|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zvjezdano nebo za Tošeta Proeskog

4.5.2010
Obožavatelji glazbene megazvijezde legendarnog Tošeta Proeskog, ne samo u Makedoniji, već cijelog Balkana, odlučili su da obilježe 5. listopad, dan kada je njihov miljenik prije dvije godine imao svoj poslednji i najuspješniji koncert u Skoplju.
Ključne riječi:

image
/11


Tada je Toše zaželio da se na ovaj datum svake godine  skupljaju ljudi, pjevaju zajedno s njim i da se druže. Poželio je da na taj dan trijumfira glazba i humanost.

Na žalost tragična sudbina nije mu dozvolila da prošle godine bude dio tog koncerta koji je ipak bio napravljen u njegovu čast. S ciljem da se ova tradicija produži i dalje fundacija koja nosi njegovo ime odlučila je da se ove godine ovaj koncert  održi 25. siječnja kada je rođen Toše. S njihovom odlukom se nisu  suglasili njegovi fanovi iz cijele regije, smatrajući da se njegova želja ne smije pogaziti i da se treba posebno obilježiti i 5. listopada i 25. siječanj.

Zato će se 5. listopada u 19.30 na Trgu u Skoplju obilježiti Zvjezdano nebo s puno ljubavi.

Svi koji volimo Tošeta možemo doprinijeti tako što ćemo napisati po neku riječ ovdje!

 
Napravimo i virtualno  jedno veliko zvjezdano nebo pa napišimo nešto i na rr.mk da pokažemo koliko i mi u Hrvatskoj volimo  Tošeta.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako ojačati imunitet i izbjeći prehladu?
Uloga imunološkog sustava jest štititi organizam od bakterija i virusa. U vrijeme prehlada i virusa tijelu je potrebna d...
6
7 praktičnih razloga da imate "samo jo...
Roditelji s četvero i više djece su najsretniji. Prema jednoj australijskoj studiji, mame i tate s velikim obiteljima na...
6
Kako kvalitetno provoditi vrijeme kod kuće...
Epidemija izazvana korona virusom pred sve nas je uz brojne izazove stavila jedan izrazito važan – ostati doma. Naš je s...
5
Ringeraja i Pampers dobitnici!
Pampers i Ringeraja objavljuju kojih je to sretnih 3 dobitnika osvojilo 3 vrijednih poklon paketa... 3 kutije Pampers pr...
5





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!