|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

PRAVILNIK NATJECANJA Almagea® PRENATAL OMEGA3+

Uredništvo Ringeraje, 5.10.2016
Pravilnik

image
/11


1. Opće odredbe

DANU media d.o.o. Zagreb, Koranska ulica 2, 10 000 Zagreb (u daljnjem tekstu: organizator natjecanja) organizira natjecanje Almagea® PRENATAL OMEGA3+ koje počinje 06. i traje do 13. 10. 2016, na forumu portala Ringeraja.hr (www.ringeraja.hr).

 

2. Tko može sudjelovati?

U natjecanju sudjeluju svi registrirani korisnici portala ringeraja.hr. U natjecanju ne mogu sudjelovati zaposlenici organizatora natjecanja i sponzora te članovi njihovih užih obitelji, kao ni administratori ringeraja.hr foruma. Ako organizator prilikom provjere podataka dobitnika utvrdi da je došlo do povrede ovog pravila, nagrada se dodjeljuje sljedećem natjecatelju na odgovarajućoj klasifikaciji/listi, a koji je sudjelovao u skladu s pravilima. Sudjelovanje se uvjetuje članstvom na portalu www.ringeraja.hr. U natjecanju mogu sudjelovati i strani državljani pod uvjetom da prilože adresu u Republici Hrvatskoj na koju će biti dostavljene osvojene nagrade.

 

3. Prijava za natjecanje

Sudjelovanjem u nagradnoj igri natjecatelj ne preuzima dodatne obaveze ili ograničenja sadašnjih općih uvjeta korištenja portala Ringeraja.hr, također ima pravo istupiti iz natjecanja, odbiti nagradu tako da posebna prijava za sudjelovanje nije potrebna, ali sudionik mora biti registriran i prijavljen član na portalu kako bi se snimili osvojeni bodovi.

 

4. Dokument natjecanja

Organizator natjecanja će od četvrtka, 06.10.2016. početi pozvati sve članove portala Ringeraja.hr da aktivno sudjeluju u natjecanju, putem komentara na posebnoj temi na forumu portala ringeraja.hr. Portal će otvoriti 06.10.2016. posebnu temu na forumu te objaviti članak sa svim informacijama o natjecanju uključujući i pravila.

Natjecanje će početi u četvrtak, 06. listopada 2016, a završit će u četvrtak, 13. listopada 2016.

U natjecanju sudjeluju svi članovi koji su ispunili uvjete iz čl.2. ovog Pravilnika, a koji u gore navedenom razdoblju upišu komentar na posebnu temu na forumu. Na kraju natjecanja, dobitnici (3) odabiru se slučajnim odabirom putem random.org.

Svi dobitnici će nakon završetka natjecanja putem e-maila primiti zahtjev od organizatora natjecanja da dostave svoje osobne podatke koji su potrebni organizatoru radi dostavljanja, odnosno preuzimanja nagrade (ime i prezime, adresu, e-mail adresu, broj telefona). Slanje nagrada od strane sponzora započet će najranije 17.10.2016. godine.

 

6. Nagradni fond

Bit će nagrađeno 3 natjecatelja nasumičnim odabirom.

Fond nagrada je slijedeći:

 

3x Almagea® PRENATAL OMEGA3+ pakiranje od 60 kapsula

 

7. Dostava i preuzimanje nagrada

Organizatori će nakon završetka natjecanja sve dobitnike pozvati da dostave svoje osobne podatke (ime, prezime, broj telefona, e-mail adresu i adresa za isporuku (u obzir dolaze samo adrese u HR); adresa nije potrebna ukoliko se nagrada preuzima u prostorijama sponzora).

Ukoliko se pobjednik u roku od 10 dana ne odazove na poziv organizatora, tj. ne dostavi sve tražene informacije, smatra se da se odrekao nagrade, tako da organizator istom može slobodno raspolagati.

Ako se dobitnik nagrade nalazi izvan Hrvatske treba navesti ime i prezime i adresu osobe u HR koja će preuzeti nagradu. Nagrade se ne šalju izvan HR.

 

8. Prikupljanje i korištenje podataka

Organizator i sponzor će prikupljene podatake u vezi s Natjecanjem koristiti za svrhe za koje su dobiveni, te u svrhu slanja promotivnih izdanja od strane sponzora. Organizator i sponzor u obavezi su dobivene podatke čuvati u skladu s važećim propisima.

Sudionik, njegov skrbnik ili zakonski zastupnik može u bilo koje vrijeme opozvati svoj pristanak za korištenje osobnih informacija dobivenih u natjecanju za izravne marketinške svrhe.

Dobitnici nagrada dozvoljavaju organizatoru natjecanja da objavi njihov nadimak na portalu, sa namjenom obavještavanja o rezultatima, kao i radi promocije natjecanja.

 

DHM-Danu mediji d.o.o. Zagreb

Zagreb, 05. listopada, 2016.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Htjela bih vam reći da majke ovo vrijeme provode radeći stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim točno. Naravno...
6
Spavanje!
Izmjena budnog stanja i spavanja vezana je za izmjenu dana i noći. Roditelji su ti koji prvi nameću djetetu ritam spavan...
4
Maškare i običaji
Fašnik, karneval ili mesopust su lokalni nazivi za narodno slavlje kojim se obilježava skori kraj zime i početak proljet...
4
Razvoj dječjeg crteža
Vrlo često, pod pristiskom velike želje da nam dijete bude uspješno, napredno, kompetentno, zadovoljno... želimo procjen...
3





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!