|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Super rođendani uz šarene kartonske torte!

Uredništvo Ringeraje, 18.9.2017
Torte od papira za rođendanske proslave vašeg djeteta

image
/51


Rođendan naših najmlađih najvažniji je dan u njihovom životu. Zbog rođendana se ne može zaspati, čeka se poklon, taj dan je njihov dan. Kako bismo svojim klincima omogućili proslavu rođendana za pamćenje potrebno je puno šarenih, veselih detalja. Kapice, trubice, baloni, kolači, slatkiši….


Kako zbog zdravlja i sigurnosti naše djece u vrtiće nije dozvoljeno donositi domaće torte i kolače, Paketić ima rješenje kako na svaku proslavu u vrtiću, školi ili igraonici ipak donijeti tortu – tortu od papira!Svaka kriška torte je kutijica u koju možete staviti sve što djeca vole – slatkiše, bombone, voće, a ova torta i nakon proslave može s vašim djetetom doma kao prava uspomena na rođendansku proslavu.Ove kutije složene u obliku kriške torte dolaze u dvanaset boja koje birate po vašoj želji.


Kutije nemaju ljepljenja stoga su bezopasne i za one najmanje koji još uvijek sve vole probati ustimaU Paketiću možete odabrati nekoliko dimenzija torti za vaše dijete: 

Prvi kat gdje u puni krug torte ide minimalno 14 kriški (130x60x50mm) promjera 26 cm.
Drugi kat gdje u puni krug torte ide minimalno 12 kriški (115x60x50mm) promjera 23 cm.
Treći kat gdje u puni krug torte ide minimalno 10 kriški (100x60x55mm) promjera 20 cm.
Katove torte je moguće kombinirati i dodavati 1ili 2 kriške u svaki kat kako bi dobili broj kriški koji želite.



Možete naručiti ukrašenu tortu kao na slikama ili neukrašenu te je ukrasiti po vlastitoj želji. Neukrašene torte su dostupne odmah, a ukrašene u roku 24 sata od odabira boja i motiva.


Torta može biti ukrašena motivima: Siderman, Cars (Jurić), Ninja kornjače, Snježno kraljevstvo (Frozen) , Malci (Minions), Tomica i prijatelji, Doktorica McStuffins (Pliško), Hello Kitty, Lego Ninjago, Star wars, Spužva Bob, Minecraft, Transformers, Mickey i Minie Mouse, Monster High, Maša i Medo, My little pony, Pseća patrola (PAW patrol), Nemo, Sofija prva, Ljute ptice (Angry birds), Violeta (Violette), Jan i pirati iz Nigdjezemske (Jake and the Neverland pirates), Avengers (Osvetnici), Batman, Ironman, Sing, Spužva Bob, Trolovi, Štrumfovi, Vatrogasac Sam, Winx (Winks), Štrumfovi, Slugterra, Super wings, Oddbods, Nogometna torta (Dinamo, Hajduk, Osijek, Rijeka, Barcelona, Real Madrid, Manchester united, Bayern) ... ili nekim novim motivom kojeg nam predložite. 


Uz svaku tortu dobijete bijeli podložak gratis!


Paketić vam želi sretan rodendan i dobar provod uz naše kartonske torte!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kreativnim igrama do pisanja
Ako vaš prvašić muku muči s pisanjem, znajte da nije jedini, a i da to nije kraj svijeta. Razne vježbe i igre će mu pomo...
4
Dozvolite djetetu da bude dijete!
Normalno je da roditelji žele svojoj djeci sve najbolje i da se trude da ih odgoje što bolje mogu. Međutim, ponekad rodi...
4
Pustite dijete da se isplače
Plakanjem se vaše dijete oslobađa potisnutih emocija i to je dobro za njega. Ne osuđujte ga odmah.
4
“Adriana se vratila”
“Adriana se vratila" edukativna je slikovnica koja malima i velikima približava ljepote Jadranskog mora i njegove stano...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!