|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   cista
23.2.2010 13:53:24   
lema
Ova godina mi nije nikako krenula prije mjesec dana mi je između oka i nosa odjedanput narasla neka kvrga velićine pola jagocice od prsta  i jućer bila kod doktora i kaže cista poslala me kod oftamologa da se to mora odstranit. E sad mene paranoja kako se to odstranjuje dali neko zna postupak!!! Baš mi nije svejedno jer je mjesto osjetljivo!!!user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: cista
23.2.2010 13:55:45   
FIONA
a ne znam draga....moja jedna frendica je na obrazu odstranjibala madežkoji je bio izbičen i rastao...nažalost osala joj je rupica i kad se šminka unutra ostaje prljavština pa posebno mora čistiti i kuži se...tako da ne znam jel kao što kažeš ovo je na osjetljivom položaju...user posted image ...u svakom slučaju sretno!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 2
23.2.2010 15:14:44   
MILLA
to što imaš (kad sam te vidjela...) ja sam imala prije nekoliko godina. na istom mjestu i još veče,da sam jedva mogla po strani pogledat. i to mjesec dana. naravno,nisam išla kod doktora....i povuklo mi se samo od sebe. pojavilo mi se ponovo 2 god. poslije na istom mjestu ali manje...trajalo 2 tj, i povuklo se. nisam znala da je to cista?? nije bila ni akna ni ništa. moj tata je to dobio na sljepoočnici i dugo je to imao. na kraju je morao na operaciju. anestezija lokalna i to ti odstrane. ne boli,ali je povez nosio dugo....žao mi je ako je operacija neizbježna..

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
23.2.2010 20:15:53   
natalijax
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 4
25.2.2010 13:52:01   
lema
Mene jućer narućili za petak da dođem !!! Kud sam sva u bedu tud se njoš retardirana sestra izgalamila da mi treba nova uputnica jer ovo kao od nove godine ne vrijedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja joj kažem da je to nova uputnica a ona meni želite pregled donesite novu ili platiteuser posted image user posted image user posted image user posted image jojj!!!! Niti sumi objasnili postupak ma ništa a imala sam ispod oka cistu ,prije par godina kojunisam izvadila i sad me sta da nije ona narasla  ! Zadnji put kad su mi kod uha takom"bezazleni zahvat" radili sumi oštetili 7 živaca na glavi i  dan danas imam posljediceuser posted image user posted image user posted image ! Ja sam se raspisala ali stvarno me mukauser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
25.2.2010 13:56:03   
ZVRK
ja nisam čula da se mjenjali uputniceuser posted image
a kada si dobila tu uputnicu?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 6
25.2.2010 13:58:34   
lema
22.2, da ostaje crvena nego neke kockice što su stajele vodoravno sad su jedna ispod drugeuser posted image Ne kužim ništauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 7
25.2.2010 13:59:19   
pepeljuga
ajme lema nadam se da ce sve biti okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
25.2.2010 14:01:01   
lema
Nisam strašljiva ali stvarno mi nije svejedno a naslušala sam se svakakvih prića te ovako će te te onako.......user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 9
25.2.2010 14:01:16   
ZVRK
ako si dobila takvu onda ta i vrijediiiiiii
neće ti dati nevaljalu.
možda si samo krivo ''sjela''toj drugoj sestri.
meni je sestra od zvrkića rewkla da od kada se naručuješ negdje sa uputnicom da ona vrijedi i duže od 1mjeseca šta je bilo prije jer se čeka puno više na red.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 10
25.2.2010 14:01:21   
jelena j.
bice to sve ok,drzi se znam da ti nije lako

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 11
25.2.2010 14:02:32   
Lady3
bit će to sve ok,ne bediraj se,drž se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 12
25.2.2010 14:03:24   
lema
Ma ona ti je meni rekla da ove uputnica što sam ja dobila više uopće ne vrijedi da se takve više ne izdaju i da odem doktorici svojoj jer je ona to trebala znatuser posted image

(Odgovor članu jelena j.)
Neposredna veza do poruke: 13
25.2.2010 14:51:49   
zaba
nadam se da ćeš sve obaviti bez problema

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
25.2.2010 16:28:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 15
25.2.2010 20:36:52   
lema
Sad sam ćitala po forumima i kažu da se cista mora odstranit samo nidje ne piše dali te uspavaju ili lokalno ali  se mora cijela  odstranit jer ako ne se vraća!!!! Tako sam proćitala!! Ma prviše se opterećujemuser posted image a šta ću!!!!!user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!