Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: cijeli čepić ili pola??? HITNO 16.9.2011 11:34:44
|
|
|
|
mala99
|
Meni se ćini isto malo previše, daj malo više od pola nečeš pogriješiti.... Mislim da bi trebala dati negdje oko 70 mg...
|
|
|
|
RE: cijeli čepić ili pola??? HITNO 16.9.2011 11:41:42
|
|
|
|
modesty blaise
|
pola!
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: cijeli čepić ili pola??? HITNO 16.9.2011 11:43:02
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise pola! potpisujem ali doktorica nama kaže da rađe sirup nego čepić tako malima
|
|
RE: cijeli čepić ili pola??? HITNO 16.9.2011 12:03:31
|
|
|
|
ruwenzor
|
mi nismo stavljali čepić (ni sirup) nakon cijepljenja, pedica je rekla da je unutar 48h moguća temperatura al ak je ispod 38 da je sve ok i da joj ne treba ništa
|
|
RE: cijeli čepić ili pola??? HITNO 16.9.2011 12:05:27
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: ruwenzor mi nismo stavljali čepić (ni sirup) nakon cijepljenja, pedica je rekla da je unutar 48h moguća temperatura al ak je ispod 38 da je sve ok i da joj ne treba ništa I ja bih rekla da ništa, dok god temperatura ne pređe 38. Tako smo mi radili.
|
|
|
|
RE: cijeli čepić ili pola??? HITNO 16.9.2011 12:34:47
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: Ira_ IZVORNA PORUKA: ruwenzor mi nismo stavljali čepić (ni sirup) nakon cijepljenja, pedica je rekla da je unutar 48h moguća temperatura al ak je ispod 38 da je sve ok i da joj ne treba ništa I ja bih rekla da ništa, dok god temperatura ne pređe 38. Tako smo mi radili. potpisujem, zašto davati ako možda ni neće dobiti temp. pogotovo nakon ovog 5u1 cijepiva koja su čišća i s manje nus pojava... mi nismo imali temp. uopće...
|
|
RE: cijeli čepić ili pola??? HITNO 16.9.2011 12:37:10
|
|
|
|
mayathebee
|
POLA!!! Možeš preventivno, možeš i čekati da pređe 38,5 ako ju uopće dobije. Ja nisam davala, i dobro da nisam, jer mali nije imao nikakvu reakciju. A i oni ti dobro podnose temperaturu, tak da mislim da i nema potrebe prije davati. Samo prati situaciju! Lupocet nama skine za pola sata temp.
|
|
RE: cijeli čepić ili pola??? HITNO 16.9.2011 13:10:35
|
|
|
|
lidac0605
|
Preventivno pola. A ak stvarno zakuri pola nije dosta jer se paracetamol daje: 10 mg po kili oralno,ali ako daješ čepić mora ić 15 mg po kili jer je iz debelog crijeva lošija resorpcija lijeka i mora se zato dat više...
|
|
RE: cijeli čepić ili pola??? HITNO 16.9.2011 22:38:48
|
|
|
|
inesica
|
Mozda nece ni imati temperaturu, sam prati stanje. Ne brini, stavi pola, za pocetak ce biti dovoljno, a sljedecu dozu kad smijes daj opet ako treba. I ona prva polovina ce mu bar nesto skinuti.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!