|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
25.8.2010 0:30:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako Hrvati vide idealnu ženu?
25.8.2010 7:17:52   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Bez pretenzije dublje analize društvenog, ekonomskog, pravnog ili bilo kojeg drugog položaja žene u Hrvatskoj, Gfk je ispitao mišljenje građana o tome kako se danas doživljava žena/što je to "idealna žena".

Pitanje je glasilo:Prema vašem mišljenju, kakva bi danas trebala biti idealna žena ?

Za većinu ispitanih, njih 39 posto, idealna žena je zaposlena žena/domaćica koja radi na manje odgovornim mjestima i brine o obitelji i djeci.
Uspješna poslovna žena koja gradi svoju karijeru (a o obitelji i djeci, ako ih ima, brine uz pomoć supruga ili nekog drugog člana obitelji ili sl.) je idealna za 30 posto ispitanika, dok ženu domaćicu/majku koja se prvenstveno posvetila obitelji i djeci idealnom smatra 20 posto ispitanih.

Uspješnu zaposlenu ženu angažiranu u javnom i/ili političkom životu koja o obitelji i djeci (ako ih ima) brine uz pomoć supruga ili nekog drugog idealnom smatra tek 4 posto ispitanih, dok 3 posto ispitanih izjasnilo kako ne zna ili ne može odgovoriti na to pitanje, piše Slobodna Dalmacija.

Najviše građana u Hrvatskoj vidi idealnu ženu kao zaposlenu domaćicu i to posebno u Lici, Kordunu, Banovini (50%), zatim u sjevernoj Hrvatskoj (48%) i Dalmaciji (43%), a najmanje je takvih u Slavoniji i Zagrebu (oko 33%). I muškarci znatno više od žena daju ovakvu ulogu ženama (44:37%).

tako je meni mm rekao neki dan..pa smo se posvadiliuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
25.8.2010 7:38:18   
Zvonki
Ja se neću buniti - ja sam idealka user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 3
25.8.2010 7:59:49   
uspavana
ja brinem za muža i radim...ali nam još fali dijete...

pa da onda budem potpuna i savršena user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
25.8.2010 8:25:46   
ivanaa
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ja se neću buniti - ja sam idealka user posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
25.8.2010 8:30:58   
Anoniman
Skoro sam idealna.user posted image

Da mi je neko manje odgovorno radno mjesto - bila bi savršena. Žena za poželjet. Al svejedno sam zauzeta pa nema od mene puno koristi.

(Odgovor članu ivanaa)
  Neposredna veza do poruke: 6
25.8.2010 8:32:01   
Domy

Najviše građana u Hrvatskoj vidi idealnu ženu kao zaposlenu domaćicu i to posebno u Lici, Kordunu, Banovini (50%), zatim u sjevernoj Hrvatskoj (48%) i Dalmaciji (43%), a najmanje je takvih u Slavoniji i Zagrebu (oko 33%). I muškarci znatno više od žena daju ovakvu ulogu ženama (44:37%).

[/quote]
pa naravnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
25.8.2010 8:35:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8
25.8.2010 9:24:25   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak 1.  idealna žena je zaposlena žena koja radi na odgovornim mjestima
2. za djecu brine uz pomoć supruga -----idealnom smatra tek 4 posto ispitanih
 ja sam ova...kombinacija 1+ 2  ne mogu vjerovati da brigu o djeci uz pomoć supruga odobrava samo 4 % muškaraca...jer da, naravno da je najlakše da žena radi i onda dođe doma s posla i naravno brine se za kuću, dijete i muža....srećom je moj muž u tih 4 % pa brigu oko jana i kućanstva dijelimo zajedno

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 9
25.8.2010 12:24:57   
lilia
Ja po doma više manje sve radim, on one muške poslove i ako mu kažem , to je da ode do dućana, ispeče si sam meso ili nešto što zna na naglo. Ili subotom da posisa, pokupi veš sa štrika ili pristavi ručak jer ja radim a on je doma vikendom. Tako je bilo dok nisam bila trudna.
Kako sam radila u smjenama, sve kuć. poslove i ručak sam  ja riješavala, bilo mi je glupo očekivat od njega da u pet popodne usisava ako sam ja doma do dva.
Pomogne ali moram upirati prstom, to me često naljuti pa ako sam ljuta onda gunđam i napravim sve sama. A on se onda uzvrpolji i kao pomogao bi nešto.
Tek kad ja krenem. To ga je mama razmazila, sve je radila za njim ali ja nisam njegova mama i redovito bi mu nabila na nos da i ja radim i pridonosim kućnom budžetu, kao i on.

Sad kad sam trudna i otkad ne radim, obavezno skuham a ostalo napravim koliko mogu i hoću a on mi puno više pomaže. Naučila sam ga ali mi je trebalo..

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
25.8.2010 14:30:36   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!