Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Bolovi u 37 tjednu trudnoće 29.9.2012 13:57:31
|
|
|
|
calpurnia
|
To se i meni događa, kažu da su to kontrakcije! Ponekad me zna trbuh boliti kao da ću stvari dobiti! Inače, ja sam u 38. tt!
|
|
|
|
RE: Bolovi u 37 tjednu trudnoće 29.9.2012 14:00:47
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
mene je isto bolilo u 37tjednu ,zvala sam bolnicu a oni mi odg."vec ste u visokoj trudnoci ako vas boli dodite"... sva sreca sto sam dosla jer kod mene je na kraju bilo krticno za bebu i mene...
|
|
RE: Bolovi u 37 tjednu trudnoće 29.9.2012 15:10:53
|
|
|
|
calpurnia
|
Ja sam zvala i bolnicu i bila na pregledu kod svoje gin. i sve je u najboljem redu! Rekli su da je to normalno! A čak sam i otvorena već 2 prsta!
|
|
|
|
RE: Bolovi u 37 tjednu trudnoće 29.9.2012 15:32:39
|
|
|
|
mala99
|
Ja idem u ponedjeljak na pregled, pa čemo vidjeti kakvo je stanje. Inače zadnji put sam se požalila doktorici i ona misli da bi mogle biti kontrakcije i drugi puta da se javim u bolnicu. Tješim se da nije strašno kad prestane kad odležim ili kad se odmorim.
|
|
|
|
RE: Bolovi u 37 tjednu trudnoće 4.10.2012 20:08:24
|
|
|
|
Mussy
|
kako je proslo na pregledu? ja sam zavrsila u subotu na ned u bolnicu isto zbog bolova ali u doljnnjem desnom djelu trbuha i to su bili trudovi ali nepravilni i otvorila sam se 4cm. danas su me pustili doma jer se smirilo pa moram strogo mirovat.
|
|
|
|
RE: Bolovi u 37 tjednu trudnoće 5.10.2012 21:43:11
|
|
|
|
mala99
|
Ajooj čuvaj se, miruj jer 4 cm je dosta. Ja sam bila na pregledu i sve je ok, beba se nije još ni spustila, pa neću još roditi (bar tako kaže doktorica). Inače ti bolovi su mi se smirili, ovaj tjedan nisam ni jednom osjetila neke bolove. Osim šta sam jako umorna, užasno loše spavam i imam jako malo snage. Sada su mi se pojačali bolovi pod lijevim rebrom, mislim da je to želudac, već par dana me jako boli. Inače već 2 mjeseca ne mogu spavati na lijevoj strani od tih bolova. Čuvaj se, ja samo čekam da to sve brzo prođe.
|
|
|
|
RE: Bolovi u 37 tjednu trudnoće 7.10.2012 22:48:30
|
|
|
|
calpurnia
|
Ne razumijem čemu to mirovanje ako je kraj trudnoće, baš onda bi trebalo se kretati. Ja sam sada napunila 38 tt i pitanje je dana kada ću roditi....otvorena sam 3 prsta (tako su rekli u petak), vodenjak je jako napet, on je namješten već za izlazak i rekli su u bolnici da smijem i trčati ako želim, odnosno da smijem sve normalno u kući i van nje i da se nikako ne uljenim. Bo! Inače, termin mi je tek za 15 dana. Btw na ctg-u sam saznala da ti bolovi koje ja stalno osjećam zadnje vrijeme su zapravo trudovi!
< Poruku je uredio calpurnia -- 7.10.2012 22:50:21 >
|
|
|
|
RE: Bolovi u 37 tjednu trudnoće 9.10.2012 13:12:13
|
|
|
|
Mussy
|
ja prema ultrazvuku sutra ulazim u 36 tjedan tako da jos nisam dosla do 37 tjedna inace bi bilo drugacije :D
|
|
|
|
RE: Bolovi u 37 tjednu trudnoće 10.10.2012 15:27:18
|
|
|
|
mala99
|
Ja sam primjetila da imam jake bolove baš u zdjelici kada se beba stalno, okreće, skače i sl. Jučer je bio baš takav dan. S privim mi je bilo još gore, zadnjih 20 dana nisam mogla ni hodati, ali je dijete bilo jako živo. Prema pregledu je sve ok, nisam ništa otvorena,a dijete prema njihovim mjerama nije jako veliko. Početkom 36 tjedna imala je 2400 g.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Samostalnost.
Admin
Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!