|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Najbolja prijateljica vašoj bebi, a često i vama

Philips Avent, 31.5.2019
Ponekad je zaista fascinantno kako jedna tako mala stvarčica može izazvati toliko interesa i pozornosti, pa i rasprave, i to čak i prije nego što uopće krene u uporabu.
Ključne riječi:

image
Philips Avent
/41


„Nemojte je koristiti, dijete će ti imati krive zube“, podijelit će s vama dežurni stručnjaci, najčešće i prije nego što ih pitate za savjet. „Kupi odmah deset komada, vjeruj mi, trebat će ti kad ćeš to najmanje očekivati i nadaj se da ti je dijete neće izgubiti“, riječi su majke koja još uvijek pamti neprospavanu noć koja je uslijedila nakon što su je poslijepodne izgubili u šetnji. „Bolje da vam žvače nju, nego prst… No, s druge strane tu su onda i dodatni troškovi… Ali prsti su češće uprljani… Hm, ali i nju treba prati i sterilizirati.. Ma, ne znamo zapravo što bismo vam savjetovali “, tvrdit će praktičari koji su isprobali oba rješenja, ali još se nisu odlučili koje im je najbolje i najpraktičnije. I tako ukrug, s velikim upitnikom iza vječnog pitanja – treba li mojoj bebi duda varalica?


Univerzalnog odgovora zapravo nema. Roditelj je taj koji će osjetiti i odlučiti što je najbolje za njegovo dijete, i tu će odluku donositi prilično rano, već u prvim mjesecima bebinog života. Oni koji se odluče za dudu varalicu, bit će svjedoci stvaranju posebnog savezništva – onog koje će čvrsto povezati dijete, majku i dudu varalicu. Duda će djetetu donijeti toliko željenu utjehu i osjećaj sigurnosti u trenucima kad će ih zatrebati, a time će izravno omogućiti i roditeljima da pronađu koji trenutak odmora za sebe.

 

Anita Dujić, Instagram

izvor: Instagram (Anita Dujić)


Odabir dude varalice nije jednostavan, upravo zbog želje roditelja da za svog mališana odaberu onu najbolju, najprikladniju i najsigurniju za pravilan rast i razvoj. Pritom im Philips Avent često postaje prvi izbor svojim širokim asortimanom duda varalica prilagođenih različitim uzrastima, neodoljivog dizajna, dezena i boja, a svima im je zajednička izrada od sigurnih materijala, jednostavno održavanje i steriliziranje te vrhunska kvaliteta razvijena u suradnji sa zdravstvenim stručnjacima i majkama. Za prve dane tu je Soothie duda varalica, koju još nazivaju i „medicinska duda varalica“ jer je napravljena iz jednog dijela od medicinskog silikona. Dražesnog je oblika medvjedića i daje vam mogućnosti čvršćeg povezivanja s djetetom jer vam njezin jedinstveni oblik omogućava umetanje prsta u dudu kako biste bebi pomogli u sisanju. Njihova je kvaliteta prepoznata diljem svijeta, a u Sjedinjenim Američkim Državama koriste se i u bolnicama. Ultra Air dude varalice namijenjene su bebama s posebno osjetljivom kožom zahvaljujući laganom štitniku sa četiri velika otvora za zrak koji omogućavaju maksimalan protok zraka i tako čuvaju nježnu dječju kožu od vlage i iritacija. Ultra Soft dude varalice s inovativnom tehnologijom FlexiFit, te mekim i fleksibilnim štitnikom prate prirodan oblik bebinog lica te nose titulu najmekše dude varalice. Classic dude varalice oduševit će vas predivnim maštovitim i živopisnim dizajnom, ali i sklopivim sisačem simetričnog oblika koji prati razvoj bebinog nepca, zuba i desni. Za malo veće ljubitelje duda varalica tu je i duda Freeflow za djecu stariju od 18 mjeseci, koja je posebno otporna na zagriz, istovremeno prateći razvoj zuba i desni.

 

Nataša Janjić, Instagram

izvor: Instagram (Nataša Janjić)


Širok asortiman duda, ali i ostalih proizvoda za njegu i brigu o djeci je još jedan pokazatelj Philipsove posvećenosti pronalaženju najboljih rješenja koja roditelje i njihove mališane prate u svim važnim fazama razvoja i odrastanja.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Mamino naručje - najljepši miris
Uzimajte dijete u naručje često, privijajte ga uz sebe. Miris će najbolje povezati dijete s roditeljima...
4
Crvenilo na guzi
Mnoge bebe pate od pelenskog osipa. Uz pomoć ovih savjeta ćete crvenilo na guzi brzo savladati.
4
Poremećaji spavanja kod djece
Uzroci poremećaja spavanja su individualni, no najčešće su vezani uz dob djeteta i uz odnose djeteta s okolinom . Poneka...
4
Uređena i lijepa i poslije poroda
Vrijeme je za promjene! Iako vam se možda čini nemoguće – nije!
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!