|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koje pelene,kremice,kozmetika???
14.2.2010 11:44:29   
Bebys
kelma fala i DOBRO NAM DOSLA..

(Odgovor članu kelma)
Neposredna veza do poruke: 76
14.2.2010 21:10:25   
Ladina mama
Mislim da bi svaka mama pri povratku iz bolnice sa svojom bebicom trebala imati Sunce moje malo - fiziološku otopinu, kapi za nos, Deflamol - kremica za guzu, a odlična je kod pelenskog osipa ako, ne daj Bože zatreba, toplmjer (zlu ne trebalo), Octenisept - spray i za mamu i za bebin pupak, sterilne komprese.
Moja Lada ima 4 i pol mjeseca i ja još ne koristim nikakve vlažne maramice, već pri svakom previjanju guzu operem kompresicom umočenom u toplu vodu. Vlažne dolaze u obzir samo kad smo negdje na putu.
U početku smo je kupali Niveinom kupkom (toplo preporučam sve iz Niveinog rukska za njegu), a sad koristimo Bubchen Bad Traum kupku koja božanstveno miriši. Za lice koristimo Avent Magic cream.

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 77
8.1.2011 16:18:27   
tina0310
mi koristimo sve od penatena(preporuka baka) a pelene Libero,koristili smo i pampers al kako smo rasli tako su nam propuštale,a ža mi ga je bilo budit po noći radi pelene,libero nas je spasija ijako i on nekad popusti(al stvarno ritko kad)user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 78
8.1.2011 18:48:36   
Leluška
Mi ćemo sada za redovnu njegu uzeti Pavlovićevu mast. Prije sam Nivea kremu za guzu. Kupke - ništa, eventalno sapun i u vodu kantarionovo ulje tako da kasnije ne treba lickati losionima. Lice - Nivea. Pelene su mi najbolje od Muellera BABY LOVE i duplo su jeftinije od pampersice. Guzu ćemo prati toplom vodom i što manje maramica (osim kad smo vani).
Pupak - onako ćemo kak će mi reći pedijatar u bolnici a još ćemo pitati i sadašnjeg nam pedijatra jer je super i uvijek je davao odlične savjete. Za sebe nebum bivacyn sprej nego budem ispirala što više, jer vele da tak prije opadnu konci (isto ću pitati ginekologa kaj je najbolje - ALI navijam da me ne režu!)
Naravno, imam baby lupocet čepiće, toplomjer i ostale đinđe minđe kaj i inače imam radi klinca...
Dudu i flašicu mu uopće neću davati; nastojat ću to izbjeći! Vidjet ću da li ću uspjeti.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 79
8.1.2011 20:48:06   
cuba
Od samog početka pelene - Pampers, kremu - JGL dječja mast a od kozmetike šampon i kupka te krema za tijelo A-derma.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 80
8.1.2011 21:07:37   
Točkica28
Pampers pelene i maramice, johnsons ulje, niveina kupka za kupanje, melem za ličeko kad nam je suho

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 81
9.1.2011 10:26:31   
Leluška
Potpisujem melem za ličeko i ručice!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 82
9.1.2011 10:31:36   
pincirotvajler
pelene pampers
maramice,šampon,kupka,ulje becutan
lice melem
krema za guzu ona kaj se radi u ljekarnama

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 83
16.1.2011 13:23:09   
Meduza
Evo ovako...mi smo obavili naš šoping (kako moram mirovati, iskrala sam se neki dan da obavim sve što trebam da morgu na miru odležati do poroda), i kupili sve što smatram da mi treba za bebu i mene...

Prikupljeni podaci s foruma i iz literature su nam znatno olakšali izbor tako da smo bez previše razmilšljanja uzeli:

- Babylove jednokratne pelene za novorođenče
- tetrapelene s trokut pelenama (za prevoj preko jednokratnih)
- JGL dječju mast
- Sudocrem za eventualni pelenski osip, iritacije, oštećenja kože, ekceme i novorođ. prištiće (s cinkom je, i odlična!)
- Nivea šampon/kupku, Nivea intenzivnu kremu za kožne nabore(laktovi, prepone, pazusi), Nivea baby ulje i mlijeko (za masažu bebe i evenetualnu ljuskavu kožu)
- Octenisept sprej za pupak i njegu epiziotomije
- Maramice vlažne isto Nivea "Soft&cream", no ne mislimo ih koristiti osim u nuži kad smo van kuće...inače ga mislim prati gazicom i običnom toplom vodom

Etogac. Neke od nabrojanih stvari ni ne moramo koristiti, no, bitno je da ih imamo uz sebe, da se nađe, ukoliko zatreba...user posted image

< Poruku je uredio Meduza -- 16.1.2011 13:27:44 >

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 84
16.1.2011 13:49:33   
modesty blaise
mi koristimo Musteline šampon i body losion, te kremu za lice
-JLG kremu za guzu(nama najbolja)
-pampers premium za dan
-libero samo za noć

(Odgovor članu Meduza)
Neposredna veza do poruke: 85
16.1.2011 16:01:44   
mišica 666
samo da pohvalim kremu za guzu od bekutana sa nevenom odlična je za stalnu njegu guze i ako je slučajno guza nakon kakanja crvena do sljedećeg previjanja nema ništa. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu kelma)
Neposredna veza do poruke: 86
16.1.2011 16:04:46   
modesty blaise
od mokrih maramica vam se najviše isplati kupiti pampers pakiranje od 6 kom . Dođe 59.50kn , što ispada manje od 10kn po paketu. To jedino nude u DM-u

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 87
16.1.2011 16:51:04   
Gianna
Huggies pelene i vlažne maramice, Johnsons baby kupka i losion za njegu tijela (onaj na bazi maslinova ulja) , Pavlovićeva krema za guzu, Mustela krema za lice user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 88
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!