|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste fleksibilni-vjenčani prsten
21.6.2010 18:00:42   
MiniMama
ja ga nosim. tu i tamo mi se dogodi da nesto cistim pa ga zaboravim staviti par dana user posted image mm ga je nosio dok ga nije posijao jer je jadnicak totalno nenavikao na nakit. nasli smo ga na vodokotlicu kod svekiuser posted image
sad ga nosi na lancu. ali kako radi na bausteli, bas smu smeta. unatrag tri godine posijao je tri rucna sata jer mu smeta dok radi i zaboravi ga pokupiti. kad je posijao nautiku od 3000 kn koju sam mu kupila za jednu godisnjicu, doslo mi da ga ubijem... zato ne forsiram prsten, znam kakav je i da mu je to mucenje. a i strah me da se ne dodirnemo teme zasto ja ne nosim robu koju mi on kupuje. user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 51
22.7.2010 14:32:42   
uspavana
mm nosi kako kad, smeta mu na poslu, al onda kad ide s dečkima na kartanje, ili kad idemo u grad onda ga stavi.
Ja svoj nosim skoro pa stalno, nekako sam se već priviknula..pa kad ga nemam mi fali...

ali kao što i zvonki rekla, nije prsten ono što nas dvoje povezuje

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 52
25.7.2010 13:47:23   
Imra
mm nosi prsten, a ja ga povremeno skinem dok kuham i zaboravim staviti na par dana

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 53
25.7.2010 20:50:04   
girlpower
ja svoj nosim stalno vec je dio meneuser posted image user posted image a mm je svoj posijao jer mu je bio velik pa kako je mahao rukama dok je urlao na psa tako je i prsten dobio krila pa odletio

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 54
23.8.2010 15:15:01   
pakić
Moj mm ne nosi prsten, iako sam ja bila odlučna da ga nosi. I tako mjesec dana nakon vjenčanja ga je nosio na ruci, taman se naviknuo, kad ono jednom poznaniku prsten otkinuo prstuser posted image . Da pojasnim, silazio je s kamiona, spotaknuo se, a prsten mu se zaglavio negdje tako da je svom težinom ostao visit. I nema prsta. Tad je moj mm odložio svoj prsten i već 3 godine uredno stoji u kupaonskom ormariću. Bar mu se nije izlizao ko moj...user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 55
23.8.2010 15:21:47   
Anoniman
Mi oboje nosimo stalno.

Ja sam ga skinula kad sam išla roditi i prva stvar koju sam napravila kad sam došla kući - stavila sam prsten.

Razumijem kad ljudima smeta na poslu i to mi je ok, ako ne nose, a sve drugo su isprike i isprike

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 56
29.8.2010 21:23:26   
Fever
MM ga skine samo kad ide spavat, al čin se digne prvo ga stavlja na prst...meni se zna dogodit da izletin iz kuće bez njega ali se vratin jer se osjećan "golo" bez njega user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 57
29.8.2010 23:55:51   
mamacita
U samom pocetku braka moj muz je svoj vjencani prsten skidao na vecer... onda bi ga u jutro stavio na prst, nekad bi ga bio i cak zaboravio staviti... sve dok mi jednog dana nije pukao film, i rekla sam mu da ja znam da on mene voli, i da on zna da ja njega volim, ali da je jedini nacin da on pokaze ljudima da je voljen i da voli kada nismo skupa (dok je vani i dok radi) je da s ponosom nosi taj prsten, koji je simbol braka, i svakom normalnom bicu znaci da je taj covjek ozenjen. Tako, jednu vecer sam mu ga s ljubavlju ponovno ja stavila na prst, i lijepo ga zamolila da neka to ucini za mene... i eto vec ga devet godina ne skida.
Neke su zene rekle da je to tek materijalno smece, no cekaj malo, pa ako je to smece onda zasto su ga uopce isle kupovati. Brak je ono sto povezuje dvoje ljudi u njihovim srcima, kako se odnose jedno prema drugome, koliko paznje, strpljenja, i kompromisa daruju jedno drugome svakodnevno. No, taj mali prsten, toliko beznacajan za postojanje mira i sklada u kuci, je ipak mali simbol pripadanja jedno drugome, onda kada supruznici nisu skupa, u njihovim svakodnevnim poslovima, putovanjima i kada su s drugim ljudima da barem sa tom malom gestom (nosenja vjencanog prstena) posvjedoce o ljubavi koja im grije srce.
Eto... user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 58
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!