|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Top mjesta za seks dok ste na g.o.
30.6.2010 14:57:35   
plavka
Evo još koja tema od mene prije povratka na posao a za vas koji ćete na godišnji odmor!!!
user posted image user posted image
ljeto je... vruće je.... vidim i na forumu pa uživajte drage moje sa vašim partnerima!!!

STRASTI I PUTOVANJA
Top mjesta za seks dok ste na godišnjem odmoru

Toliko toga ima što volimo, a vezano je za ljeto i godišnje odmore - ispijanje koktela u barovima na plaži, uživancija u morskim radostima, seks na otvorenom...

Evo nekoliko prijedloga za seks dok se opuštate za vrijeme odmora u vašoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, prenosi thefrisky.com:

Seks u brodiću na morskoj pučini
Ako imate namjeru iznajmljivati brodić kako bi istražili okolicu mjesta u kojem boravite, iskoristite priliku dok ste daleko od ostatka svijeta na morskoj pučinu i za izmjenu strasti.

● Seks na morskim stjenam
Nemamo ništa protiv kreveta u spavaćoj sobi, ali kad ste već na godišnjem odmoru i tražite idealno i izolirano mjesto za kupanje i sunčanje, ako ga već pronađete, dobro se zaštitite od sunca i navalite jedno na drugo.

● Seks u mračnoj i zabačenoj ulici
Topla je ljetna noć i vi opušteno šećete gradom u kojem ne živite, a pitanje je da li ćete ikada više navratiti baš tamo? Ako da, to je onda prilika koja se ne propušta. Sigurno ćete primijetiti neku zabačenu i mračnu uličicu u kojoj ste vi jedini prolaznici, a ako su baš svi uvjeti zadovoljeni, zašto se ne bi poseksali na brzinu!?

● Seks u šatoru
Ako ste od onih koji vole zbližavanje s prirodom i planirate bar nekoliko noći prespavati u šatoru u šumici pored obale ili negdje drugdje u prirodi, prije prepuštanju slatkim snovima, prepustite se nježnostima.

● Seks ispod vodopada
Ovo vrijedi u slučaju ako ste otputovali u neku egzotičnu destinaciju kao što su Hawaii. Ako ste daleko od te ideje, jeftinija varijanta je seks ispod tuša. Kada ste posljednji put to radili?

● Seks u automobilu
Vaša komocija prilikom putovanja vam je važna i prije ćete sjesti u automobil nego u autobus ili neko drugo prijevozno sredstvo? E pa dok se već vozikate krivudavim cestama i istražujete, zaustavite se negdje po strani, gdje ne postoji mogućnost da budete uhvaćeni i nakon što se odmorite od vožnje, ponovo se umorite ali ovaj put od seksa.

● Seks na plaži ispod zvijezda
Ljubitelj ste noćnog kupanja? Pronađite idealnu plažu koja je udaljena, ponesite ručnike, zauzmite mjesto, dobro pogledajte oko sebe, pričekajte trenutak i ako ste već sigurni da ste jedini posjetitelji tog malog komada raja na zemlji - znate što vam je činiti! user posted image

< Poruku je uredio plavka -- 30.6.2010 14:58:06 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Top mjesta za seks dok ste na g.o.
30.6.2010 14:59:45   
adryosijek
uh sex u vodi i stijenama mmmmmmm hehe odlicno a i u satoru nije lose prva ligauser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 2
30.6.2010 15:00:49   
plavka
ja već htijela komentirat da ste sramežljive !!!user posted image user posted image user posted image
meni je isto mrak u vodi i na stijenama daleko od tuđih pogleda kao i na mjesečini.....
a u brodiću na pučini možda jednog dana !!!

