako jos imam nalete vrtoglavice i nogge odjednom ne osjecam...tako sam umorna zadnjih dana...ujutroo predavanja popodne na pisao... Uf
Ali,kako got se okrene ful se cudno osjecam a tek oko 5.5 trebam dobit tj ne trebam pa mi sve cudno...jao danas se nisam mogla suzdrzat... Prolazim ja kod ljekarne,hodam ja dalhe,malo stanem,vratim se i udem u lhekarnu i kupim si test...tako da vec sam pripremljena
E,da, jos me tu i tamo zaboli na poslu oko jajnika.. Joj cure,neznam sta da jos kazem...osim SREEETNOOO SVIMAAA!!!!
Ljubim vassss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 204
26.4.2012 8:55:11   
zvončica1
Moram se malo požaliti, neki dan muž i ja malo u akciju i mazimo se mi tako i sve 5, ali nakon toga, užasna bol u trbuhu i dolje kao da će mi maternica otpasti, cijelu noć me bolio trbuh nisam mogla na noge stat, ali doslovno. Sinoć sam se oko pol 2 ujutro rasplakala bez ikakvog razloga ustala pojela malo čokolade, popila vode i natrag u krevet i bilo je ok, samo što user posted image  trebam dobiti tek 7.5. pa mislim da je prerano za bilo kakve simptome, jeli imala koja sličan slučaj, slušam sve jer više ne znam šta da radim, a onaj sinoćnji plač nije bio prvi, već 3-4 dana sam bez razloga tužna i depresivna... Help meee!!!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 205
26.4.2012 9:17:22   
PinkyFunkyBirdy
Draga Zvončice, žao mi je da to proživljavaš. user posted image Na žalost ne znam kako ti pomoći. Držim fige da je to zato jer se bebač smješta u buši. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu zvončica1)
Neposredna veza do poruke: 206
26.4.2012 10:37:29   
Riza
Zvončice....to tebi divljaju hormoni...možda priprema za user posted image . Ja znam da imam sličnih simptoma i do dva tjedna prije vještice...plačem se bez razloga, luda sam za svom hranom i tak..... Ja ti želim da nije u pitanju menzes nego mala mrvica...user posted image .
Pinky...divim ti se..kako si pozitivna i vedra...želim ti da da uskoro postaneš ponosna user posted image . Navijam za tebe i mislim na vas sve iako se rijetko javljam. Puno radim ali i nemam baš volje. Prestala sam misliti na bilo što vezano za trudnoću, dijete itd. Pa tako zaobilazim i RR-u jer kad se ufuram u pisanju umišljenih simptoma i svega dr.vezanog za željenu trudnoću jednostavno se počnem previše opterećivati i više nisam 'mirna'. Ovako se zaokupljujem svim drugim i ne mislim puno..user posted image user posted image .... iako već dugo želim postaviti pitance u vezi Duphastona.....kolko nakon ture treba doći vještica i ima li curka koje su zatrudnile uz taj lijek? Možda i otvorim novu temu jer na starima ovog tipa nisam našla svoj odgovor user posted image ....
Puse svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.

mrva mamina - 03.10.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 207
26.4.2012 10:41:13   
mariola
zvončice žao mi jeuser posted image
mene tako jako zna bolit kad je ovulacija.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 208
26.4.2012 11:59:25   
winkica
zvončice mislim da si doživjela ono što ja vrlo često proživljavam....zbog toga što su mi stidne kosti malo pomaknute prema naprijed svaki odnosno možda svaki drugi ili treći keks mene boli i to užasna bol...ne mogu se pomaknuti sa mjesta nego se samo zgrčim u loptu i do jutra pokušavam ostati u tom položaju tako da me prestane...ali bol nije samo u trbuhu nego se širi i na debelo crijevo...za tu bol mi je ginekolog rekao da jednostavno moramo biti malo nježniji i sporiji u keksu jer u suprotnom će mi ovako biti svaki put...no u žaru strasti ja ne razmišljam dali mi to radimo brzo ili soro tako da eto ne3 boli svaki put identičnim intenzitetom...ali evo baš me od jučer počelo boliti baš zbog keksa prekojučer...

