|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Strah nakon kiretaže
6.10.2012 16:34:21   
Matea88
Drage mame!!

Ovi dani su za mene jako jako teški i bolni user posted image


Naime,u srijedu sam bila naručena na uzv-bilo mi je 9 tj i 1 dan trudnoće.. Sva sretna išla ja k giniću na kontrolu i ono što sam čula nisam se ni najmanje nadala.. Nažalost nije se čulo srčeko,a niti se plod nije razvijao kako treba s tim da sam taj dan dobila i smeđi iscjedak tako da sam bila u potpunome šoku.. I tako sam ja drugi dan s uputnicom otišla u bolnicu na uzv i pregled da čujem drugo mišljenje,no nalaz je ipak bio isti.. user posted image
I tako su me za jučer naručili za kitretažu koja je prošla u najboljem redu,hvala Bogu pa me nije boljelo.. user posted image

No ono što mene muči je to da ne bi imala kakve komplikacije zbog toga,osjećam se dosta loše,više čak na psihičkoj bazi.. Strah me da ne bi imala kakvu upalu ili nešto pa da ne prepoznam na vrijeme user posted image Baš sam sva u bedu,kako je bilo kod Vas?? Kakve komplikacije mogu očekivati?? Ili se ja jednostavno previše brinem..
Imam doma user posted image user posted image koji me treba!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Strah nakon kiretaže
6.10.2012 17:49:50   
anamarijapupek
Draga, imala sam kiretažu prošle godine. Bio je 9.tjedan i srce više nije kucalo. Obavili su mi kontrolni uzv i stanje nije bilo drugačije. Za par minuta sam već bila na stolici. Napravili lokalnu anesteziju i napravili to. Kada mi se to dogodilo rekla sam sebi da si neću raditi pritisak tj. što bude bude. Nisam imala nikakve komplikacije, ali druga menstruacija mi je bila obilna jaaaaako. Bilo je to na poslu tako da sam otišla doma i preležala ju. Usput mi je i cista puknula (8cm velika) pa je valjda zbog toga bila obilna. Doktorica me na prvom pregledu nije niti pogledala. Razumijem da bi me čopila temperatura da nešto nije dobro napravila ali sam ipak očekivala pregled...rekla mi je da ne moram nikakvu pauzu raditi jer je PHD nalaz kiretmana bio u redu. MM i ja smo ipak napravili pauzu od tri mjeseca. Nakon prvog odnosa sam plakala od tuge u kupaoni. I nakon drugog isto tako. Kako je vrijeme prolazilo shvatila sam da su moji osjećaji i želja za bebom jači od straha. Da ne prepuštam sve slučaju i da budem sigurna kad se trebamo keksati kupila sam LH trakice za praćenje ovulacije. Prvi ciklus sam fulala nijansu trakice tako da sam dobila - na testu. Drugi ciklus smo pogodili i eto...sad čekamo našu curicu koja treba doći 29.11. Pusti vrijeme da prođe. Ne bi te htjela povrijediti ili uvrijediti ali mislim da ženama koje imaju dijete doma na neki način lakše prebrode razdoblje nakon kiretaže jer dijete zaokupi njihovu pažnju i ljubav tijekom dana. Čitala sam da tuga zbog gubitka bebe prođe kada zatrudniš ponovno. To nije istina. Manje o tome razmišljaš ali tuga ostaje na neki način zauvijek. Želim ti da ugledaš user posted image ili user posted image čim čim prije i da sa sljedećom trudnoćom sve bude ok do kraja.

_____________________________

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu Matea88)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Strah nakon kiretaže
6.10.2012 18:08:41   
Papalina
ja sam lani u 16 tt rodila normalnim putem,nakon toga mi radili kiretažu...mislila sam umrijet doslovno... rekao mi doktor da najolje čekat da prođe 6mj jer da toliko mora proć da se tijelo oporavi...evo sad poslije 1.5 god, opet sam user posted image
svu sreću ti želiiiim, samo pusti stres i strah user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu anamarijapupek)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Strah nakon kiretaže
8.10.2012 10:19:41   
Matea88
Cure hvala na odg user posted image

Mada ja se loše osjećam,boli me glava i cijelo tijelo kao kod gripe,plačem trenutno dok ovo pišem jer mi je jako teško.. Mislite da su ti bolovi na psihičkoj bazi?? user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Strah nakon kiretaže
8.10.2012 11:37:13   
anamarijapupek
Matea, samo si prati temperaturu. Bolovi se mogu dogoditi jer si ipak imala zahvat. Slobodno popij tabletu protiv bolova ako budu jačeg intenziteta.

_____________________________

05.10.2011.-AB
21.03.2012.-pozitivan test :)

(Odgovor članu Matea88)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!