|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   NJEMACKA trazi radnu snagu iz hr.
8.1.2011 18:50:39   
Bebys
150.000 radnih dozvolaNjemačka traži nove gastarbeitere iz Hrvatske! Radnici iz tri zemlje - Hrvatske, Bugarske i Rumunjske uskoro će raspolagati sa 150.000 radnih dozvola do kojih će doći uz pomoć njihovih njemačkih poslodavaca, odlučila je tako nedavno njemačka vlada. Tražena su tehnička zanimanja, ali ima mjesta i u ugostiteljstvu. Vlada Angele Merkel ponudila je državljanima te tri zemlje najmanje 150.000 radnih mjesta, a većinom traže inženjeri, medicinari, kuhari i konobari, piše rumunjski dnevnik Gandul, a prenosi SEEbiz.

Ova odluka Vlade podrazumijeva i neka radnička prava. Na primjer, ukoliko poslodavac ne ispuni obveze prema radniku, kandidati protiv njega mogu pokrenuti sudski postupak.

Bugari i Rumunji, naime, imaju ograničenja prilikom zapošljavanja u Njemačkoj sve do 2013. godine kada će se ona ukinuti. Radnici iz Hrvatske, pak, imaju ograničenje jer ona nije u Europskoj uniji.

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: NJEMACKA trazi radnu snagu iz hr.
8.1.2011 18:51:06   
Bebys
raspitajte se mozda nekome upali...

SRETNO

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: NJEMACKA trazi radnu snagu iz hr.
9.1.2011 10:08:07   
magdalenaa
ja sam radila u Njemačkoj na papire,prvo bi dobila vizu na 4mj, pa na 6,pa na 18,mj,ide sve preko biroa, i moraš ići na test iz njem,jezika u ZG,bilo nas punooooooooo  i med,sestara i kuhara,i konobara,,,,,,,,,,dobiješ i povrat poreza ,i onda  pauziraš god,dana i možeš opet ići raditi,

_____________________________

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: NJEMACKA trazi radnu snagu iz hr.
9.1.2011 10:50:43   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image magdalena pa to je super.....

vidim nikoga ne zanima...a svi kukaju....user posted image

(Odgovor članu magdalenaa)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: NJEMACKA trazi radnu snagu iz hr.
9.1.2011 13:59:55   
Bebys
Popis stanovništvaŠto treba učiniti i kako da vas zaposle kao popisivača? Čak 13 tisuća ljudi u Hrvatskoj u travnju će imati priliku zaraditi 3 i pol tisuće kuna, a prednost će imati nezaposleni! Njihov izbor krenut će u drugoj polovici veljače. Donosimo - koji su uvjeti za prijavu i što će zainteresirani sve morati učiniti kako bi postali popisivači i kontrolori. Državni zavod za statistiku objavio je kako će se prijave za popisivače i kontrolore za popis stanovništva prikupljati u drugoj polovini veljače. Za taj će postupak u svim županijama biti osnovani popisni centri, a detaljne informacije o svemu zainteresirani će moći dobiti putem Zavoda za zapošljavanje, lokalnih medija te internetske stranice Državnog zavoda za statistiku.

Nakon obrade podataka, budući popisivači i kontrolori u prvoj će polovici ožujka biti pozvani na ispunjavanje Upitnika, a potom će se izvršiti selekcija onih koji zadovoljavaju uvijete (punoljetna osoba sa završenom barem srednjom školom). Izabrani će potom na obuku na kojoj će se upoznati s metodologijom i organizacijom Popisa 2011. Poduke kontrolora bit će organizirane u ispostavama od 21. do 24. ožujka 2011., dok će poduke popisivača biti organizirane u popisnim centrima od 28. do 31. ožujka 2011., javlja HRT.

Po završetku predavanja polaznici će polagati završni test, a oni koji ga polože - dobit će posao! Dodajmo svemu da će test biti jedinstven za cijelu državu i da će se u njemu provjeravati razumijevanje metodologije s poduke na praktičnim primjerima.

Traži se 13 tisuća popisivača, a prednost će imati nezaposleni. Prosječna naknada iznosit će 3 i pol tisuće kuna, a popis stanovništva provest će se u travnju.


(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: NJEMACKA trazi radnu snagu iz hr.
9.1.2011 14:01:20   
Bebys
evo i ovdje se moze zaraditi...sretno na popisu sada javite se

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: NJEMACKA trazi radnu snagu iz hr.
9.1.2011 14:03:02   
nemammaste
Ja sam popisivala 2001. i ne bih se bunila da mogu opet user posted image  

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: NJEMACKA trazi radnu snagu iz hr.
9.1.2011 14:15:52   
natalijax
o tom sam znala još prije dva mjeseca da će se tražit,pričala ova jedna žena kod nas u selu,ima svašt,bedaka ima dođeš u kuču ovaj ti hebe mater,što si sad došla,user posted image joj ja bi išla al kod nas u selu ima jedan dio di su cigana,kuče maltene da se nesrušeuser posted image prljavo katastrofa

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: NJEMACKA trazi radnu snagu iz hr.
9.1.2011 16:13:50   
Bebys
a neko mora i kod takvih ici...zasto mislis nato da ces dobiti svoje selo...
mozda te posalju dalje...sretno

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!