|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Suprug i zajednicki zivot!
18.7.2010 21:51:56   
m600
oprosti sina na iskrenosti, i nemoj se ljutiti ...ali što te se tiče pere li tvoj svekar ruke ili ne?
pa to je čovjek koji ima godina da bi sam znao kad treba oprati ruke...
a na tebi je da tog čovjeka poštuješ a ne da se derš na njega...oprosti ali ako tm pusti suzu nekad znači da stvarno pretjeruješ...user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 76
18.7.2010 23:21:13   
mišica 666
slažem se sa m 600 i kolko sam skužila živite u svekrovoj kući a ako ti toliko smeta to ponašanje pa vi odselite. neznam stvarno nije ok da u njegovoj kući se neko izderava na tvog svekra bez obzira koliko bio u krivu. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 77
18.7.2010 23:46:44   
m600
naravno da je tako...mislim koliko god vam neki puta dignu živce svekar ili svekrva nije uredu da se izderava na nju/njega zbog takvih ja bih rekla gluposti...ako živite kod njega ima čovjek pravo otvoriti vrata i pustiti si hladni zrak malo...pa nitko nije umro od malo svježeg zraka,a pranje ruku mi je toliko smješno da ja cijelo večer ne mogu doći k sebi.....
oprosti ali da se moja snaha izdere na mene izletila bih isti tren iz kuće...

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 78
19.7.2010 5:20:30   
nemammaste
Slažem se s njima.Meni je čak tog čovjeka došlo žao kad sam čitala tvoj post.Ima nas svakakvih,svi imamo brdo mana i uvijek bi se netko mogao zbog nečega izderavati na nas i ljutiti.Mislim da ljude treba poštovati bez obzira na te mane,pogotovo ako si se odlučila na zajednički život i brak.Normalno da nam neke stvari nisu po guštu i da ćemo probati okrenuti na svoje ali ako vidiš da ne možeš to promijeniti probaj ih prihvatiti i postići svoj mir

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 79
19.7.2010 8:10:15   
Bebys
zasto zaliti...stari znaju NAMJERNO NESTA RADITI....a ne oprati ruke....pa to je FUJ....ja tamo nebi zivila ni  minute....sory....

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 80
19.7.2010 8:25:47   
nemammaste
Ok,i ja sam jako osjetljiva na higijenu tj. nehigijenu ali mislim da je kasno sad mijenjati higijenske navike čovjeka koji tako živi cijeli život, i to u njegovoj kući.Ja bi rađe odselila.Na kraju krajeva,zato ni ne želim živjeti ni s mojima ni s njegovima da izbjegnem takve situacije.Odmah smo otišli u podstanare i bili bez love ali imamo svoj mir

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 81
19.7.2010 8:28:47   
Bebys
e bas takko...

Neposredna veza do poruke: 82
19.7.2010 8:29:23   
pincirotvajler
ja ne optužujem nikog ko je bezobrazan prema muževim roditeljima user posted image
ali živjela sam s svekrom 2 paklene godine i nikad nisam podigla glas, a stvarno mi je bio odvratan i dok više nisam mogla otišli smo..

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 83
19.7.2010 8:46:53   
tina0310
čitala san početak ove teme al mi nikako nije jasno nešta:njprije,jasno mi je da mi 1000puta bolje i detaljnije očistimo,spremimo....al zašta nekad nebi sve te detalje(po mene tako nebitne da se zamaram sa njima)nekad prepustili mužu?nemojte kriviti muža ako neće da očisti ill vas stalno zove dok ste kod frizera....to ste same napravile a bez ikakve potribe,prašina će ionako sutra opet past i sve će bit po starom,pohvalite ga a sutradan očistite po svom.čemu zamaranje takvim glupim stvarima(ijako higijena na 1 mistu,al ne triba pretjerivat)samo  sebi pravite problem a drugi to zapravo ne primjećuju.....stvarno ne razumin,nije muž kriv neg neće više da se trudi(pametaniji popušta) i zato sve prepušta vama,probajte prominiti "ploču" i sve podiliti posa ili šutite i radite"jer ionako niko bolje od vas nezna" a brisanje prašine je takvo umijećeuser posted image hmmm,ma ne razumin i gotovo

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 84
19.7.2010 8:53:15   
danery
ma kako god okreneš,svakome od nas nešto ne paše...
ali čim živiš sa bar jednom osobom uz sebe,moraš biti spreman na svakakve kompromise i ustupke ili svađe i zbog gluposti...
takvi smo svi,neki više,neki manje...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 85
19.7.2010 8:57:58   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: danery

ali čim živiš sa bar jednom osobom uz sebe,moraš biti spreman na svakakve kompromise i ustupke ili svađe i zbog gluposti...

Ovo je najbolje rečeno user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 86
19.7.2010 9:22:58   
mamice
IZVORNA PORUKA: danery

Tako je i prije udaje znamo za koga se udajemo i jel nam hoce biti od pomoci ili ne. kak kaze moja draga osoba 100 LJUDI 100 CUDI

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 87
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!