|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

POZIV - Doplatak za djecu!

Uredništvo Ringeraje, 5.2.2020
Poziv korisnicima za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na doplatak za djecu.

image
Dječji doplatak
/11


Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje podsjeća korisnike doplatka za djecu da do kraja veljače trebaju podnijeti zahtjeve kako bi mogli bez prekida nastaviti primati doplatak i u 2020. godini.

 

Uz zahtjev za ostvarivanje prava na doplatak za djecu potrebno je dostaviti potvrdu poslodavca o svoti naknade koju je isplatio zbog bolovanja na teret sredstava HZZO-a, potvrde centra za socijalnu skrb o ostvarenoj novčanoj naknadi roditelja njegovatelja ili njegovatelja te udomiteljske naknade.

 

Svima koji zahtjev podnesu nakon 1. ožujka 2020. pravo se priznaje od dana podnošenja zahtjeva, kao i onima koji podnose novi zahtjev. Iznimno, za novorođeno dijete pravo se priznaje od dana rođenja djeteta ako je zahtjev podnesen u roku od mjesec dana od rođenja djeteta.

 

Detalje ćet naći na stranicama HZMO-a.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Mamino naručje - najljepši miris
Uzimajte dijete u naručje često, privijajte ga uz sebe. Miris će najbolje povezati dijete s roditeljima...
4
Crvenilo na guzi
Mnoge bebe pate od pelenskog osipa. Uz pomoć ovih savjeta ćete crvenilo na guzi brzo savladati.
4
Poremećaji spavanja kod djece
Uzroci poremećaja spavanja su individualni, no najčešće su vezani uz dob djeteta i uz odnose djeteta s okolinom . Poneka...
4
Dodaci prehrani bitni su i za dojilje
„Bebe zaista brzo napreduju. Nakon tri mjeseca sve je puno lakše – više spavamo i više se igramo. Ali da bi bebe napredo...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!