|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ORTHOMOL
1.8.2013 11:26:45   
Dany6
MOlim za savjet !!!
Moj doktor mi je preporucio ako sam u mogucnosti da umjesto prenatal isl. pijem orthomol jer on sadrzi probiotike omega 3 isl. i kao bolji je al naravno uz to i skuplji 100 KM.
Ja bi to mogla priustiti na ustrb neki drugi stavri, pa vas molim ako netko ima iskustva sa orthomolom da pise....hvala  bte u 12 sam tjednu i user posted image user posted image zante sve
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ORTHOMOL
1.8.2013 13:58:32   
elina
Ja koristim centravit prenatal.... sadrži kapsulu omege 3 i tabl.vitamina....dođe oko 98 kn,kako di...negdi ga ima kupit po 115 kn ,a s obzirom da ima 30 tableta nije baš ni jeftino.....a ko će znat.....svaki dr.preporućuje drugačije.....neki su protiv uzimanja dodatnih vitamina,svaki svoje savjetuje.....mislim da će ti svaki koji uzmeš dobro doći...nemoj se opterečivat......

(Odgovor članu Dany6)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!