Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 12:59:07
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
naravno , po preporuci doktorice... a poze, pa ona koja tebi najbolje odgovara.
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 13:01:01
|
|
|
|
mirna
|
kad sam ušla u termin nisam više seksala jer sam rodila tjedan dana prije termina... Možda baš zbog sexa, tko bi znao...
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 13:05:55
|
|
|
|
mala pcelica
|
onda da se bacim na skakutanje po mužiću samo nisam sigurna dal će on htjeti zbog bebe,on je veći paničar nego ja
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 14:56:54
|
|
|
|
m600
|
uživaj i nadam se da će bebač što prije van
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 14:58:56
|
|
|
|
Zvonki
|
Nema poze koja je štetna za bebu, samo one u kojoj se ti nećeš ugodno osjećati. A kad pronađeš onu u kojoj ti je najbolje, uživaj draga, jer kad se rodi, nećeš više toliko!
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:11:14
|
|
|
|
natalijax
|
bocno ili zguza
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:24:31
|
|
|
|
mala pcelica
|
a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ?
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:26:19
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? Zasto ne bi mogao
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:27:17
|
|
|
|
NikeNane
|
Naravno da može( ako ikad može to je sad) zato uživaj !!!
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:27:33
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? hmmm..pazi da ne zatrudniš
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:27:43
|
|
|
|
mala pcelica
|
hihi odlično.....!
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:27:47
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica onda da se bacim na skakutanje po mužiću samo nisam sigurna dal će on htjeti zbog bebe,on je veći paničar nego ja [ /samo naprijed draga nema se čega bojati,bebica je dobro zaštićena..
< Poruku je uredio Lady3 -- 7.5.2009 15:28:02 >
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:33:17
|
|
|
|
FIONA
|
ja o tome ne znam ništa...nisam smjela cijelu trudnoću od samom začeća...završila u bolnici zadnjih mjesec dana...kaj je to seks u trudnoći... ...ali tko može...samo šišajte komadi....
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:39:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: m600 uživaj i nadam se da će bebač što prije van i ja se nadam da će što prije...
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 15:59:52
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ja o tome ne znam ništa...nisam smjela cijelu trudnoću od samom začeća...završila u bolnici zadnjih mjesec dana...kaj je to seks u trudnoći... ...ali tko može...samo šišajte komadi.... Za boga - za sto se ja borim
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 16:01:16
|
|
|
|
FIONA
|
....
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 16:02:57
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
vas dvije u tandemu...... o, da, to te ja pitam
|
|
|
[Obrisani korisnik] 7.5.2009 16:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 17:02:06
|
|
|
|
Dajana
|
Kad sam se počela približavati terminu, nije mi bilo ni dočega a kamoli do seksa. Bilo je samo daj me pusti na miru da se porodim već jedanput.
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 17:32:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
Samo pazi da trudovi ne krenu pa da ih doktori ne pronađu [/quote] hahahaha kako cu se onda opravdati otkud "oni" tu....
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 22:42:09
|
|
|
|
mama mery
|
ja sam se u trudnoci seksala kao luda cak sam prosla termin i opet........... a dobro se sjecam kad sam bila s toniem trudna da sam se navecer poseksala a sutra dan rodila
|
|
RE: sex u terminu poroda... 7.5.2009 22:46:09
|
|
|
|
huanita
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? hmmm..pazi da ne zatrudniš Odgovor je vrhunski!!!
|
|
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 10:53:14
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? Koliko ja znam to bi trebalo samo ubrzati stvar.
|
|
|
RE: sex u terminu poroda... 8.5.2009 10:56:47
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: mala pcelica a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ? Koliko ja znam to bi trebalo samo ubrzati stvar. i onda dođete sutra dan na pregled jel se možda stvar pokrenula i morate dati urin...i malo vam tih zalutalih spermića padne u čašicu i teta kada gleda pod mikroskopom ima kaj vidjeti i pošalje vas da ponovite postupak....znam jel mi star svako malo šalje doma žene a one se sirote crveeenneeee...ihiihiihihihiihihihi
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!