Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 17:21:33
|
|
|
|
adryosijek
|
ajmo slavonke, osijecanke i valpovcani ako vas ima javite se ...
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 17:52:38
|
|
|
|
joszde
|
ako ti nije daleko odi do brčkog u trg.centar fis ja kupila tamo krevetić zajedno sa komodom za presvlačenje i madrac 1500kn i još dobiješ povrat poreza 200kn tako da te izađe 1300kn ja mislila posebno kupovati komodu ali sam našla zajedno sa krevetićem jedino nemaš kadicu ali nju ti beba tak brzo preraste a kasnije tu komodu možeš maknuti i krevetić ti može biti do škole idem sada idući vikend tamo pa ako uspijem nudem ti slikala pa ti pošaljem, aodmah ću pogledati i druge stvari mislim koliko se sjećam sa je posteljina za krevetić duplo jeftinija ali ako hoćeš kada se vratim pa ti javim,a što se tiče kolica budem vidjela a kod nas sam vidjela u tintiliniću marka ti je lubby sa nosiljkom 850kn ti dođe odi na njihovu stranicu pa si pogledaj imaju tri boje ako ti se svide,pa eto ako ti možeš bilo bi ti super otići preko . imamo blizu termin ja i ti pa sam većinom tu u zagrebu obišla neke trgovine jer mi se isto nedaje puno novaca za nešto što će brzo prerasti pa ti javi.
|
|
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 19:29:05
|
|
|
|
natalijax
|
imaš u valpovu u maji,leptiriću,i turbo limać u osijeku tamo ti je oprema od krevetića ,kolica jeftinije nego u valpovu
|
|
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:12:07
|
|
|
|
adryosijek
|
ok tnx cure eo pripreme su pocele ma neznam sad ici u bosnu zbog opreme .vidim da jeftino ispadne .nepadam bas na neke marke kolica i krevetica samo neka su ugodni za bebu . sad cemo u setnju polako da olaksamo novcanik jasmina 23.04.2010 volim te bebo moja punooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:17:57
|
|
|
|
adryosijek
|
ok joszde a vidila sam ona kolica s nosiljkom mislim da je to najjeftinije sto ima .ma jos moram naci onih benkica i raznih krpica i krevet ciu ici u turbo limac vidit sta ima bila je neka akcija 400 kn kindarbet al neznam dal i madrac ili samo kostur a ima i onaj sklopivi je jeftin mada nevjerujem da je dzgog vjeka jasmina 23.04.2010 znas li sta nosis m ili z meni reko ginic cura ali nije siguran , jako mi je zelja a oni s astro mi rekli da ce biti cura a i ja ju zelim tako da je sve na mooju stranu
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:19:18
|
|
|
|
evanda
|
Imaš u Osijeku Adax....uvijek imaju nešto na akciji, kvaliteta i nije loša
|
|
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:20:24
|
|
|
|
minnie
|
cure ja sam svu opremu kupila u ktc- u. oni nabavljaju sve iz magme i cijene su im niže. ne znam dali vi imate ktc ali vrijedi pokušati
|
|
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:23:32
|
|
|
|
adryosijek
|
ktc mislim da nema kod nas ima tintilinic negdje sam citala da ima neki pikolo da je povoljno valjalo bi ga naci u osijeku.
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:27:16
|
|
|
|
L.P.
|
Pa većinu stvari kupujemo u Pikolu,povoljno je a ok
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:29:04
|
|
|
|
adryosijek
|
steta bas gledam nemaju cijene za adax na netu , bas moram ici malo izvuc se iz kuce i vidit po osijeku cini mi se hehe
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:29:21
|
|
|
|
L.P.
|
Pikolo imaš na Bosutskom i u gornjem gradu iza supera gdje su narodne novine
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:30:23
|
|
|
|
adryosijek
|
e super onda cemo otic do pikola jer sam cula da je povoljno , ima adresa mislim da je vinkovacka ali jos cu provjerit prek neta hvala
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:32:48
|
|
|
|
adryosijek
|
to je tam di je kavana gradska negdje . ma imam sad vremena i malo zraka da uvatim pa cu prosetat po osijeku ali mislim od prilike da znam posto nisam iz osijeka
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 17.1.2010 22:34:15
|
|
|
|
adryosijek
|
opa l p imas 2 mj iza mene termin . super i sretno u trudnoci i hvala na informacijama
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 18.1.2010 14:12:52
|
|
|
|
L.P.
|
Nema na čemu.Sretno i tebi,nek ti sve bude ok na porodu i nek bebica bude zdrava!!
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 18.1.2010 15:47:30
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja sam većinu stvari kupila u baby media centru(mislim na kolica,krevetić,kadicaaa.te veće stvari) A što se tiče svega ukupno trebala bi proći po svim trgovina i pogledati jer uvijek negdje ima neka akijca nečeg...Imaš pikolo,adax,TL,tintilinić....
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 26.1.2010 19:05:58
|
|
|
|
adryosijek
|
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 26.1.2010 21:05:35
|
|
|
|
joszde
|
ja kupila sve još su mi ostala kolica i kozmetika bila za vikend u brčkom i kupila posteljinu za krevetić i kadicu veliku i još neke sitnice a ove druge stvariću uzeti u turbo limaču jer odmah skupljam bodove kolica u tintiliniću ,kadicu platila 26kn nisamo mogla vjerovati.
|
|
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 26.1.2010 22:21:45
|
|
|
|
evanda
|
|
|
|
|
|
RE: di kupovat opremu za bebe u slavoniji .. 27.1.2010 12:35:09
|
|
|
|
ines
|
Cure moj savjet je da ne pretjerujete s kupovinama odječe. Nevjerovatno kojom brzinom oni sve živo prerastu ali i npr. ja sam sa svojim malenim dok je mm radio po cijele dane šetala po gradu i svako malo mu nešto kupovala. Ugodno i korisno! Svježi zrak za malenoga i mene! Njemu robica meni užitak šopinga.
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!