|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Za moju bebu rođenu 2020. godine: Uspjela si da "najgoru godinu ikad" učiniš najboljom u mom životu!

Uredništvo Ringeraje, 3.2.2021
Mama Jessica Martin-Weber napisala je emotivno pismo svojoj bebi rođenoj u kaotičnoj 2020. godini.

image
Učinila si ovaj svijet ljepšim mjestom.
/11


"Pitam se kako će bebe rođene tijekom ove burne godine jednog dana razmišljati o godini svog rođenja. Dok nas slušaju kako razgovaramo o "najgoroj godini ikad", hoće li se osjećati loše, ili možda osjećati krivim?

Može hoće, možda neće. Ali, ja se ipak nadam da neće. Za mene i moju obitelj, najbolji dio ove teške godine bila je nova osoba koja je došla na svijet i u našu obitelj!

 

Ovo je moja poruka mojoj radosti i ljubavi – mom djetetu.

 

Želim da znaš nekoliko stvari. Najsvjetlija si točka ove teške godine. Nisi nikakav teret ili peh ili na bilo koji način problem jer si rođena 2020. godine. Kad čuješ ljude kako govore da je godina tvog rođenja bila užasna, zapamti: to nema nikakve veze s tobom.

 

 Učinila si 2020. godinu jednom od najboljih godina mog života.

 

Da, dogodila se pandemija, građanski nemiri, bizarni izbori, super čudna školska godina, ekonomija koja je potpuno propala, ali ništa od toga nema veze s tobom.

 

 

Kad god sam se osjećala preplavljena negativnim emocijama i svim ovim događajima u ovoj ludoj i "neviđenoj" godini, najviše sam voljela činjenicu da te mogu držati u svojim rukama i na trenutak se izgubiti u pravom čudu – u tebi!

 

Iako je bilo razočaranja i bolova u srcu, gubitka i tuge, ublažila si svu bol koju sam osjećala. Učinila si ovaj svijet ljepšim mjestom.

 

 

Nisi odgovorna ni za jednu poteškoću 2020. godine i nisi ni na koji način vezana za njih.

 

Ljudi će reći da je 2020. bila najgora godina ikad i zaista je na mnogo načina, ali meni nije, jer mi je donijela najljepši dar - tebe!

 

 

Zahvalna sam što si rođena ove godine.

 

Iako je ova godina bila prepuna jedinstvenih izazova, ova će mi godina uvijek biti posebna jer se u njoj rodila moja najveća radost.

 

2020. je našoj obitelji donijela značajne poteškoće i teške trenutke, ali ti si bila ono što je ovu godinu učinilo boljom. Ti, moja bebo, predstavljaš nadu, našu bolju budućnost, dugu obećanja, ali to ne znači da moraš ispuniti naša očekivanja - naš oporavak je samo naš i moramo ga podnijeti i izvršiti kao naše obećanje tebi!

 

 

Nije tvoj zadatak da nadoknadiš sve poteškoće godine u kojoj si se rodila.

 

Samim time što si ovdje, već to i radiš. 2020. godina donijela je puno promjena i izazova, ali ti si donijela radost, nadu, mir i toliko ljubavi. Ti si naš mir i sreća usred ovog kaosa.

Volim te. Hvala ti što si s nama. Tako sam zahvalna što sam ti mama. Tvoja Mama."

 

Autor: Jessica Martin-Weber / The Leaky Boob

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zvijezda baby kalendara 2017. - travanj
Već je i četvrta zvjezdica obasjala Ringerajino nebo...tko je ona pogledajte u nastavku
7
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
4
Sve što morate znati o svom novorođenčetu
Ništa vas ne može pripremiti za oduševljenje – i izazov – pri prvom susretu s bebom. Evo što možete očekivati i kako se ...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!