|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Pametan izbor - "SMART" škola

Uredništvo ringeraja.hr, MB, 17.1.2014
Pronađite odgovor na nagradno pitanje u tekstu i osvojite mjesec dana tečaja stranog jezika za najmlađe!

image
/11


Smart škola stranih jezika i ringeraja.hr pripremili su za sve registrirane korisnike portala nagradnu igru u kojoj možete osvojiti mjesec dana besplatnog tečaja engleskog ili njemačkog jezika u jezičnoj igraonici za najmlađe.


Sve što trebate učiniti je, najkasnije do 30.01. u 12h na forumu na temi "Pametan izbor - "SMART" škola", odgovoriti na pitanje: Za koji uzrast djece je namijenjena Jezična igraonica?


Sretnog dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom putem random.org i objaviti 30.01. na forumu, portalu i facebooku. 


Odgovor potražite u donjem tekstu ili na stranicama Smart škole stranih jezika.

 

Smart škola stranih jezika i Smart kids igraonica osmišljene su s ciljem edukacije i kreativnog izražavanja djece. Program, koji djeluje već osmu godinu, vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori koji su razvili već provjerenu i uspješnu 'Smart metodu' učenja koja na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.


U sklopu spomenutog programa pripremili smo brojne aktivnosti za djecu svih uzrasta: jezičnu igraonicu i predškolske tečajeve za djecu od 3 do 6 godina u popodnevnim satima, đačke tečajeve za djecu od 7-13 godina, te tinejdžere  čiji su stupnjevi usklađeni sa Europskim referentnim okvirom za jezike (CEFR). Izdavajmo i  poduku školskog gradiva, pripreme za školu (logoped),  pripreme za maturu, seminare i radionice raznih tematika, te proslave rođendana i raznih prigoda poput Maškara, Sv. Nikole, Djeda Božićnjaka...


Prostorije Smarta su klimatizirane, moderno uređene, bogato opremljene, veselih boja i ugodne atmosfere. Pozivamo vas da nas dođete posjetiti i sami se uvjerite zašto smo toliko popularni! Na raspolaganju vam je 120 m2 prostora, parkiralište i dječji park.


Smart kids ponosni je vlasnik certifikata kvalitete ISO 9001-2008, te smo time postali prva igraonica i škola stranih jezika koja se može pohvaliti tim značajnim dokumentom koji jamči vrhunsku uslugu i kvalitetu!


Budući da je naš rad orijentiran na djecu trudimo se u svakoj prilici pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svake godine oko Uskrsa i Božića doniramo udruge, ustanove, pojedince, a najviše djecu. Od svakog rođendana i tečaja dio prihoda ide upravo za to.


U tijeku su upisi u jezičnu igraonicu engleskog i njemačkog jezika i tečajeve stranih jezika za đake (do popunjenja grupa), a ove godine smo uveli i Dječji klub za sve polaznike škole i one koji bi to željeli biti. Cilj kluba je nadogradnja nastavnih sadržaja kroz zanimljive radionice (dramske, kreativne, likovne...), u sklopu kluba za sve polaznike organizira se natjecanje u znanju stranih jezika na kojem će najbolji biti nagrađeni medaljom, certifikatom te poklon bonom za polaganje ispita Cambridge Young Learners Exam (engleski). 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tri prijedloga za proljetne obiteljske izlete
Proljetni su izleti najljepša avantura – nije hladno, boje su fantastične, a mir u prirodi i neograničena mogućnost kret...
5
15 razloga zašto bi djeca trebala čitati k...
Današnja djeca ne čitaju jer su naučila da je čitanje dosadno, nezanimljivo, naporno i nekorisno. Isto kao što su naučil...
4
I roditelji griješe!
Roditeljstvo je sigurno najteži posao na svijetu i mnogi roditelji bi najviše voljeli da su u paketu s djetetom dobili u...
4
Izradite Lego kostim za maškare!
Kupovni kostimi za maškare znaju biti skupi, loše kvalitete, a i djeca ih brzo prerastu...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!