|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ismijavanje djeteta
16.4.2009 11:04:20   
cokolada
Cure, mozda sam u krivu, ali... kako biste ovo opisale?
Moj mis ima 3 god, zabavan je jako, znate i same, sto puta u danu mu se nasmijem bilo na izjave, igru i sl., nasmijem se normalno, ponekad da i ne vidi da ne bi ispalo da ga ismijavam.
E sada, kada smo kod mm-ovih, mali sto god napravi oni krenu urlikati od smijeha i presavijati, to izgleda kao predstava a dijete se doslovno zbuni i prekine u igri i obavezno pogleda mene u stilu "kaj se dogada?"
To me pocelo smetati, oni to rade dobronamjerno, smijesno im je a zapravo ne shvacaju da dijete zbunjuju na taj nacin i strah me da dijete ne bude pomislilo da ga ismijavaju.
Sto vi mislite?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ismijavanje djeteta
16.4.2009 11:10:40   
tikica_69
Nisam sigurna da dijete sa 3 godine zna sto je ismijavanje, prije bi rekla da ce se preplasiti ili tako nesto. Mozda grijesim....ne znam user posted image Ja bi im rekla da to moje dijete malo plasi i da malo smire dozivljaj, naravno na kulturan nacin da se ne uvrijede jer su dobronamjerni.....

_____________________________

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Ismijavanje djeteta
16.4.2009 11:14:56   
anaxx
slažem se, i ja moram stalno opominjati roditelje i brata od mm, mojim roditeljima je to već 3. unuk pa nekako nisu tako napadni s tim, a i općenito su mirniji ljudi (nije da sad hvalim moje, a napadam muževe, ali tako je), ali od mm ponekad nemaju mjere i uopće ne razmišljaju o tome kako njih dijete doživljava.

u početku sam šutila i bila dobra i razmišljala ''ono dođu i odu, malo mogu potrpit'', ali.....
zašto bi i sad im kažem u facu čim pretjeraju neka se umire ili šta već, bolje da se oni malo ljute na mene nego da dijete zbunjuju....

user posted image  bravo ja!

_____________________________

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Ismijavanje djeteta
16.4.2009 11:17:05   
zaba
čoksi,i ja mislim da nije ismijavanje,klinci to ne kuže.Al svakako ih zamoliti ako tebe smeta,da malo stanu na loptu.A da je tvoj mišić krasan-prekrasan je!

_____________________________

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Ismijavanje djeteta
16.4.2009 11:52:04   
koka

IZVORNA PORUKA: zaba

čoksi,i ja mislim da nije ismijavanje,klinci to ne kuže.Al svakako ih zamoliti ako tebe smeta,da malo stanu na loptu.A da je tvoj mišić krasan-prekrasan je!

tu se slažem s zabom, al ako tebi smeta reci im, jer sad je moj Rokić(4,5) počeo govoriti da mu se ne smijem jer se nesmije rugatiuser posted image , pa mu onda mora objašnjavat da se smijem jer je zabavan a ne zato što mu se rugam.

_____________________________

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D


(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Ismijavanje djeteta
17.4.2009 11:55:20   
cokolada
Hvala cure, mozda on jos i ne dozivljava to kao ismijavanje ali s vremenom sigurno hoce. Uvijek ga trgne iz igre, sto mi je alarm da nesto nije kak bi trebalo, nije naucen, jer ja vodim racuna o takvim stvarima.
Morat cu ih upozoriti.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!