ta bol nije opasna ako ne počne biti česta i velikog intenziteta...ali eto mene često uhvati i nemogu si pomoći...u početku sam išla ginekologu i na slikanje i na preglede sve moguće i ne moguće...i nisu imali pojma što mi je to...nego su mi idioti dali sumamed...a meni u principu ništa vezano uz bakterije i viruse...nego sam promijenila ginekologa i on mi je rekao da jako puno žena ima bolove tijekom ili nakon keksa i da jednostavno nema pomoći...eto nadam se da će ti barem malo pomoći ....

Ovdje nema mjesta za tugu...!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 209
26.4.2012 12:00:01   
PinkyFunkyBirdy
Riza moja draga. user posted image user posted image user posted image Imam ja boljih i gorih dana, i što se mene tiče dosta sam veliki pesimist (sa stalnim grčem u želucu user posted image ), ali mi je drago da to vi moje drage trudilice ne primjećujete. user posted image Mislim da svima nama treba malo utjehe i koja lijepa riječ jer ponekad je i mali osmijeh dovoljan da nekoga oraspoloži. user posted image user posted image user posted image
Što se tiče Duphastona, ne znam ti točno. Ovisi kako ga piješ (ne znam dal si već pisala o tome). Kad sam pila Dabroston trebala sam ga piti od 14 dana ciklusa pa do user posted image (znači 14 dana), ali sam obavezno dobivala mengu već 10 dan pa nisam dalje pila. Mislim da bi trebala dobiti čim prestaneš piti. No, nisam sigurna. user posted image
A za zatrudnjivanje, iskreno nisam sigurna jer on će ti pomoći regulirati cikluse, ali ne i ovulaciju jer je to umjetni progesteron koji kad ti piješ javljaš tijelu da je ovulacija već prošla i ubrzo slijedi krvarenje. Moguće da će ti se i ovulacija regulirati, ali to ti nitko ne može sa sigurnošću reći (trebala bi provjeriti LH trakicama ili ići na UZV ili nekako da vidiš dal ovuliraš). Ja znam za sebe da meni nebi pomoglo pa mi je privatni ginić dao Klomifene za sljedeći početak ciklusa pa ću na UZV (da vidimo dal će to potaknuti ovulaciju) jer ja baš imam problem s ovulacijom.
Držim fige da se ubrzo mala mrvica ulovi i da nam javiš najljepšu vijest (user posted image )! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 210
26.4.2012 12:38:54   
MIRANACRO

IZVORNA PORUKA: Riza

.. iako već dugo želim postaviti pitance u vezi Duphastona.....kolko nakon ture treba doći vještica i ima li curka koje su zatrudnile uz taj lijek? user posted image ....
Puse svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kROZ KOJIH 10 DANA ce doci vjestica, a iz mojeg iskustva ja prošle godine za uz njega ostala trudna ali je trudnoća završila sa spontzanim, a ja pitanje da li se takva trudnoća ima za posljedicu zdravo dijete?

(Odgovor članu Riza)
Neposredna veza do poruke: 211
26.4.2012 13:26:16   
zvončica1
Winkice hvala na tako iscrpnom odgovoru, mene inače ne boli nakon keksa, ali imam zabačenu maternicu tako da je možda zbog toga, ali kao što kaže Mariola možda je bila ovulacija s obzirom da je to vrijeme možda smo pogodili u sridu user posted image , ali čisto sumnjam vidjet ćemo, svejedno hvala svim curkama na odgovorima pomogle ste mi bar malo...pusa svima!

(Odgovor članu MIRANACRO)
Neposredna veza do poruke: 212
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!