< Poruku je uredio plavka -- 30.6.2010 15:03:31 >

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 3
30.6.2010 15:01:18   
ninolina
ja nesmijem na ovu temuuser posted image user posted image
mm bi poludio samnom ha ha

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 4
30.6.2010 15:07:00   
maja
nit godišnjeg nit seksauser posted image a i kome dijete ostaviti da ima toga svegauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
30.6.2010 15:12:28   
Anoniman
mislim ono.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a kud da upakiram troje djece, dok se seksam na morskim stijenama, da nabavim šator s lokotom??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ovo u autu? pa nije loša ideja... navečer kad deca zaspu, odemo nas dvoje dole u garažu i vužgi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, krepat ću od smijeha!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 6
30.6.2010 15:12:47   
curice
IZVORNA PORUKA: maja

nit godišnjeg nit seksauser posted image a i kome dijete ostaviti da ima toga svegauser posted image

dijete ti ja pričuvam,a za godišnji se pobriniuser posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
30.6.2010 15:15:16   
plavka

IZVORNA PORUKA: Mariachi

mislim ono.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a kud da upakiram troje djece, dok se seksam na morskim stijenama, da nabavim šator s lokotom??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ovo u autu? pa nije loša ideja... navečer kad deca zaspu, odemo nas dvoje dole u garažu i vužgi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, krepat ću od smijeha!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odi vrit jesi me nasmijala!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
30.6.2010 15:21:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: plavka

odi vrit jesi me nasmijala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu plavka)
  Neposredna veza do poruke: 9
30.6.2010 15:41:43   
njanja

ODVALILA SAM....taman sam htjela napisat takav neki komentar, ali obo za garažu mi je prehebeno......još se smijem

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
30.6.2010 15:46:11   
ninolina
vužgi ga blažuser posted image user posted image user posted image user posted image
ali žemske moje bez obzira na djecu...da se naći dobrih mjesta...imaš jedno ili njih 5 isto ti jeuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 16:10:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 12
30.6.2010 16:12:06   
uspavana
mariachi...al su ti dobre fore user posted image user posted image user posted image
baš si me dobro nasmijala user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 13
30.6.2010 16:13:39   
pincirotvajler
uh, sad sam se prisjetila..mah..user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 14
30.6.2010 16:16:29   
ninolina
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

uh, sad sam se prisjetila..mah..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podjeli s namauser posted image user posted image
te svoje pokvarene misli

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 15
30.6.2010 16:27:01   
pincirotvajler
ma neee...onda bi morala otvarat novu temu,pa bi ii vi sve morale podijeliti--user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 16
30.6.2010 16:27:43   
ninolina
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ma neee...onda bi morala otvarat novu temu,pa bi ii vi sve morale podijeliti--user posted image

user posted image user posted image da da sad se izmotavaš

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 17
30.6.2010 17:10:53   
leilany
Ako imate namjeru iznajmljivati brodić kako bi istražili okolicu mjesta u kojem boravite, iskoristite priliku dok ste daleko od ostatka svijeta na morskoj pučinu i za izmjenu strasti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 18
30.6.2010 17:14:58   
Bebys
Seks ispod vodopada
Ovo vrijedi u slučaju ako ste otputovali u neku egzotičnu destinaciju kao što su Hawaii. Ako ste daleko od te ideje, jeftinija varijanta je seks ispod tuša. Kada ste posljednji put to radili?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
30.6.2010 17:25:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 20
30.6.2010 17:27:48   
Zvonki
Popaljenice user posted image  Uopće me ne zanima sex na go. Pa jel' sam na godišnjem ili kaj? user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21
30.6.2010 17:28:03   
božica
...teško na takva mjesta uz njih dveuser posted image na moru.

Al dobar podsjetnik nije loše pročitatiuser posted image

prije djece o da,dauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 22
30.6.2010 17:44:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leilany

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a decu ostaviš na obali da se miiirnooo igraju u pijesku user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 23
30.6.2010 17:46:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bebys

Seks ispod vodopada
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakvi Havaji, a Plitvice? user posted image user posted image user posted image

klincima u ovom slučaju stavi šlauf i lepritiće i nek plivaju - z druge strane vodopada! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 24
30.6.2010 17:49:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Popaljenice user posted image  Uopće me ne zanima sex na go. Pa jel' sam na godišnjem ili kaj? user posted image

da, fakat, samo bi još i to trebala delati! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cure, g.o. služi za
-more... (s čoporom dece, seks nemoguć, tak su svi u jednoj sobi)
-krečenje, menjanje krova i ostale građevinske radoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!