|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatak prehrani
6.10.2016 15:54:03   
Admin
Almagea® PRENATAL OMEGA3+ preporuča se kao pomoć pri zadovoljenju povećanih potreba za nutrijentima tijekom trudnoće i dojenja. Namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.

A 3 naše drage Ringerajke, imaju priliku osvojiti svoj paket Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatka prehrani!

Sve što trebate učiniti je u komentar na ovoj temi, napisati u kojem ste tjednu trudnoće trenutno te kako do sada protječe Vaša trudnoća.

Tri najsretnije Ringerajke koje odaberemo slučajnim odabirom, na svoju kućnu adresu primit će pakiranje Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatka prehrani.

Komentare nam pišite najkasnije do četvrtka 13.10. do 18h, a dobitnice ćemo objaviti u petak tijekom dana na forumu i portalu.

Više informacija o Almagea® PRENATAL OMEGA3+ potražite ovdje, a pravilnik natjecanja potražite ovdje.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodatak prehrani
6.10.2016 22:16:34   
buba m
Pozdrav Raja, ja sam u 20. tjednu trudnoće, trudnoća je uredna, nosim curicu i malo teže podnosim ovu trudnoću nego prvu, više briga, više obaveza... Beba dobro napreduje... Sve je standardno user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 2
7.10.2016 9:40:18   
FIGICA FIFINANKICA
Ja sam 29+3 , termin mi je 20.12 :) savršena školska trudnoća bez ikakvih tegoba i nadam se da će tako i ostati user posted image

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 3
10.10.2016 20:36:16   
marina215
Nisam trudnica, ali planiram trudnoću. Nakon prve i spontanog pobačaja, ponovno se vraćam u život i počinjem planirati novu trudnoću, nadajmo se s boljim ishodom nego što je prva završila. user posted image

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 4
13.10.2016 15:14:54   
Rotkvica
Danas smo točno 35 tt, do sada je trudnoća bila uredna, a beba user posted image velika i živahna.

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu marina215)
Neposredna veza do poruke: 5
19.10.2016 17:02:19   
buba m
???

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 6
20.10.2016 13:18:52   
Admin
Drage naše,

ispričavamo se na kašnjenju user posted image

random.org je presudio kako slijedi:

List Randomizer

There were 4 items in your list. Here they are in random order:

1. Rotkvica
2. marina215
3. FIGICA FIFINANKICA

4. buba m

Čestitamo sretnim dobitnicama i pozivamo ih da nam najkasnije do srijede 26.10. na info@ringeraja.hr pošalju adresu za slanje nagrade te ostale podatke (ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj telefona ili mobitela).

RR

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 7
25.10.2016 13:07:57   
Admin
Rotkvica,

čekamo još tvoje podatke :)

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 8
29.11.2016 9:47:39   
FIGICA FIFINANKICA
Moja nagrada nije stigla a do poroda još nekoliko tjedana :(

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 9
29.11.2016 12:03:54   
Admin
Nagrade uskoro stižu. Molimo za razumijevanje zbog dugog čekanja jer moramo imati točne i provjerene osobne podatke dobitnika kako bi nagrade stigle na prave adrese.

RR

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 10
23.12.2016 21:13:09   
FIGICA FIFINANKICA
Cure jel vama ovo došlo?

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!