|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bartolinijeva žljezda
27.2.2010 15:57:02   
Zimic
Nije da imam prvi puta upaljenu B.Ž.-2 puta godisnje najmanje mi se upali. Do sad sam pila tabletu protiv bolova i lezala ali sad moram trcat za Leom i jakooo me boli. Zanima me,zeen sa iskustvom, kak si pomognete?(ako uopce ima pomoci)

P:S:sad mi je vec 4 dan i NADAM se da ce jos malo puknut

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bartolinijeva žljezda
27.2.2010 16:10:05   
mišica 666
nasreću nisam imala s tim susreta ali pazi se i idi doktoru po antibiotike znam curu kojoj su to morali rezati i bilo je jako bolno. nadam se da ćeš to izbjeći.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 2
27.2.2010 16:22:23   
Zimic
necu antibiotike jer oni samo produzuju taj cjeli proces

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
27.2.2010 16:37:53   
zaba
ja nekad imam i više puta na godinu,ponekad prođe samo,ali par puta sam morala na rezanje.Krcata sam ožiljcima.Ima jedna caka,pošaljem ti na pp ako želiš,jer ako to ovako napišem - svi će legnut od smijeha.Činjenica je da je smiješno,ali je djelotvorno.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 4
28.2.2010 17:30:20   
Zimic
zaba srce pomozi!!!!!!!salji na pp

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 5
28.2.2010 17:50:16   
novamama
zimic, nadam se da ćeš brzo to zaliječiti.....nisam znala što je to, a kad sam proguglala - user posted image user posted image user posted image

sretnouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 6
28.2.2010 18:13:13   
dominik
evo sa drugih foruma : vele ne smiju se nositi uske stvari i hlace od tvrdog materijala...kupka od kamilice, neki pripravci od trputca i ... Meni je gin. preporucio Plivasept opstetričku kremu. Pogledaj malo u linku, to je to. Stavljala sam obloge na zlijezdu par dana bez prestanka i zlijezda se iscijedila, a bol nestala. Stavljala sam plivasept na male gazice i nagurala da stoji, i to mijenjala svako malo. oblog bi stavila na na samu zlijezdu, dakle nikakvo guranje unutra

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!