Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi? 29.7.2010 22:01:40
|
|
|
|
Marta j
|
Moglo bi se ustediti na gomili stvari al ja nisam. Sredstva za ciscenje,prasak, omeksivac sve ima jeftinije a mozda iste kvalitete samo sto ih ja nekupujem..nego uvijek iste..
|
|
|
RE: Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi? 30.7.2010 0:18:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaTana ja više ne mogu smisliti na čemu bi mogla štediti, maksimalno štedim, ne kupujem slatkiše, ne kupujem nikakve delicije, teletinu osim za dijete nisam okusila već jaaako dugo, ne izlazim ne pijem kave vani, Da, moram napomenuti da pijem vodu sa pipe, i ne kupujem sokove NIKADA, ne jer ih nevolim nego jer mislim da su luksuz, jedino bubi sve priuštim Ja za razliku od većine (koliko vidim) ni neidem na ljetovanja ni na zimovanja, pa ćak ni na izlete, stvarno me zanima u čemu je problem.... isto tako, kafu sa muzem u kaficu MOZDA popijem 2-3 puta mesecno, gorivo ulivamo koliko nam treba od tacke A do tacke B, ne pamtim kad nam je gorivo bilo iznad rezerve. sebi ne pamtim kad sam kupila nesto, ni mm isto. kredit na mobilnom obavezno nemam drugu polovinu meseca. za Saru letnje stvari nisam ni kupovala jer sam ih dobila od jedne nase RRajke ( ), ali i da nije tako ne bi joj nista falilo, za nju uvek mora da ima!!! i uz sve to,mesec jedva pokrijemo.
|
|
|
|
|
RE: Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi? 30.7.2010 7:01:28
|
|
|
|
niina
|
stvarno je teško nekaj uštedjeti u današnje vrijeme
|
|
|
RE: Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi? 30.7.2010 7:25:23
|
|
|
|
nemammaste
|
Cure moje,kako smo mi svi ustvari jadni! Čitam ove postove i ne mogu vjerovati kakve stvari nama predstavljaju svojevrstan luksuz i kako svi skupa ustvari skromno živimo.Ako neka i kaže da uopće ne štedi i priušti si to i to,ta ustvari živi sasvim normalno kako bi svi trebali moći.Većina nas se odrekla skoro svega osim normalne prehrane i nekih sitnica,a i to nam se kad sve skalkuliraš čini kao preveliki trošak.Strašno!
|
|
|
|
|
RE: Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi? 30.7.2010 9:38:19
|
|
|
|
njanja
|
ja izbjegavam ovu temu jer moj jedini odgovor na njoj je DA... Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi?DAAAAA, ali zato jer uvijek nešto treba što moram kupiti i neda mi se razmišljati da li to mogu, smijem, trebam, a to me vodi u potrošnju, a time u neštednju....
|
|
|
RE: Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi? 30.7.2010 9:41:22
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: njanja ja izbjegavam ovu temu jer moj jedini odgovor na njoj je DA... Da li svjesno ne štedite više,a mogli bi?DAAAAA, ali zato jer uvijek nešto treba što moram kupiti i neda mi se razmišljati da li to mogu, smijem, trebam, a to me vodi u potrošnju, a time u neštednju.... potpisujem
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!