| 
				  mamacita ->  RE: Meso koje da i koje ne  (10.3.2012 18:06:00)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   Piletina - sve i tamno i bijelo meso   Puretina - sve i tamno i bijelo meso   Teletina - da, fina je ispod peke   Junetina - mljevena za hamburgere i bolognese umake i lasagne   Svinjetina - mljevena, vratina i kotleti na rostilju ili u rerni peceni, prsut   Zec - na gulas, fino je kad ga ja napravim (rijetko)   Janjetina - ispod peke, ili sa raznja (delicija)   Riba - najcesce pastrva, tuna, srdela   Lignje - ponekad pohane   Nikad nisam probala konjetinu (niti bi), niti ostala egzoticna jela od drugih zivotinja.   Mi smo mesoljupci :-) 
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |