|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Boli me trcak
23.2.2010 9:46:32   
maja
Počelo me jučer popodne da nisam mogla sjediti i nastavilo se cijelu noć i evo još sad. Boli me do ludila. Nisam se ni lupila ni ništa, počelo samo od sebe.
Sa čime da smanjim bol? Jel ima kakva mast, krema, tablete koje smijem ili da čekam?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Boli me trcak
23.2.2010 9:47:43   
BruMa
A šta je trcak?

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
23.2.2010 9:49:06   
maja
hehe ono iznad guze, ona kost

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 3
23.2.2010 9:51:13   
BruMa
Aha,mi to zovemo trtica.Mene zna bolit ako dosta sjedim.A za lijekovi ti ne znam,ne pijem baš.user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
23.2.2010 9:57:31   
maja
mislim da ću morati smanjit sate provede pred kompom user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 5
23.2.2010 10:03:19   
BruMa

IZVORNA PORUKA: maja

mislim da ću morati smanjit sate provede pred kompom user posted image

user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
23.2.2010 10:05:04   
tikica_69
Polar ice ti je fenomenalan za takve stvari, imas ga u svakoj ljekarni a inace je dobar i za istegnuca, bolove u misicima i sl. stvari. Piksa je od 230g i kosta 40-ak kuna.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 7
23.2.2010 10:07:07   
Njofra
A meni je to normalno već me nekoliko puta bolila trtica i bol kako dođe tako prođe s toga no sikiriki i čekaj da prođe ak baš nemreš izdržati eto Tiki je napisala lijek. Ja trpim i čekam da prestane bolit bez medikamenata.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
23.2.2010 12:04:56   
leilany
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Polar ice ti je fenomenalan za takve stvari, imas ga u svakoj ljekarni a inace je dobar i za istegnuca, bolove u misicima i sl. stvari. Piksa je od 230g i kosta 40-ak kuna.

i za glavobolju je odlican...samo namaljati celenku s tim odlicno hladi....i vrat...
(bracek ima migrene,nema kaj nismo mu stavljali na ludaruuser posted image )

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 9
23.2.2010 12:46:07   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: tikica_69

i za glavobolju je odlican...samo namaljati celenku s tim odlicno hladi....i vrat...
(bracek ima migrene,nema kaj nismo mu stavljali na ludaruuser posted image )

leilany ti si meni koma user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
23.2.2010 19:28:48   
marija0
mene je to isto bolilo prd kraj trudnoće, i onda se upalilo pa nisam mogla sjediti čak su mi rekli da su mi komplikacije 10 dana nakon poroda nastale zbog toga čira što se stvoriouser posted image i muž mi to istiskivao a kad je počelo izlazit......... septička....... kanalizacija....ma bolje da ne govorim.. cila kuća fino mirisala....

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 11
23.2.2010 20:12:43   
Ruža
O Majo dobrodošla u klub.user posted image  Ja sam na injekcijama završila pred porod.
Ginić mi je rekao da smijem deep relife i dao mi je neke čepiće što djeluju protuupalno i protiv bolova, ali me ubij ne mogu se sjetiti kako se zovu. Njih sam u širokom luku izbjegavala, ali deep relife mi je pomogao pa probaj i ti mackati.

Samo luda mama...

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 12
23.2.2010 20:22:08   
maja
Evo imam doma polar ice pa ću se namackat, ne boli me ko jučer, ali i bila sam cijeli dan kod mame pa me tetošila user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 13
23.2.2010 20:56:55   
natalijax
trčakuser posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!