maryann01
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Piletina - sve i tamno i bijelo meso Puretina - sve i tamno i bijelo meso Teletina - da, fina je ispod peke Junetina - mljevena za hamburgere i bolognese umake i lasagne Svinjetina - mljevena, vratina i kotleti na rostilju ili u rerni peceni, prsut Zec - na gulas, fino je kad ga ja napravim (rijetko) Janjetina - ispod peke, ili sa raznja (delicija) Riba - najcesce pastrva, tuna, srdela Lignje - ponekad pohane Nikad nisam probala konjetinu (niti bi), niti ostala egzoticna jela od drugih zivotinja. Mi smo mesoljupci :-) ovo kao da sam ja pisala
_____________________________
moj quatro Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm Fran 17.02.2015.3200gr 50cm
|