|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Ringeraja i Frendice.hr vas nagrađuju!

Uredništvo Ringeraje, 22.1.2013
Već dugo vremena imate problema sa licem, ali zbog svih obaveza ne stignete na tretman? Poliklinika Poliderma vas nagrađuje sa tretmanom lica!
Ključne riječi:

image
/11


Naša koža je kao ogledalo stanja cijelog organizma. Glatka i čista koža san je svake žene, međutim ubrzani način života, loše navike i vrijeme  neizbježno ostavljaju traga. Na koži živi mnoštvo bakterija, parazita i gljivica koje se ne vide golim okom. Naizgled čista koža ne znači da je zaista čista. Stoga dubinsko čišćenje lica nije samo estetski zahvat već
zdravstvena potreba. Svakodnevno pranje lica vodom te raznim sredstvima ne čisti pore temeljito niti dubinski.

Izlaganje smogu i raznim nečistoćama, teške kreme i make up začepljuje pore i pospješuju nastanak akni i drugih bolesti.

Poliklinka Poliderma predstavlja Hydrafacial, najnoviji tretman koji uklanja sve nedostatke klasične  mikroabrazije te daje znatno bolje rezultate bez oporavka i komplikacija pri čemu temeljito, dubinski čisti pore. Za razliku od kozmetičkih, ponekad agresivnih tretmana čišćenja kože, možemo reći da je Hydrafacial tretman najtemeljitija i najefikasnija, a istodobno potpuno neagresivna metoda dubinskog  čišćenja kože. Ovo je jedina tehnologija gdje se tijekom tretmana istovremeno radi abrazija, vakum i vlaži koža. Serum bogat antioksidansima vlaži i umiruje kožu te potpuno uklonja iritaciju. Sam tretman nije nimalo neugodan te je pogodan za sve tipove kože, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, te s vremenom postaju sve bolji.

Više informacija: www.poliderma.hr

Pravila sudjelovanja u osvajanju nagrada:
Nagradna igra traje od 22. do 29. siječnja!

Preko vašeg otvorenog profila pošaljite privatnu poruku na portalu Frendice.hr Doris u kojoj odgovorite na pitanje: Zašto želite tretman lica?
Lajkajte Facebook stranicu: Frendice

Dobitnice će biti obavještene preko privatne poruke, stoga pratite svoj profil.
Objava dobitnika u skladu sa komisijom, objavljuje se u roku 5 dana od završetka nagradne igre direkt putem poruke na profil dobitnika.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

15 razloga zašto bi djeca trebala čitati k...
Današnja djeca ne čitaju jer su naučila da je čitanje dosadno, nezanimljivo, naporno i nekorisno. Isto kao što su naučil...
6
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
6
Maškare - ideje za šminku
Još malo i stiže nam fašnik ili poklade, dolaze maškare, male i velike. Da bi bile male maškare što originalnije smo za ...
6
BLOG: Nezgodna pitanja, nezgodni odgovori
Neke se stvari u svijetu odraslih podrazumijevaju i razumiju bez riječi, no kad ih moramo objasniti djeci, tada nailazim...
5





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!