|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Čarobni dan - doživljaj za cijelu obitelj

Uredništvo Ringeraje, 10.9.2016
Ove će se godine 11. rujna u Maksimiru, jednom od najljepših europskih parkova, održati Čarobni dan, najveći obiteljski događaj, prepun događanja pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Po drugi puta, parkom i šumom Maksimir zavladat će djeca.

image
Čarobni dan 2016.
/11


U dječjoj Čarobnoj zemlji  organizirana je velika i raznolika paleta besplatnih edukativnih, sportskih, kreativnih i zabavnih radionica u želji da djeca dođu do novih spoznaja vezanih za stjecanje i unapređenje novih znanja. Djeca mogu isprobati različite radionice i na taj način otkriti svoje skrivene potencijale, znanja i vještine koje bi mogli razvijati i kojima bi se mogli baviti u svoje slobodno vrijeme. Radionice za djecu organiziraju udruge, klubovi, društva, različite škole (sportske, glazbene, plesne, škole stranih jezika), kulturni centri.  Vjerujemo da će u pripremljenim sadržajima prepunim zabave uživati mališani, ali i roditelji te tako zajedno, aktivno provjesti dan u prirodi.  Upravo zbog toga, Čarobni dan prezentira cjelodnevnu zabavu za cijelu obitelj koja se ne zaboravlja!


Kao i prošle godine, pripremljen je i zabavni program na velikoj pozornici koja će biti prepuna velikih i malih izvođača, poznatih imena, ali brojnih plesnih skupina, zborova i malih sportaša.


Izvođači: Zvijezde Međunarodnog pjevačkog festivala Bled Golden Microphone: ANTONIA DORA PLEŠKO, ŽIGA LAKNER dobitnici Grand Prix 2015. i 2016. te dobitnici najviših nagrada i priznanja: MEDEA MARKET SINDIK, ANA SKUMVAČ, AJA KOBLAR TUTIČ, TAJA GLAVIČ


LAMIA, ALEKSANDRA VOVK , MARIN BULIĆ, AMATERAPEUTI , HELP-BEATLESI TRIBUTE , FLY HIGH - ples na svili, KAZALIŠTE I ZABAVNI CENTAR DJEČJI GRAD, MAĐIONIČAR ČAROBNJAK TIMI , LA LA LAND – Ti i Ja Znanstvenika 2, KUD BISTRA, KUD CROATIA; Plesni klubovi: SPIN, ARKA, BAMBOLEO; Dječji zborovi: KIKIĆI, ARIJA, OŠ LJUBLJANICA,  MALI SESVEĆANI, TVORNICA SMIJEHA, ZAGREBAČKI ALLEGRO I KLINCI, KREATIVNI CENTAR KOŠNICA


Čarobni dan 2016


Uz puno glazbe, zabave i plesa te obiteljskih aktivnosti ovaj dan je čaroban i po tome što cijela obitelj može posjetiti Zoološki vrt po cijeni samo jedne ulaznice. Za posjet manifestaciji i ZOO vrtu bit će potrebna online prijava na www.carobnidan.hr, koja će biti aktivna od 26.08. Dobivanje besplatnog kupona ispunjavanjem obrasca za prijavu,  ulaznica je za posjet cjelokupnog čarobnog događaja tog dana. Ukoliko želite tog dana posjetiti i ZOO Zagreb po čarobnoj cijeni "1 ulaznica = 1 obitelj"rezervirajte termin putem posebnog online obrasca. Jedino ćete uz dobiveni kupon moći iskoristiti ovu pogodnost.  Požurite, kapacitet je ograničen na 1 000 ulaznica!

 

Uz zabavno edukativni karakter priredbe, Čarobni dan ima i dobrotvorni karakter pa se tako svaki put pomaže i onima koji nisu u mogućnosti sami si priuštiti slobodne aktivnosti. Uz pomoć pokrovitelja i poslovnih partnera više od 100 darovite djece iz socijalno ugroženih obitelji imat će priliku besplatno pohađati aktivnosti koje ih zanimaju kroz cijelu školsku godinu 2016/2017 i tako pridobiti nova znanja koja će im koristiti kasnije u životu.


Kako bi vam dolazak u Maksimir učinili što jednostavnijim, ali i atraktivnijim za mališane, Zagrebački Holding osigurao nam je tramvaj i vlakić koji će posjetitelje besplatno voziti u Maksimir.


Prošle godine je na prvom hrvatskom Čarobnom danu bilo čak 7000 obitelji, oko 30 000 roditelja i djece prošlo je kroz Maksimir. I svi su pronašli nešto zanimljivo, probali i naučili nešto novo i lijepo se proveli.

 

Uz sve što vam naša čarobna ekipa priprema, potreban je još jedan, ključan sastojak Čarobnog dana. Potrebna su nasmiješena lica koje će čarobni ambijent parka Maksimir ispuniti radošću, smijehom i zadovoljstvom i napraviti ovaj dan još čarobnijim. Čarobni dan usrećuje tisućama osmijeha na licima djece koja nas posjete!


* Rezervni datum u slučaju lošeg vremena je 25.09.

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Uskršnja čestitka sa skrivenom porukom
Ljubav iznenađuje zar ne? Budite kreativni tijekom uskršnjih praznika i zadivite svoje najbliže tako što ćete napraviti ...
6
Kompetentno roditeljstvo
Većina žena i muškaraca smatra roditeljsku ulogu kao nešto lijepo, izvorom sreće, zadovoljstva, ljubavi. Međutim, nerije...
6
Uskršnje priče i običaji
Europski narodi i plemena slavili su početak proljeća na proljetni ekvinocij, blagoslivljajući sjemenje raznih plodova p...
6
Zašto djecu uključiti u sportske programe?
Djeci je potrebno kretanje! Djeci je potrebna igra! Djeci je potrebna zabava!
5





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!