|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 10:59:38
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? Koliko ja znam to bi trebalo samo ubrzati stvar. kod mene nije ubrzalo stvar, čula sam da sperma učini put bebi sklizak i da lakše iziđe van
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 11:10:01
|
|
|
|
mala pcelica
|
i onda dođete sutra dan na pregled jel se možda stvar pokrenula i morate dati urin...i malo vam tih zalutalih spermića padne u čašicu i teta kada gleda pod mikroskopom ima kaj vidjeti i pošalje vas da ponovite postupak....znam jel mi star svako malo šalje doma žene a one se sirote crveeenneeee...ihiihiihihihiihihihi [/quote] hahahah zamisli fore......pa i ja bi umrla od sramote
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 11:13:38
|
|
|
|
pikachu
|
A jeste lude... Ja sam više opuštena trenutno u oralnom seksu, a i mm tek onda nije u panici... Glavno da dođem do vrhunca...
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 9.5.2009 1:34:36
|
|
|
|
Cybermama
|
ma ja sam se seksala cijeli deveti mjesec trudnoće,svako drugi dan,a znalo se dogodit i češće i rodila 8 dana nakon termina a rekli mi da će to ubrzati stvar,pa ja navalila,a mm je bio pun nekih blesavih paranoja nemoj se čelice ustručavati jer ćeš nakon poroda imat vrimena za apstinenciju
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 9.5.2009 8:10:35
|
|
|
|
huanita
|
kod mene nije ubrzalo stvar, čula sam da sperma učini put bebi sklizak i da lakše iziđe van E, ovo mi je nešto najbolje što sam u zadnje vrijeme čula o porodu. A baš se pitam zašto toliki muževi žele sa ženama ići u rađaonicu. Uvijek se nadaju da će trebati podmazati.
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 4.12.2009 23:41:26
|
|
|
|
Cani
|
Meni pukao vodenjak za vrijeme seksa! rodila par sati poslilje!!!
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 5.12.2009 0:13:12
|
|
|
|
Ninaa
|
Moj se nije htio seksati zadnjih mjesec dana jel ga bilo strah, ludila sam više..........
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!