|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nece piskiti
24.2.2010 9:39:47   
mamice
ovako mihael mi vec 2 noci ima temperaturu 40 koju snizavamo s cepicima. jucer je isao vaditi krv ima povisene leukocite. nije uopce htio piskiti u onu vrecicu 8 SATI. tak  da nismo saznali je li urinoinfekcija. jutros od 7.30 baka ga drzi gologa da piski i uhvati u casicu al on nema sanse. popio je 2 pune flasice al piskiti nikako. kak ga natjerati piskitiuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nece piskiti
24.2.2010 9:42:41   
ZVRK
.....zagrijati kupatilo ,skinuti ga golog i postiti da se igra sa vodomuser posted image i biti u pripravnosti hvatanja....
i puuuuuuno piti

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
24.2.2010 9:44:25   
pepeljuga
Ja sam neki dan cekala u klaicevoj sa Rokom tri ure da se popiski a isto je bio opio po litre vode....kuze oni sve

Ja uvik stavim vrecicu i svako malo provjeravam......user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
24.2.2010 9:49:35   
mamice
cijelo vrijeme su u kupaoni i pusta mu vodu i kaze ajde gle i baka piski i pije al nema sanse on se igra jer mu je pala temperatura od cepica i nema teorije

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
24.2.2010 9:49:55   
mišica 666
pa je li uopće piškio od jučer nadam se da je a ćuj možda ga peće kad piški pa neće nadam se da će se popiškiti i da će biti dobro što prije.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 5
24.2.2010 9:52:28   
mamice
pelenicu napuni za sat vremena da mu sve visi do poda

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 6
24.2.2010 9:53:27   
pepeljuga
pa nek mu opet stavi vrecicu i preko pelenu......

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 7
24.2.2010 9:58:15   
mišica 666
možda mu nije dobro stavljena vrećica ja sam mojoj jednom 10 puta stavljala tu vrećicu i nikako uhvatit i nakraju sam je odvela do pedijatrice da mi ona stavi pa nekako uspjela donjet malo mokraće.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 8
24.2.2010 10:00:15   
mamice
jucer je imao pelenu kad smo cekali 8 sati, cak je i spavao i nista. VALJDA OSJETI DA SU SVI NERVOZNI PA NECE

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 9
24.2.2010 10:18:39   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mamice

pelenicu napuni za sat vremena da mu sve visi do poda

tako je i kod nas bio lucaj,dva tjedna sam joj mokracu hvatala i nisam uspjela,vec je bila dobila plikove dole od tih vrecica i ja odustala ....isto nema sanse da se popiski u vrecicu

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!