Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nevjerojatno, ali istinito! 24.2.2010 8:40:28
|
|
|
|
ZVRK
|
ja nisam, ništa platila prvi put a niti kasnije jer sam si napravila dopunsko osig.
|
|
|
RE: Nevjerojatno, ali istinito! 24.2.2010 9:42:57
|
|
|
|
ines
|
Ja si isto plačam dopunsko ali kod ginekologa idem privatno i sve plačam. Još se nikada nije dogodilo da nisam dobila račun i to sa specifikacijom žigom i potpisom. Sve račune prilažem za povrat poreza.
|
|
|
RE: Nevjerojatno, ali istinito! 24.2.2010 11:06:18
|
|
|
|
Tsmee
|
Čestitke! Želim ti mirnu i prekrasnu ! A što se tiče plaćanja, slažem se s tobom, nije za 15 kn nego je stvar odnosa... Ja sam bila kod ginekologa na samom početku trudnoće, on je vidio samo gestacijsku vreću što je bilo premalo za tjedan u kojem sam došla i, s obzirom da sam i krvarila, pretpostavio da se radi o blighted ovum i da ću morati na kiretažu pa me poslao na pretrage krvi. Kad sam izlazila, pružam sestri 15 kn, a ona meni kaže: "Vi ste trudnica, vi ne plaćate." U tom trenutku to mi je bilo grozno, skoro sam se rasplakala (iako ona nije znala, ne krivim nju), ali ono što hoću reći je da ja ni tad, a ni ikad poslije nisam ništa platila. Čak ni pretragu hormona štitnjače na koju sam naručena mjesec dana prije nego sam saznala da sam trudna nisam platila jer sam rekla tamo da sam trudnica. Tako da mislim da se sve može ako ima volje.
|
|
|
RE: Nevjerojatno, ali istinito! 24.2.2010 12:03:20
|
|
|
|
mjesec10
|
tak i ja uvijek platim ulrazvuk i oni si lijepo spreme u đep...sad sam saznala da sam trudna i idem za tjedan dana na prvi pregled pa me baš zanima kaj mi misli naplatiti...čestitke za
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!