|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nogice u "oks"
27.5.2010 9:52:14   
zozo1
Imam bebu od tri mjeseca i od rođenja sam primijetila da su mu nogice malo više savinute od potkoljenica prema unutra. Odmah sam pitala pedijatre u bolnici i oni mi rekli da to nije ništa da će se to ispraviti. Pitala i svoju pedijatricu na kontroli isto nije reagirala na to. Kada smo snimali kukove u bolnici opet pitala doktora kaj misli o tome i da mi da neki savijet da li postoje kakve vježbice da ne bude kasno. On mi rekao da do godine dana, dok dijete prohoda,  da bi se to samo trebalo ispraviti, a ako ne da bi trebao nositi cipelice sa posebnim uloškom. Da li su vaše bebe imale isto tako nogice i kakose to ispravilo?

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nogice u "oks"
27.5.2010 9:55:52   
ninolina
stvarno mislim da na bebi tako maloj ne možeš primjetiti oks noge...ne brini kad počne hodati sve ćče se to ispraviti....sada je definitivno premali

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
27.5.2010 9:59:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 3
27.5.2010 10:57:02   
plavka
nemoj se sekirati radi toga i moja je imala okserice i u prvih par mjeseci kak je bila sitnija nekak je to više dolazilo do izražaja ista pitanja sam postavljala ortopedu kad smo išli na uzv kukića te mi je rekao da će se znati kad djete počne hodat, mm mi je rekao da nisam normalna da je još mala user posted image što je rasla to se ispravljalo sad imamo punih 11 mj. i već se skroz zravnalo!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
27.5.2010 11:30:21   
mala pcelica
mi i dalje imamo okserice user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 5
27.5.2010 11:45:10   
adryosijek
moja mala je od rodenja imala tabanice prema gore i sad smo stavljali 5 gipseve i jos cemo jedne i onda ce nositi cipelice i ic ce na vjezbe i ja cu ju kuci vjezbat al hvala bogu doktor je reko da nece trebati operacija.. super su joj sad izravnane kakve su bileuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 6
27.5.2010 12:03:57   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: ninolina

stvarno mislim da na bebi tako maloj ne možeš primjetiti oks noge...ne brini kad počne hodati sve ćče se to ispraviti....sada je definitivno premali

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
27.5.2010 12:30:35   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

mi i dalje imamo okserice user posted image

niste sigurni kakve će nogice biti dok me skinete pelene.one isto''rade''okserice'' pogotovo ako je beba ''jača-deblja''

moj ima ikserice (lagane)i zato ima spuštene tabane-rekao doktor

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 8
27.5.2010 12:33:54   
mala pcelica
nekako mi se cine da joj od kukova idu o oks,pogotovo kad hoda user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
27.5.2010 12:34:49   
ZVRK
tako bilo mojoj frendici maloj a kada je skinula pelene tako lijepe nogice ima tako da netreba se još ''brinuti''

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 10
27.5.2010 15:12:15   
dominik
IZVORNA PORUKA: zozo1

Imam bebu od tri mjeseca i od rođenja sam primijetila da su mu nogice malo više savinute od potkoljenica prema unutra. Odmah sam pitala pedijatre u bolnici i oni mi rekli da to nije ništa da će se to ispraviti. Pitala i svoju pedijatricu na kontroli isto nije reagirala na to. Kada smo snimali kukove u bolnici opet pitala doktora kaj misli o tome i da mi da neki savijet da li postoje kakve vježbice da ne bude kasno. On mi rekao da do godine dana, dok dijete prohoda,  da bi se to samo trebalo ispraviti, a ako ne da bi trebao nositi cipelice sa posebnim uloškom. Da li su vaše bebe imale isto tako nogice i kakose to ispravilo?

dora ima tako noge, jos joj i prti idu prema unutra, njena pedijatrica ne reagira iako je dr u bolnici (kada je bila zbog sasvim druge stvari) napisala na povijest bolesti da ima potkoljenice u VARUS POLOŽAJUuser posted image

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 11
28.5.2010 22:30:43   
zozo1
Ma znam da je još rano i da se ne bi trebala brinuti, al ipak nije mi svejedno .... nije to tak strašno ali se od koljena prema tabanima vidi malo da je kost "svinuta" prema unutra. Beba je jača .... mada mi se činilo kod rođenja da je bilo ipak malo jače savinuto nego sad. Prilikom poroda objasnili mi da su to utisnute nogice zbog položaja bebe u trbuhu i da će se to s vremenom ispraviti, pogotovo kad beba prohoda. Hvala cure na informacijama user posted image  

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
10.5.2011 11:54:09   
sufi
IZVORNA PORUKA: dominik

IZVORNA PORUKA: zozo1

dora ima tako noge, jos joj i prti idu prema unutra, njena pedijatrica ne reagira iako je dr u bolnici (kada je bila zbog sasvim druge stvari) napisala na povijest bolesti da ima potkoljenice u VARUS POLOŽAJUuser posted image

jel ima kakvih novosti vezano za okserice vaših bebača??? meni je isto ortoped napisao varus potkoljenica i rekao kao da će se to samo ispravit,al moj mišek je sad već 15 mj. i ne djeluje mi ništa da se ispravlja user posted image čudno mi je da nam nije ni neke vježbe prepisao il slično...jel netko od vas dobio kakve vježbice "protiv" okserica??

...ja sam prije svega MAMA :-)

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
10.5.2011 12:16:59   
ema55
uz ostalo i nama piše varus položaj, mi idemo 16.05. u splt u bolnicu na detaljnu obradu. ne zbog toga, nego zbog asimetrije koja se ne vidi baš prostim okom nas laika. da se otkrije uzrok. a ortopedu smo išli u biograd, za malo djete nema baš vježbi treba pustiti kako će se to sve razvijati. to nam je rekao ravnatelj biogradske ortopedske bolnice i jedan njemački ortoped. u splitu bi trebala dobiti točnu dijagnozu cjelog stanja, mišljenje od ortopeda koji će je tamo pregledavati i snimati ti javim.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu sufi)
Neposredna veza do poruke: 14
13.5.2011 15:03:04   
bubaMaja
za okserice lagano masrati s vanjske strane kao da ravnate odozgo prma dolje do vrhova nožnih prstića te s unutarnj strane tabanića lagano "gurati " prema van... kao masaža ujedno i maženje i jača mišiće... odmoći neće sigurno

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 15
21.5.2013 15:40:24   
Gunguli
Pozdrav svima!

Nisam uspijela poslati privatnu poruku maloj pčelici pa ću ovako probati podignut temu iako je prošlo 3 god. Imamo dječaka starog 23 mj i ima poprilične okserice, i to baš ovako kako je mala pčelica rekla nekako od kukova idu u "O". Nakon svih pregleda rečeno nam je da je za očekivati da će se spontano ispraviti do 3 god., i da preventivno nosi tzv. noćne udlage (uskoro idemo da mu uzmu mjere za izraditi te udlage). Zanima me šta je s djetetom male pčelice, odnosno jesu li se noge ispravile i kad je počelo ispravljanje? Također, ako ima još koja mama da može podijeliti iskustvo s krivim nogicama i njihovim ispravljanje molim nek se javi! Unaprijed hvala!!!

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!